reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux powodzenia :) My po obiedzie , mieliśmy bitki wołowe, ziemniaczki i surówki. Teraz leżakuję , a chłopaki grają w fifę. Jeszcze czeka mnie prasowanie i niedziela zleci :frown:. Jeszcze Wam sie pochwalę , ze wczoraj byliśmy na turnieju z synem i moj maly pilkarz zdobył statuetke Top Pilkarz . Jestesmy tacy dumni z niego:tak:. A ja przy okazji nakupowałam sobie kilka ciuszkow. Witam nowe dziewczyny.Przykro mi , ze tez przez to przeszlyscie, ale wierze, ze bedzie kiedys dobrze. Milego popoludnia i wieczoru.

hej hej hej:) ale tu smakowicie!!! JA bardzo zdrowo zeżarłam właśnie bagietkę czosnkową i kawałek kiełbaski z piersi.. po 12 godz w pracy mnie zmogło.. mój w pracy a ja czytam zaległości..

miałam w piątek wizytę (15dc) okazało sie że pęcherzyk jest duży i potrzebny jest zastrzyk od razu pojechałam do apteki wykupiłam i położna mi zrobiła.. kochaliśmy się w piątek wieczorem wczoraj i dziś rano.. jak miałam zaskoczyć to już pewnie zaskoczyłam.. a jak nie to następnym razem.. test owu też pokazuje już 2 mocne krechy więc teraz pozostaje czekać.. jutro ide jeszcze na kontrole.. staram się nie nastawiać ale zobaczymy jak to będzie...

emm witaj ja też mam PCOS i 3 straty za sobą.. ja na cykl biorę clo i owu dzięki temu mam i cykl trwa ok 3- dni tylko że tego nie można brać za długo.. ale teraz po stacie przez 3 m-ce prawie @ NIE PRZYŁAZIŁA I NAWET LUTEINA NIE POMOGŁA...niestety w naszym przypadku nie możemy liczyć na wpadkę bo cykl trzeba stymulować ale wszystko jest do przeżycia:)

lux!!!! nadeszła wiekopomna chwila! ale by było fajnie jakby się ciążę posypały jedna po drugiej tak jak rok temu tutaj:)

beti martoha jak tam już po owu?? kiedy testujecie??

chciejka do roboty! będziemy chodzić razem z brzuchami:)

Bafinko ja jeszcze jestem w trakcie stymulacji,ale nie jest za dobrze bo znowu są dwa jajeczka :( jutro wizyta zobaczymy może jedno jajeczko zdeklaruje sie bardziej :)

Bafinko muszę być dobrej myśli ,bez tego już bym dawno sfiksowała,choć już nie wiele brakuje :( 95% moich myśli to dziecko :( eh,co zrobić :(

Jak tam dziewczyny starania? Która na dniach testuje?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie :Dtak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?

reklama
Dzień dobry.

Bafinko ja też się jakoś nastawiłam, że będę w tym samym czasie w ciąży co ty :)
I jakoś tak nastawiam się na kolejny cykl.O dziwo @ już przyszła, kilka dni za wcześnie.
Tylko pracy/ zleceń mi przybywa i nie wiem czy ciąża to dobry pomysł. Owszem niby pracuje w domu, sama sobie ustalam ile mogę wziąć zleceń.Ale jak wypadnie szpital to wszystko leży, a dzieci czekają na piniaty :)

Do góry