reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

:-) :) Dziewczyny, super wiadomości:) ostatnia prosta, teraz tylko pozostało czekanie:) trzymam kciuki, zeby wszystko poszło po Waszej myśli:)
Isiorek, współczuję:sad:, nie jest łatwo, ale w końcu najgorsze minie i będzie tylko lepiej:yes:

Dziś wieczorem mam wizytę i gdzieś mi to w głowie z tyłu siedzi :/
Mam nadzieję, ze w końcu będę mogła też działać, a nie tylko czekać, bo chociaż to trwa już w nieskończoność, na pewno się nie poddam:happy:

reklama
:-) :) Dziewczyny, super wiadomości:) ostatnia prosta, teraz tylko pozostało czekanie:) trzymam kciuki, zeby wszystko poszło po Waszej myśli:)
Isiorek, współczuję:sad:, nie jest łatwo, ale w końcu najgorsze minie i będzie tylko lepiej:yes:

Dziś wieczorem mam wizytę i gdzieś mi to w głowie z tyłu siedzi :/
Mam nadzieję, ze w końcu będę mogła też działać, a nie tylko czekać, bo chociaż to trwa już w nieskończoność, na pewno się nie poddam:happy:
zycze powodzenia i daj znac juz po

uh padam ze zmęczeni

a a przy okazji jestem poirytowana.. dziś dzień wolny od pracy więc od rana porządki.. odkurzyłam podłogę w całym domu umyłam podłogi drewniane i na koniec zostawiałam sobie gres na parterze.. wrrrr jedna z gorszych decyzji jaką podjęłam było założenie go.. na półce w sklepie lśnił jak lustro a na podłodze jest matowy i ze smugami.. już próbowałam różnych specyfików i efekt niezadowalający.. wczoraj byłam w sklepie budowlanym i specjalny preparat do czyszczenia silnie zabrudzonego gresu polerowanego kupiłam i jak ta głupia najpierw gąbeczką tarłam potem ściereczką ścierałam potem polerowałam do sucha a i tak dupy nie urywa!!! wrrrr w tym sklepie kupiłam też specjalny płym do żyrandoli z koralikami i też do dupy!! a 70 zł poszło. a efekt prawie żadny ...

emm daj znać jak po wizycie

lux tak czy inaczej zbałamuć męża i niech ładna dzidzia z tego będzie:-) :)

uh padam ze zmęczeni

a a przy okazji jestem poirytowana.. dziś dzień wolny od pracy więc od rana porządki.. odkurzyłam podłogę w całym domu umyłam podłogi drewniane i na koniec zostawiałam sobie gres na parterze.. wrrrr jedna z gorszych decyzji jaką podjęłam było założenie go.. na półce w sklepie lśnił jak lustro a na podłodze jest matowy i ze smugami.. już próbowałam różnych specyfików i efekt niezadowalający.. wczoraj byłam w sklepie budowlanym i specjalny preparat do czyszczenia silnie zabrudzonego gresu polerowanego kupiłam i jak ta głupia najpierw gąbeczką tarłam potem ściereczką ścierałam potem polerowałam do sucha a i tak dupy nie urywa!!! wrrrr w tym sklepie kupiłam też specjalny płym do żyrandoli z koralikami i też do dupy!! a 70 zł poszło. a efekt prawie żadny ...

emm daj znać jak po wizycie

lux tak czy inaczej zbałamuć męża i niech ładna dzidzia z tego będzie:-) :)
to sie napracowalas, oj on sam mnie dorwie, bo to niewyzyte takie

No właśnie się zajmuje :) dokończę malowanie ściany i pomaluje każdy gładki talerz i kubek ;)

photo.php

Zbieram zamówienia ;) kto co chce na ceramice heh
Nie wiem czemu nie widać zdjęcia, zapraszam na FB :)

Aktualizacja- bez ostrzeżenia zaczęło mi lecieć :/ to chyba @ ale zawsze dzień wcześniej wiedziałam kiedy dostanę, pms straszny zawsze miałam a tu nic...2tyg po zabiegu chyba za wczas

Ostatnia edycja:
Isiorek to trochę szybko jak na @. Ja też miewalam krwawienie ok 2 tyg. Po ale raczej to nie byla @ a wieksze plamienie a konkretna @ zawsze 6 tygodni po #.
Test nie wiem jeszcze kiedy zrobię. .. ale poniedzialek i wtorek chyba zrobię estradiol... no zobaczę jeszcze... a rosmana może jutro zahacze...

No właśnie się zajmuje :) dokończę malowanie ściany i pomaluje każdy gładki talerz i kubek ;)

photo.php

Zbieram zamówienia ;) kto co chce na ceramice heh
Nie wiem czemu nie widać zdjęcia, zapraszam na FB :)

Aktualizacja- bez ostrzeżenia zaczęło mi lecieć :/ to chyba @ ale zawsze dzień wcześniej wiedziałam kiedy dostanę, pms straszny zawsze miałam a tu nic...2tyg po zabiegu chyba za wczas
ja dostalam 6-7 tygodni od zabiegu, dokladnie nie pamietam, z tym, ze mi baaardzo dlugo beta spadala

to nie wiem :( po zabiegu nic nie leciało a teraz raptem..ehhh zaczynam się denerwować tymi cyklami okresem i wogóle...jak wizyty z mężem trzeba planować minimum miesiąc wcześniej to widać nasze starania już się oddalają

to nie wiem :( po zabiegu nic nie leciało a teraz raptem..ehhh zaczynam się denerwować tymi cyklami okresem i wogóle...jak wizyty z mężem trzeba planować minimum miesiąc wcześniej to widać nasze starania już się oddalają
po zabiegu pierwsze trzy @ przyjda z nienacka i beda dziwne, bynajmniej u mnie tak bylo, piekne cudenka tworzysz

reklama
Isiorek ja też po zabiegach nie mialam jakoś specjalnie krwawienia nazwałbym to raczej większym plamieniem.... trudny ten czas oczekiwania ... ale jakoś musisz to przetrwać. .. po 1 @ wszystko sie ureguluje...

Do góry