reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Monitoring czyli ustalenie owulacji? Ja od roku mierze temp, nie byłam przekonana ale po kilku miesiącach okazało się że metoda się sprawdza, potwierdzałam testem owulacyjnym i się pokryły

Ale za te 4-5 wizyt jest 250 plus podanie zastrzyku na pęknięcie,to niest tak zle,to jest około 50 zł za jedną wizytę :)

reklama
Ale za te 4-5 wizyt jest 250 plus podanie zastrzyku na pęknięcie,to niest tak zle,to jest około 50 zł za jedną wizytę :)
wiem, bo ja chodze prywatnie i wiem jakie to koszty, ale tak se policz wydawac tak ta kase, to sie uzbiera, ale powiedzialam dzis bratowej, ze pojade niedlugo do ebdo a on kasuje 180 zl, czego sie nie robi by miec dziecko..ja juz na kase nie patrze, to jest silniejsze, instynkt dziala

Do góry