masz az tak nieregularne cykle?Luxuorius zazdroszczę i trzymam kciuki ja przez ostatnie pół roku miałam aż dwa cykle:/ czekam na działanie mojego nowego leku, wizyta u gin już w czwartek wieczorem
An a na obiadek pizza własnej roboty pyszna i chrupiąca
Udanej niedzieli
reklama
Lux powodzenia My po obiedzie , mieliśmy bitki wołowe, ziemniaczki i surówki. Teraz leżakuję , a chłopaki grają w fifę. Jeszcze czeka mnie prasowanie i niedziela zleci . Jeszcze Wam sie pochwalę , ze wczoraj byliśmy na turnieju z synem i moj maly pilkarz zdobył statuetke Top Pilkarz . Jestesmy tacy dumni z niego. A ja przy okazji nakupowałam sobie kilka ciuszkow. Witam nowe dziewczyny.Przykro mi , ze tez przez to przeszlyscie, ale wierze, ze bedzie kiedys dobrze. Milego popoludnia i wieczoru.
Bafinka
Fanka BB :)
hej hej hej ale tu smakowicie!!! JA bardzo zdrowo zeżarłam właśnie bagietkę czosnkową i kawałek kiełbaski z piersi.. po 12 godz w pracy mnie zmogło.. mój w pracy a ja czytam zaległości..
miałam w piątek wizytę (15dc) okazało sie że pęcherzyk jest duży i potrzebny jest zastrzyk od razu pojechałam do apteki wykupiłam i położna mi zrobiła.. kochaliśmy się w piątek wieczorem wczoraj i dziś rano.. jak miałam zaskoczyć to już pewnie zaskoczyłam.. a jak nie to następnym razem.. test owu też pokazuje już 2 mocne krechy więc teraz pozostaje czekać.. jutro ide jeszcze na kontrole.. staram się nie nastawiać ale zobaczymy jak to będzie...
emm witaj ja też mam PCOS i 3 straty za sobą.. ja na cykl biorę clo i owu dzięki temu mam i cykl trwa ok 3- dni tylko że tego nie można brać za długo.. ale teraz po stacie przez 3 m-ce prawie @ NIE PRZYŁAZIŁA I NAWET LUTEINA NIE POMOGŁA...niestety w naszym przypadku nie możemy liczyć na wpadkę bo cykl trzeba stymulować ale wszystko jest do przeżycia
lux!!!! nadeszła wiekopomna chwila! ale by było fajnie jakby się ciążę posypały jedna po drugiej tak jak rok temu tutaj
beti martoha jak tam już po owu?? kiedy testujecie??
chciejka do roboty! będziemy chodzić razem z brzuchami
miałam w piątek wizytę (15dc) okazało sie że pęcherzyk jest duży i potrzebny jest zastrzyk od razu pojechałam do apteki wykupiłam i położna mi zrobiła.. kochaliśmy się w piątek wieczorem wczoraj i dziś rano.. jak miałam zaskoczyć to już pewnie zaskoczyłam.. a jak nie to następnym razem.. test owu też pokazuje już 2 mocne krechy więc teraz pozostaje czekać.. jutro ide jeszcze na kontrole.. staram się nie nastawiać ale zobaczymy jak to będzie...
emm witaj ja też mam PCOS i 3 straty za sobą.. ja na cykl biorę clo i owu dzięki temu mam i cykl trwa ok 3- dni tylko że tego nie można brać za długo.. ale teraz po stacie przez 3 m-ce prawie @ NIE PRZYŁAZIŁA I NAWET LUTEINA NIE POMOGŁA...niestety w naszym przypadku nie możemy liczyć na wpadkę bo cykl trzeba stymulować ale wszystko jest do przeżycia
lux!!!! nadeszła wiekopomna chwila! ale by było fajnie jakby się ciążę posypały jedna po drugiej tak jak rok temu tutaj
beti martoha jak tam już po owu?? kiedy testujecie??
chciejka do roboty! będziemy chodzić razem z brzuchami
G
gość_forum
Gość
Bafinko ja jeszcze jestem w trakcie stymulacji,ale nie jest za dobrze bo znowu są dwa jajeczka jutro wizyta zobaczymy może jedno jajeczko zdeklaruje sie bardziej
Bafinka
beti to trzymam kciuki za jajeczko bądź dobrej myśli my się tu denerwujemy za ciebie
G
gość_forum
Gość
Bafinko muszę być dobrej myśli ,bez tego już bym dawno sfiksowała,choć już nie wiele brakuje 95% moich myśli to dziecko eh,co zrobić
mania2401
Jak tam dziewczyny starania? Która na dniach testuje?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie tak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?
u mnie dziwne samopoczucie... Od 3 dni mam brzuch żołądka, jakby na biegunke/wymioty ale ani z góry,ani z dołu nic nie idzie tak mnie męczy po prostu. Na dole mimo, że tydzien po owu mokro jak nigdy, a do @ 6 dni. Noe chce sobie wkręcać też nie wiadomo co by się pozniej nie rozczarować, ale czy któras słyszała o takichobjawach w trakcie zagnieżdzania?
martaha123
Witajcie
No u mnie srtarania trwają jutro idę zobaczyć co tam się dzieje. .. testy owu negatywne więc jeszcze troszkę trzeba popracować ;-)
No u mnie srtarania trwają jutro idę zobaczyć co tam się dzieje. .. testy owu negatywne więc jeszcze troszkę trzeba popracować ;-)
reklama
chciejka32
Dzień dobry.
Bafinko ja też się jakoś nastawiłam, że będę w tym samym czasie w ciąży co ty
I jakoś tak nastawiam się na kolejny cykl.O dziwo @ już przyszła, kilka dni za wcześnie.
Tylko pracy/ zleceń mi przybywa i nie wiem czy ciąża to dobry pomysł. Owszem niby pracuje w domu, sama sobie ustalam ile mogę wziąć zleceń.Ale jak wypadnie szpital to wszystko leży, a dzieci czekają na piniaty
Bafinko ja też się jakoś nastawiłam, że będę w tym samym czasie w ciąży co ty
I jakoś tak nastawiam się na kolejny cykl.O dziwo @ już przyszła, kilka dni za wcześnie.
Tylko pracy/ zleceń mi przybywa i nie wiem czy ciąża to dobry pomysł. Owszem niby pracuje w domu, sama sobie ustalam ile mogę wziąć zleceń.Ale jak wypadnie szpital to wszystko leży, a dzieci czekają na piniaty