reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

W podstawowych badaniach nic mi nie wyszło. Okaz zdrowia niby. U mnie coś z receptorami wyszło nie pamiętam fachowo ale chodzi o to że moj organizm nie posiada wszystkich rodzajów receptorów ktore rozpoznają zarodek jako coś dobrego i wybija wszystko jak leci. A mąż nie ma też czegoś co pieie moim komorkom ze jest dobre. Więc koniec końców nasze komorki się nie dogaduja i stad problem. Jestem po 2 szczepieniach na encortonie i clexanie plus full dodatków tj. Colostrum, wit. D , femibion, sanprobi, kwas foliowy,luteina, dupek.

reklama
Zaniedbuje was kobietki, bo zaczęłam robić bransoletki, jak na razie nie jest źle, coś się kręci. .

Bafinko w pon idę na pobranie krwi, środa usg tarczycy no i musze do gina iść ale kasy szkoda, bo wszystko i wszędzie prywatnie. ..

Witam nowe dziewczyny, przykro mi, że wy też musicie przez to przechodzić. .

Pozdrawiam wszystkie :*

MARTOHA a jak ty się czujesz po ecortonie?? ja zaczęłam go brać 4 dni temu równo z chorobą więc nie wiem czy to skutek uboczny czy choroba.. nie mogę jeść mam ochotę na różne rzeczy ale nie przechodzą mi przez gardło.. nie czuje apetytu a jedzenie jest bez smaku.. jestem słaba przy najmniejszym wysiłku czuję jak mi serce wali.. a najgorsze jest to że strasznie mnie mdli.. i nie wiem czy to przez ten lek?? jest jakiś zamiennik?

hej chciejka rzeczywiście ostatnio ucichłaś ale dobrze że plany są:) pochwal się swoimi wyrobami

Pozwolę sobie zajrzeć :) sama lubię wszelkiego rodzaju handmady...mąż mówi żebym robiła, zajęła się, do pracy nie szła bo jak się uda to mam leżeć tym razem i nic nie robić...ehh powoli wariuje, po niedzieli wydatki, badania, wszystko prywatnie, i beta, boję się czy na pewno dobrze zrobione, czy nic nie zostawili, czy nic nie spieprzyli...ehh...powoli godze się z myślą nie odwlekania kolejnych starań....A ile z was po 30stce? Bo mam wrażenie że te pół roku prób teraz przeszłam ciężej niż poprzednie półtora roku

Pozwolę sobie zajrzeć :) sama lubię wszelkiego rodzaju handmady...mąż mówi żebym robiła, zajęła się, do pracy nie szła bo jak się uda to mam leżeć tym razem i nic nie robić...ehh powoli wariuje, po niedzieli wydatki, badania, wszystko prywatnie, i beta, boję się czy na pewno dobrze zrobione, czy nic nie zostawili, czy nic nie spieprzyli...ehh...powoli godze się z myślą nie odwlekania kolejnych starań....A ile z was po 30stce? Bo mam wrażenie że te pół roku prób teraz przeszłam ciężej niż poprzednie półtora roku
ja bede miec 32 w czerwcu i jeszcze dziecka nie mam, gdybym nie stracila ciazy to by byla mama swiezo po 30-tych urodzinach

reklama
Do góry