bratowa tez mnie namawiam, zebym kupila test hahahLux proszę się poprawić bo tu ciężarne czekają niecierpliwie...
reklama
martaha123
Fanka BB :)
To ty się sluchaj bratowej bo dobrze mówi. Jak dasz rade to najlepiej ten z rossmana :-)
ile on kosztuje i jaka ma czulosc? ja zawsze mialam te bobo test i sa superTo ty się sluchaj bratowej bo dobrze mówi. Jak dasz rade to najlepiej ten z rossmana :-)
martaha123
Kosztuje ok 7 zl i niby 25 ale ja bete mialan 17 i z nie porannego moczu była krecha a mialam jakiś test z apteki niby 10 i nic nie pokazał dopiero za 2 dni kreska była a wtedy beta szla pod 40.
a w ktorym dc go robilas jak Ci wyszedl?Kosztuje ok 7 zl i niby 25 ale ja bete mialan 17 i z nie porannego moczu była krecha a mialam jakiś test z apteki niby 10 i nic nie pokazał dopiero za 2 dni kreska była a wtedy beta szla pod 40.
martaha123
Robiłam w 27 dc. 14 od potwierdzonej monitoringiem owu.
u mnie jutro bedzie 28 dc, chyba wjade dzis po testa do ross owu czulam w 13 dcRobiłam w 27 dc. 14 od potwierdzonej monitoringiem owu.
martaha123
To tak jak ja miałaś więc powinno pokazać. Robisz jeszcze dziś czy przetrzymasz nas do rana?
chyba poczekam do rana, boje sie , ze dzis mi nic nie wyjdzieTo tak jak ja miałaś więc powinno pokazać. Robisz jeszcze dziś czy przetrzymasz nas do rana?
reklama
G
gość_forum
Gość
To czekamy z Tobą