masz myslec pozytywnie, bo naprawde Ci nakopie!Dziewczyny beta niby ok ale dziś cały dzień przy wycieraniu ślady są. .. z tych nerwów to mnie już muli cały dzień mam ochotę na pawika....
Nic tylko mi na kopać wiem.... pozytywnego myślenia nie wiele. .. postaram się poprawić. .
reklama
G
gość_forum
Gość
Lux dobrze gada,polać jej!!!
martaha123
Fanka BB :)
Lux leżę nie licząc odwozu i przywozu z przedszkola ale jadę autem raptem 1km w jedną stronę. ..
Dzięki dziewczyny :-) mam jakiś taki gorszy dzień. ..
wazne, ze nic nie dziwgaszLux leżę nie licząc odwozu i przywozu z przedszkola ale jadę autem raptem 1km w jedną stronę. ..
G
gość_forum
Gość
Marta jeszcze wiele gorszych dni przed nami
martaha123
No wiem wiem beti... myślę ze jutro będzie lepiej...
Hej,
Ja jestem " stara wyjadaczka" tutaj hehe, wiekszosc z Was teraz tutaj co pisze, to mnie nie zna...witam sie i pozdrawiam, czasami dalej zagladam, ale nie daje rady czytac wszystkiego, tak wpadlam do Was i....
Specjalnie pisze do martaha123 - Ty sie uspokoj, bo ja tak mialam w ciazy z corka, ze plamienia brunatno brazowe mialam az do chyba 5 miesiaca praktycznie co miesiac i bylo ok! Wygladalo to jak okres u mnie, ciemno- czerwona krew jakby na podpasce...albo czasem tak jak uplawy brunatne- takie maziste brozowawe, I to nie tylko ja tutaj o tym posalam-To sie zdarza, jak masz wrazliwe naczynka i jestes na acard/ (baby aspirynie 100 u Nas.)
Pamietam swoje nerwy, dlatego wiedz, ze lekarz mi nawet mowil, ze po poronieniach i jak sie zazywa acard zwlaszcza to sie zdarza i o niczym zlym moze nie swiadczyc, USG Ci wyjasni- glowa do gory!
Sciskam reszte
Ja jestem " stara wyjadaczka" tutaj hehe, wiekszosc z Was teraz tutaj co pisze, to mnie nie zna...witam sie i pozdrawiam, czasami dalej zagladam, ale nie daje rady czytac wszystkiego, tak wpadlam do Was i....
Specjalnie pisze do martaha123 - Ty sie uspokoj, bo ja tak mialam w ciazy z corka, ze plamienia brunatno brazowe mialam az do chyba 5 miesiaca praktycznie co miesiac i bylo ok! Wygladalo to jak okres u mnie, ciemno- czerwona krew jakby na podpasce...albo czasem tak jak uplawy brunatne- takie maziste brozowawe, I to nie tylko ja tutaj o tym posalam-To sie zdarza, jak masz wrazliwe naczynka i jestes na acard/ (baby aspirynie 100 u Nas.)
Pamietam swoje nerwy, dlatego wiedz, ze lekarz mi nawet mowil, ze po poronieniach i jak sie zazywa acard zwlaszcza to sie zdarza i o niczym zlym moze nie swiadczyc, USG Ci wyjasni- glowa do gory!
Sciskam reszte
Ostatnia edycja:
martaha123
Ozila dzięki za slowa wsparcia :-) już się ogarnęłam i w miarę spokojnie lezakuje :-)
reklama
Ozila fajnie, że się odezwałaś! Jak tam u Was? Widzę po suwaczku, że u Was niedługo świętowanie bo Mała już prawie 2 latka! ale leci ten czas! Masz kontakt z Martoochą? Jeszcze w Sydney siedzą czy wrócili już do PL? Też dawno się nie odzywała. Jeśli jesteście w kontakcie to pozdrów ją proszę ode mnie