reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Emm witaj,przykro że musiałaś tu trafić :( żadna z nas nie zasługuje na takie cierpienie,a jednak nas doświadcza tu znajdziesz przyjazne duszyczki,które zawsze wesprą dobrym słowem,bo wszystkie przeszłyśmy to samo :( :( :(

reklama
Jak przykro witać kolejną aniołkową mamę :(
Ale my wszystkie tu wiemy co czujesz...jak widzisz jest tu jednak dużo optymizmu :) to nas trzyma, radosna przyszłość..jeszcze będziesz mieć po dziurki w nosie brudnych pieluch ;)

hej ja czuje, ze lada chwila przyjdzie @ i uwaga rozpoczne TEN cykl!!! aaaaa w koncu, jej jak to zlecialo :laugh2: co macie na obiad? ja mam kotlety z kuraka, mizzerie i puree i jakis sosik chyba zrobie do ziemniakow :-) :)zjadlam wlsnie hot-doga i biore sie zaszykowanie obiadu, kotlety se wczoraj ubilam, aa i zrobilam galaretke z truskawkami i ubije sniezke do tego, w zamrazarniku czekaja tez lody wiec zapraszam, starczy dla wszystkich :laugh2:

Witam i wszystkie Mamy Aniołków:) od bardzo dawna podczytuję to forum, ale już chyba czas się ujawnić:happy:

Jestem po dwóch stratach i wielu symptomach ciążowych, po których okazywało się, że nic z tego. Mam pcos,które niestety nie pomaga w tym wszystkim. Jakiś czas temu jeszcze potrafiłam się zwierzać z tych problemów przyjaciółkom, które teraz żyją w świecie pieluch, a ja mam wrażenie, że zatrzymałam się w miejscu:(

Widzę tu tyle optymizmu, dlatego mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona:)
przykro mi, ze musialas tu trafic, z nami szybko dojdziesz do siebie, powodzenia zycze :-) :)

Witam nowe Aniołkowe Mamy... przykro mi, że i Was to spotkało (*)

Lux proszę, jaka @ punktualna :D oby już ostatnia :) może ta punktualność to dobry znak ;) trzymam kciuki &&&&
Co do obiadu... my dziś idziemy do mojej Mamy także nas dziś gotowanie ominęło hihi ;) ale generalnie w weekendy to i tak gotuje mój mąż :) w tygodniu zresztą też się stara bo lubi gotować :p ja to bardziej od deseròw u nas jestem bo kocham piec hehe ;)

Witam nowe Aniołkowe Mamy... przykro mi, że i Was to spotkało (*)

Lux proszę, jaka @ punktualna :D oby już ostatnia :) może ta punktualność to dobry znak ;) trzymam kciuki &&&&
Co do obiadu... my dziś idziemy do mojej Mamy także nas dziś gotowanie ominęło hihi ;) ale generalnie w weekendy to i tak gotuje mój mąż :) w tygodniu zresztą też się stara bo lubi gotować :p ja to bardziej od deseròw u nas jestem bo kocham piec hehe ;)
ja nic nie pieklam na dzis, ale galaretke z truskawkami mam i lody sa w zamrazarce mami, wzielam taletki i bol okresowy mij, oby przetrwac ten pierwszy dzien, co do mamy to mysmy wczoraj jedli u rodzicow obiadek

reklama
Luxuorius zazdroszczę i trzymam kciuki:) ja przez ostatnie pół roku miałam aż dwa cykle:/ czekam na działanie mojego nowego leku, wizyta u gin już w czwartek wieczorem
An a na obiadek pizza własnej roboty:) pyszna i chrupiąca :)
Udanej niedzieli:-) :)

Do góry