Jak ja dobrze cię rozumiem też wyszłam za mąż pół roku temu, córka jest moja tylko, i też bardzo pragnę urodzić mężowi dziecko...strata jest niewytłumaczalna..nie załamuj się i nie spinaj..ciesz się mężem...ja niestety miałam zabieg i musimy poczekaćWitam jestem tu nowa poronilam w 6tyg samoistnie poronienie tak pragnelam tej ciąży. Mam już 3 dzieci z mężem chcieliśmy jeszcze jedno gdyż z nim mam tylko synka. W listopadzie był nasz cudowny ślub i czekaliśmy na nasz mały cud dy zaczęłam czuć ciążę byłam najszczesliwsza na świecie 18 grudnia miałam potwierdzenie ze jestem w ciąży odrazu powiedziałam dzieciom gdyż wcześniej nie miałam problemów. Wszyscy szczęśliwi udaliśmy die do polski na święta było cudownie. Niestety 24 grudnia rano obudziłam się z silnym krwawieniem siedziałam w łazience i nie wierzyłam płakałam mąż bardzo due zmartwil. Pociesza mnie ze się następnym razem udałam die do szpital niestety nie było mojego aniołka juz w moim brzuszku. Dzieci złamane my też a ja ciągle to przeżywam postanowiłam odrazu próbować test negatywny niestety ciężko mi bardzo czuje dud tsk pusto pomyślałam że poszukam forum żeby ktoś mógł mnie zrozumieć. ... nie mogę przestać myśleć o ciąży o tym jsk to możliwe kiedyś nue było problemów chętnie zaprzyjaźnić die z wami dziewczyny.
reklama
Aktek ja sama licze, ze na nowym mieszkaniu szyko zajde
Emilka to boli i bedzie bolec, wiem jak ja to czuje, dwa lata minely od straty a we mnie to siedzi, czas leczy rany, ale pamiec zawsze dziala i mamy dziecko w glowie i myslimy o nim, to normalne, ja jak patrze na usg to becze, to mi pomaga
Emilka to boli i bedzie bolec, wiem jak ja to czuje, dwa lata minely od straty a we mnie to siedzi, czas leczy rany, ale pamiec zawsze dziala i mamy dziecko w glowie i myslimy o nim, to normalne, ja jak patrze na usg to becze, to mi pomaga
martaha123
Fanka BB :)
Lux pewnie tak będzie &&&
Emilia to trudny czas ... ale dzieci dają siłę by sie pozbierać i ruszyć do walki. Trzymam kciuki by jak najszybciej się udało.
Emilia to trudny czas ... ale dzieci dają siłę by sie pozbierać i ruszyć do walki. Trzymam kciuki by jak najszybciej się udało.
Mam zalecenie się czymś zająć więc wrócę do malowania, na początek kubki zamówiłam już pisaki, a może się wam spodobają u mnie trochę gorzej, trzeba było zadzwonić do babci-prababci z życzeniami i oczywiście padło pytanie o ciążę nie wiem czy kiedyś przyjdzie mi bez drżenia głosu mówić o stracie
mi do teraz sie zdarza mowic o stracie i zalamywac glos a minelo juz tyle czasuMam zalecenie się czymś zająć więc wrócę do malowania, na początek kubki zamówiłam już pisaki, a może się wam spodobają u mnie trochę gorzej, trzeba było zadzwonić do babci-prababci z życzeniami i oczywiście padło pytanie o ciążę nie wiem czy kiedyś przyjdzie mi bez drżenia głosu mówić o stracie
Doris haha, a nie pisałam Ci, ze z tym USG moze byc rożnie? U mnie w 16 tc powiedział, ze dziewczynka jeden zwykły gin i jeden z super sprzętem prywatny, a potem w 23 tc sie pisiorek pokazał i jest Piotrus) haha... Gratuluje syneczka
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Lux, na pewno sie uda na nowym mieszkanku!
Bafinka, starania rozoczete więc tym razem musi być dobrze!!! Masz przygotowany zestaw leków?
Beti39, kiedy masz IUI? mam nadzeję, że Ty Bafinka i martaha pochwalicie się niebawem dwoma kreseczkami.
Agaawa, no miałaś rację ale mój gin ma taki dobry sprzęt, hmmmm powiedział teraz że chłopiec, mam zdjęcie siurka, ale przeczytałam na necie, że często po połowie ciąży z chłopców robią się dziewczynki...i jak to możliwe??? Przeciez to co mam na zdjęciu między nogami nie odpadnie
Kamkaz, jak karmienie? jak nocki?
Isiorek, to niebawem rozpoczniesz starania? ja bardzo czekałam na tę chwilę po zabiegu i nie odczekałam wcale, za bardzo by mnie to załamał. Oczywiście nie udało się od razu ale sama świadomość że nie będę czekać 3 miesięcy bardzo mi pomagała
Chciejka, dostałaś leki na hashimoto? czy brałas wcześniej?
Witam, nową Aniołkową Mamusię Emilia31, przykro że musiałaś dołączyć tutaj ale to bardzo pomaga. Nie nastawiaj się że od razu się uda, czasami trzeba poczekać na sukces
Witam również Resztę niewymienionych Dziewcząt
Bafinka, starania rozoczete więc tym razem musi być dobrze!!! Masz przygotowany zestaw leków?
Beti39, kiedy masz IUI? mam nadzeję, że Ty Bafinka i martaha pochwalicie się niebawem dwoma kreseczkami.
Agaawa, no miałaś rację ale mój gin ma taki dobry sprzęt, hmmmm powiedział teraz że chłopiec, mam zdjęcie siurka, ale przeczytałam na necie, że często po połowie ciąży z chłopców robią się dziewczynki...i jak to możliwe??? Przeciez to co mam na zdjęciu między nogami nie odpadnie
Isiorek, to niebawem rozpoczniesz starania? ja bardzo czekałam na tę chwilę po zabiegu i nie odczekałam wcale, za bardzo by mnie to załamał. Oczywiście nie udało się od razu ale sama świadomość że nie będę czekać 3 miesięcy bardzo mi pomagała
Witam, nową Aniołkową Mamusię Emilia31, przykro że musiałaś dołączyć tutaj ale to bardzo pomaga. Nie nastawiaj się że od razu się uda, czasami trzeba poczekać na sukces
G
gość_forum
Gość
Doris dokładnie nie wiem ale coś koniec stycznia
u mojej bratowej najpierw gadali, ze corcia, potem, ze chlopak, bo niby lekarz widzial siusiaka a potem znow dziewczynka i jest na 100 % Zuzia, na ostatnich prenatalnych lekarz byl pewien, ze dziołchaLux, na pewno sie uda na nowym mieszkanku!
reklama
Doris ja bym nie czekała ale mąż na kontrakcie i prawdopodobnie dopiero w marcu dostanie kilka dni wolnego więc bądź co bądź czekamy
A z usg u mnie był chłopak a córcia wyszła pod koniec ciąży i niby lekarz miał dobry aparat
A z usg u mnie był chłopak a córcia wyszła pod koniec ciąży i niby lekarz miał dobry aparat