A ja teraz czytam o niedoczynności tarczycy, że ona mogła spowodować poronienie i myśl że może przy większej dawce euthyroxu może by było ok, brałam też jod, może to przez to będę robić badania i spróbuję znaleźć znajomości na endokrynologia
reklama
ja robilam tsh i mam wedlug lab w normie, ale za wysokie do staran i musze isc do endo i zbic tsh do 1, zaznaczam, ze nigdy na tarczyce nie chorowalamA ja teraz czytam o niedoczynności tarczycy, że ona mogła spowodować poronienie i myśl że może przy większej dawce euthyroxu może by było ok, brałam też jod, może to przez to będę robić badania i spróbuję znaleźć znajomości na endokrynologia
co macie na obiad? ja gnocchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella
chciejka32
Fanka BB :)
Isiorek-mi beta po zabiegu powoli spadała, więc w razie czego nie martw się, ważne żeby spadała. U mnie trwało to kilka tyg.
Beti Wygladacie jak siostry !! Rewelacyjnie.
Ja w sierpniu kończę 34
Zapraszam do oglądania i zamawiania, nasza koleżanka z forum już się skusiła za co jej dziękuję. .
Ja w sierpniu kończę 34
Zapraszam do oglądania i zamawiania, nasza koleżanka z forum już się skusiła za co jej dziękuję. .
chciejka32
Luxuorius - ja dziś schabiki , ziemniaczki i fasolka
Isiorek-mi beta po zabiegu powoli spadała, więc w razie czego nie martw się, ważne żeby spadała. U mnie trwało to kilka tyg.
Ja w sierpniu kończę 34
A linka podaj bo po nazwisku to wiesz
Ja mam teraz etap wyrzucania sobie , że coś zrobiłam nie tak, pocieszcie że to mija
Dojrzewa we mnie myśl nie zwlekania ani dnia jak lekarz pozwoli...oby to nie ta tarczyca, mama miała wycinane guzy :/
tez pyszneLuxuorius - ja dziś schabiki , ziemniaczki i fasolka
chciejka32
Isiorek https://www.facebook.com/profile.php?id=671163016
Każda z nas obwiniala się że wzięła tabletki przeciwbólowe, że wypiła lampkę wina itp itd. Ja mam niedoczynność tarczycy urodziłam zdrową córkę 5 lat temu, a po niej 2 razy poroniłam i nie znam przyczyny. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie, nie obwiniaj się za to co się stało, bo to nie jest twoja wina.
Każda z nas obwiniala się że wzięła tabletki przeciwbólowe, że wypiła lampkę wina itp itd. Ja mam niedoczynność tarczycy urodziłam zdrową córkę 5 lat temu, a po niej 2 razy poroniłam i nie znam przyczyny. Wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie, nie obwiniaj się za to co się stało, bo to nie jest twoja wina.
Ta młodzsza trochę była,ale już jej przeszło no co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą ale chce i już
Mnie też na stare lata wzięło na dziecko .Mam 36 lat i 9 -letniego syna, który bardzo chce mieć brata ,
co macie na obiad? ja gnocchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella
u nas dziś leczo i zupa ogórkowa.
Kurde a ja jakiegoś doła złapałam. Niby się staramy a ja jakieś wątpliwości zaczynam mieć. Koleżanka z pokoju jest w ciąży ( z czego bardzo się cieszę , bo długo jej kibicowałam) i dzisiaj powiedziałam do M , że chyba nie wypada , żebym ja zaszła teraz, bo co będzie z pracą? Zostaną 2 osoby w dziale i sobie przecież nie poradzą. Na co mój M , że jestem chora, że mam nie patrzeć na pracę itd. No naprawdę coś ze mną nie tak
reklama
i ma racje, co sie na innych ludzi bedziesz ogladac?Kurde a ja jakiegoś doła złapałam. Niby się staramy a ja jakieś wątpliwości zaczynam mieć. Koleżanka z pokoju jest w ciąży ( z czego bardzo się cieszę , bo długo jej kibicowałam) i dzisiaj powiedziałam do M , że chyba nie wypada , żebym ja zaszła teraz, bo co będzie z pracą? Zostaną 2 osoby w dziale i sobie przecież nie poradzą. Na co mój M , że jestem chora, że mam nie patrzeć na pracę itd. No naprawdę coś ze mną nie tak