reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ahh te koszty... Ja całą ciążę chodziłam prywatnie co trzy tyg, każda wizyta 150zl, a wcześniej stymulacja cyklu też prywatnie... i u nas podobnie-jeden monitoring to 50zl ale w tym też już podanie zastrzyku z pregnylu na pękniecie... ale tak jak mówicie-czego się nie robi...

Beti a jednak @ przylazła... oby już ostatnia :)

Bafinko zdrówka!

Lux drogo u Was ten endo-ja płacę 100zl, z tym że ja już długo jeżdżę bo od dłuższego czasu choruję na niedoczynność.

Isiorek trzymaj się! faktycznie szybko ta kontrola u Ciebie... ja po tygodniu od zabiegu to nawet chyba jeszcze krwawiłam o ile dobrze pamiętam. Też, podobnie jak dziewczyny pisały, na kontrolę miałam przyjść po 3 tyg, zaraz po odebraniu wyniku hist-pat.

ja chce pogadać też, co dalej itp...w szpitalu nikt nic słowa :(
no i w sumie nie krwawie, wczoraj trochu po zabiegu, a dziś tylko lekko czerwonawe, różowawe i nie dużo, tylko kurcze boli :(
no i ja chodzę prywatnie, 150zł ale mam komfort, nie czekam, jest elegancko, lekarz rzeczowy ale przyjemny, nowoczesny sprzęt itp

Ahh te koszty... Ja całą ciążę chodziłam prywatnie co trzy tyg, każda wizyta 150zl, a wcześniej stymulacja cyklu też prywatnie... i u nas podobnie-jeden monitoring to 50zl ale w tym też już podanie zastrzyku z pregnylu na pękniecie... ale tak jak mówicie-czego się nie robi...

Beti a jednak @ przylazła... oby już ostatnia :)

Bafinko zdrówka!

Lux drogo u Was ten endo-ja płacę 100zl, z tym że ja już długo jeżdżę bo od dłuższego czasu choruję na niedoczynność.

Isiorek trzymaj się! faktycznie szybko ta kontrola u Ciebie... ja po tygodniu od zabiegu to nawet chyba jeszcze krwawiłam o ile dobrze pamiętam. Też, podobnie jak dziewczyny pisały, na kontrolę miałam przyjść po 3 tyg, zaraz po odebraniu wyniku hist-pat.
no drogo, ale podobno lekarz mega dobry, no zobacze jak pojade, wpierw musze powtorzyc tsh i zrobic dodatkowo ft3 ft4, zeby wiedziec co sie dzieje

Ja za monitoring mam płacić 50 za wizytę.
Kosztów już nie liczę bo wszystko zawsze prywatnie. Jeden rzut badań kosztował mnie prawie 7 tys. Ale to wszystko jest teraz nie ważne byle się udało. Póki co dajemy radę.

obdzwonilam endo w okolicy i uwaga- na lutego-marca bym miala prywatna wizyte, najtaniej 130 zl, powtorze za jakis czas wyniki i pedze do lekarza, ale sie boje :no2:

reklama
o kurcze to zaszalałaś.. a znalazłaś przyczynę strat?? ja robiłam tylko podstawowe przeciwciała i wyszły mi przeciwciała plemnikowe i moja gin powiedziała że nie ma sensu robić dalej badań bo i tak sterydy trzeba brać.. no i claxana jak już zajdę.. teraz właśnie zaczęłam cykl obstawiona lekami i zobaczymy co z tego będzie...

Do góry