reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marta ja wiem, ze sa zle mysli, ja tez bede je miec jak zajde, ale wiesz, musisz miec nadzieje, bierzesz leki i lezysz (bo lezysz tak?) i wszystko bedzie si!!!

Lux leżę nie licząc odwozu i przywozu z przedszkola ale jadę autem raptem 1km w jedną stronę. ..
Dzięki dziewczyny :-) mam jakiś taki gorszy dzień. ..

Hej,
Ja jestem " stara wyjadaczka" tutaj hehe, wiekszosc z Was teraz tutaj co pisze, to mnie nie zna...witam sie i pozdrawiam, czasami dalej zagladam, ale nie daje rady czytac wszystkiego, tak wpadlam do Was i....
Specjalnie pisze do martaha123 - Ty sie uspokoj, bo ja tak mialam w ciazy z corka, ze plamienia brunatno brazowe mialam az do chyba 5 miesiaca praktycznie co miesiac i bylo ok! Wygladalo to jak okres u mnie, ciemno- czerwona krew jakby na podpasce...albo czasem tak jak uplawy brunatne- takie maziste brozowawe, I to nie tylko ja tutaj o tym posalam-To sie zdarza, jak masz wrazliwe naczynka i jestes na acard/ (baby aspirynie 100 u Nas.)
Pamietam swoje nerwy, dlatego wiedz, ze lekarz mi nawet mowil, ze po poronieniach i jak sie zazywa acard zwlaszcza to sie zdarza i o niczym zlym moze nie swiadczyc, USG Ci wyjasni- glowa do gory!
Sciskam reszte

Ostatnia edycja:
reklama
Ozila fajnie, że się odezwałaś! Jak tam u Was? Widzę po suwaczku, że u Was niedługo świętowanie bo Mała już prawie 2 latka! :) ale leci ten czas! Masz kontakt z Martoochą? Jeszcze w Sydney siedzą czy wrócili już do PL? Też dawno się nie odzywała. Jeśli jesteście w kontakcie to pozdrów ją proszę ode mnie :)

Do góry