reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No to po wszystkim. Muszę oznaczyć progesteron- wycelować u mnie graniczy z cudem,ale zobaczymy.
No ale najciekawsze, ze trochę płynu było widać... Nie nastawiam się na nic, u mnie zawsze wychodzi nie tak jakbym chciała. Wiem chociaż,co mam robić teraz:) I plan jest,to może jakoś pójdzie w końcu:happy:

No to po wszystkim. Muszę oznaczyć progesteron- wycelować u mnie graniczy z cudem,ale zobaczymy.
No ale najciekawsze, ze trochę płynu było widać... Nie nastawiam się na nic, u mnie zawsze wychodzi nie tak jakbym chciała. Wiem chociaż,co mam robić teraz:) I plan jest,to może jakoś pójdzie w końcu:happy:
pojdzie, musi pojsc hihi, bedzie dobrze :biggrin2:

Jak tak na szybko. Beti, Bafinka , Martaha to jeszcze z 2 tyg. i będziecie wiedzieć co i jak. Oby było po Waszej myśli. &&&&& za resztę staraczek.
Isiorek śliczne te Twoje dzieła :)
U mnie 29 dc, jak na razie @ nie ma, ale boli mnie brzuch i cycki, więc pewnie lada moment przyjdzie. Na dodatek jakieś przeziębienie się przyplątało. No nic spadam na trening z młodym, a jutro znowu turniej.
Jutro robimy grilla :-D.Miłego weekendu:cool2:

reklama
mania i jak @ przylazła?

akitek grill zimą? szalony pomysł;) a ty tes już robiłaś?

ja mam dziś dzień rodzinny łyżwy kino teraz z Gabisiem pieczemy jabłecznik a wieczorkiem pizza:) przy okazji kina zaliczyliśmy smyka są takie wyprzedaże że aż szkoda nie kupić za 2 pary spodni i 2 bluzy dałam 120 zł!! a wiadomo że dziecku nigdy za dużo ubrań.. kupiłam troche przyduże to sie nanosi małym kosztem:)

martoha beti jak u was??

chciejka kochana co tamu ciebie słychać??

lux już szał przeprowadzkowy zaczęty??

rozmaryn coś ostatnio cię nie ma.. co tam nowego??

Do góry