reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marta ja wiem, ze sa zle mysli, ja tez bede je miec jak zajde, ale wiesz, musisz miec nadzieje, bierzesz leki i lezysz (bo lezysz tak?) i wszystko bedzie si!!!

Lux leżę nie licząc odwozu i przywozu z przedszkola ale jadę autem raptem 1km w jedną stronę. ..
Dzięki dziewczyny :-) mam jakiś taki gorszy dzień. ..

Hej,
Ja jestem " stara wyjadaczka" tutaj hehe, wiekszosc z Was teraz tutaj co pisze, to mnie nie zna...witam sie i pozdrawiam, czasami dalej zagladam, ale nie daje rady czytac wszystkiego, tak wpadlam do Was i....
Specjalnie pisze do martaha123 - Ty sie uspokoj, bo ja tak mialam w ciazy z corka, ze plamienia brunatno brazowe mialam az do chyba 5 miesiaca praktycznie co miesiac i bylo ok! Wygladalo to jak okres u mnie, ciemno- czerwona krew jakby na podpasce...albo czasem tak jak uplawy brunatne- takie maziste brozowawe, I to nie tylko ja tutaj o tym posalam-To sie zdarza, jak masz wrazliwe naczynka i jestes na acard/ (baby aspirynie 100 u Nas.)
Pamietam swoje nerwy, dlatego wiedz, ze lekarz mi nawet mowil, ze po poronieniach i jak sie zazywa acard zwlaszcza to sie zdarza i o niczym zlym moze nie swiadczyc, USG Ci wyjasni- glowa do gory!
Sciskam reszte

Ostatnia edycja:
reklama
Ozila fajnie, że się odezwałaś! Jak tam u Was? Widzę po suwaczku, że u Was niedługo świętowanie bo Mała już prawie 2 latka! :) ale leci ten czas! Masz kontakt z Martoochą? Jeszcze w Sydney siedzą czy wrócili już do PL? Też dawno się nie odzywała. Jeśli jesteście w kontakcie to pozdrów ją proszę ode mnie :)

Do góry