G
reklama
Twoje osobiste, rodzone?A to ja i moje córcie
mania2401
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny u Was też tyle śniegu znowu napadało? Ja w końcu mam wolny week i jeszcze leże. Jestem w 16 dc więc działamy z mężem. U Was jak starania?
Bardzo mało piszę, ze względu na brak czasu.
Mam pytanie... 25 stycznia idę na rezonans magnetyczny odcinka lędźwiowego, słyszałamróżne opinie, ale badanie obok USG jest ponoć najbezpieczniejszym badaniem,
Co wy o tym myślicie, czy mogłoby ono zaszkodzić? Będę tydziień po owulacji wtedy i w zasadzie jeżeli udałoby się to byłabym na etapie zagnieżdzenia się zarodka.
Mam pytanie... 25 stycznia idę na rezonans magnetyczny odcinka lędźwiowego, słyszałamróżne opinie, ale badanie obok USG jest ponoć najbezpieczniejszym badaniem,
Co wy o tym myślicie, czy mogłoby ono zaszkodzić? Będę tydziień po owulacji wtedy i w zasadzie jeżeli udałoby się to byłabym na etapie zagnieżdzenia się zarodka.
niby sie mowi, ze nie mozna robic zadnych przeswietlen w ciazy, ale w tak wczesniej, o ktorej bys nie wiedziala to chyba nie zaszkodzi, u nas snieg wczoraj sypal, ale juz go brakDzień dobry dziewczyny u Was też tyle śniegu znowu napadało? Ja w końcu mam wolny week i jeszcze leże. Jestem w 16 dc więc działamy z mężem. U Was jak starania?
G
gość_forum
Gość
Lux tak moje rodzone,osobiste
sliczne, ile maja lat?Lux tak moje rodzone,osobiste
G
gość_forum
Gość
Jedna 17,a ten farbowany rudzielec 21
a jak sie one sie maja do powiekszenia rodziny? jak juz w tamtych ciazach bylas? nie byly zazdrosne lub cos?Jedna 17,a ten farbowany rudzielec 21
G
gość_forum
Gość
Ta młodzsza trochę była,ale już jej przeszło no co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą ale chce i już
reklama
zobaczysz, ze napewno beda Ci pomagac, jeszcze sie nieraz o wozek pobija hahahaTa młodzsza trochę była,ale już jej przeszło no co ja poradzę że na stare lata mi się dziecka zachciało powinnam do bycia babcia sie przygotowywać a nie do bycia jeszcze mamą ale chce i już