reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
lux super teraz tylko dwóch II brakuje do pełni szczęścia:) przyszła już do ciebie@? już cykl starankowy??

beti i jak ?! stymulujesz sie?:)

martoha a ty który dc?? jej koniec miesiąca będzie ekscytujący jeśli chodzi o testowania..

Jestem po usg tarczycy. Widać, że jest zapalenie (hashimoto) i dodatkowo sporo guzów, ale tylko jeden zaniepokoil panią dr, muszę porównać z ostatnim usg ile urósł. Jeżeli rośnie to pewnie czeka mnie biobsja, bo trochę zmartwil ja jego wygląd (tłumaczyła, ale nie jestem w stanie wam powtórzyć).
A po za tym wszystko ok.Lecę robić piniatę myszkę minnie i siadam do kompa żeby zamówić koraliki, sypią się zamówienia juupi. Jedna juz nawet wysłałam do naszej koleżanki, dzięki Asiu :*

Luxuorius- gratuluję mieszkanka. Nowy początek to i starania będą udane :D

Bafinko a jak ty się masz? U mnie ten cykl stracony, nawet czasu na bzzz jakoś nie było :p

Całuje was wszystkie.

reklama
beti a który dc?? ja dziś dzwoniłam do gin żeby się umówić na piątek ale odebrała i powiedziała ze nie może gadać i i oddzwoni i cisza.... dziś 13 dc ale jeszcze śluz mleczny i owulkowo się nie czuje mam zakupione testy ale jeszcze chyba nie mam sensu robić... ja z reguły mam owu ok 17-19 dc więc mam jeszcze czas... ale już jestem prawie zdrowa więc stosuję przytulanki co 2 dzień żeby nie wymęczyć plemniczków;)

chciejka to nie dorze ze masz guzki! miejmy nadzieję że to nic poważnego.. super że interes sie kręci:) ja zrobię zamówienie po wypłacie:)

lux to jeszcze tylko kilka dni:) super:)

Do góry