reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny :) Lux gratki, co swoje to swoje :) mi ginek zrobił usg wszystkiego i wszystko ok, mam tylko sporo krwi w środku i powinno to wylecieć z okresem, w lutym zrobić te anty wszystko i po marcowym okresie lecimy z tematem ;)

U mnie dziś 7 dc. Wczoraj byłam na usg jest jeden dominujący pecherzyk i mial 12 mm . W poniedziałek mam przyjechać ns kolejne ogladanie a od niedzieli przytulać.
Beti to my idziemy łeb w łeb. ..
Razem testujemy :-)

Lux gratuluję nowego gniazdka, oby szybko wykluły się w nim pisklęta ;). Za każdą z osobna trzymam &&&&. Beti i Martaha podglądajcie i działajcie :). Kurde taki młyn mam w pracy, że nawet na forum nie mam czasu :(. U mnie ten cykl stracony, wszystko jest nie tak jak zawsze. Nawet jakaś infekcja intym.się przyplątała.Szok. Raz w życiu tak miałam, jako nastolatka:wściekła/y:. No nic takie zycie.

Tak na naturalnym. Ja w zasadzie nigdy nie miałam monitoringu i tak za chciałam bo gin dał 3 miesiące ns zajście i sugeruje in vitro. Chociaż ja z tym nigdy nie miałam problemu- no chyba że nakazali brać dupka po owu to wtedy już nie szło. Ostatni cykl właśnie był z dupkiem. Teraz zamierzam włączyć jak będzie wiadomo że zaskoczyło.
Biorę encorton i gin twierdzi że zbyt długo tak nie można.

Witam jestem tu nowa poronilam w 6tyg samoistnie poronienie tak pragnelam tej ciąży. Mam już 3 dzieci z mężem chcieliśmy jeszcze jedno gdyż z nim mam tylko synka. W listopadzie był nasz cudowny ślub i czekaliśmy na nasz mały cud dy zaczęłam czuć ciążę byłam najszczesliwsza na świecie 18 grudnia miałam potwierdzenie ze jestem w ciąży odrazu powiedziałam dzieciom gdyż wcześniej nie miałam problemów. Wszyscy szczęśliwi udaliśmy die do polski na święta było cudownie. Niestety 24 grudnia rano obudziłam się z silnym krwawieniem siedziałam w łazience i nie wierzyłam płakałam mąż bardzo due zmartwil. Pociesza mnie ze się następnym razem udałam die do szpital niestety nie było mojego aniołka juz w moim brzuszku. Dzieci złamane my też a ja ciągle to przeżywam postanowiłam odrazu próbować test negatywny niestety ciężko mi bardzo czuje dud tsk pusto pomyślałam że poszukam forum żeby ktoś mógł mnie zrozumieć. ... nie mogę przestać myśleć o ciąży o tym jsk to możliwe kiedyś nue było problemów chętnie zaprzyjaźnić die z wami dziewczyny.

Najgorsze ze musiałam całe święta udawać ze wszystko jest ok a nie było. ... a teraz pustka ogromna . Miałam nadzieję że zajde w ciążę odrazu a tu negatywny teraz. ... :sad::no2:

reklama
Witam jestem tu nowa poronilam w 6tyg samoistnie poronienie tak pragnelam tej ciąży. Mam już 3 dzieci z mężem chcieliśmy jeszcze jedno gdyż z nim mam tylko synka. W listopadzie był nasz cudowny ślub i czekaliśmy na nasz mały cud dy zaczęłam czuć ciążę byłam najszczesliwsza na świecie 18 grudnia miałam potwierdzenie ze jestem w ciąży odrazu powiedziałam dzieciom gdyż wcześniej nie miałam problemów. Wszyscy szczęśliwi udaliśmy die do polski na święta było cudownie. Niestety 24 grudnia rano obudziłam się z silnym krwawieniem siedziałam w łazience i nie wierzyłam płakałam mąż bardzo due zmartwil. Pociesza mnie ze się następnym razem udałam die do szpital niestety nie było mojego aniołka juz w moim brzuszku. Dzieci złamane my też a ja ciągle to przeżywam postanowiłam odrazu próbować test negatywny niestety ciężko mi bardzo czuje dud tsk pusto pomyślałam że poszukam forum żeby ktoś mógł mnie zrozumieć. ... nie mogę przestać myśleć o ciąży o tym jsk to możliwe kiedyś nue było problemów chętnie zaprzyjaźnić die z wami dziewczyny.

Witaj. Przykro mi z powodu Twojej straty. Jedno jest pewne - dobrze trafiłaś na to forum, bo my bardzo dobrze Cię rozumiemy.
Święta miałaś okropne ...współczuje. Ale czego się nie robi dla swoich pozostałych dzieci prawda?
Dobra strona z tego całego dramatu to taka, że nie był konieczny zabieg i starania możecie zacząć natychmiast. Ale pamiętaj,że nie warto się spinać na szybkąciąże. Bo niestety wtedy nasz organizm lubi płatać figle i rezultat jest zdecydowanie odwrotny. Czasem warto jest dać sobie miesiąc czy dwa czasu, aby dojść do siebie. Ale nie tyle fizycznie co przede wszystkim psychicznie. Trzymam mocno kciuki abyś bardzo szybko mogła tulić swój mały wielki cud. Nie trać nadziei. Wierzę że wszystko będzie dobrze i już niedługo pochwalisz się dwoma kreskami na teście

Do góry