G
gość_forum
Gość
Bafinko beta też lipa, ciaży brak i @ tez brak,cyce bolą jajca bola nie wiem co jest grane,już rycze z bezsilności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej mam wyniki badan, ktore robilam przez te bole glowy nieustajace, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2
Akitek to że w 13 dc nie ma objawów owu to jeszcze o niczym nie świadczy zresztą możesz przecież nie odczuwać żadnych dolegliwości przy owu. Jeszcze jest czas na jej pojawienie się, spokojnie. Moja Julcia jest z owulacji którą miałam w 26dc także nie ma rzeczy niemożliwych
takie parcie blokuje, musisz zapomniec, ze chcesz miec dziecko, wiem to trudne, ale musisz sie wylaczyc z tegoLux opadam juz z sił naprawdę już nie wiem co robic z tej bezsilności mam za duże parcie na dziecko po co mi to wszystko
wymysilil se, ze za malo na skierowaniu jest napisane itp a skad mam optymizm? a co mam zrobic? zalamac sie? wiesz mi tez jest ciezko jak sie komus dziecko rodzi, tez se poplacze, bo mi smutno, ale sie nie poddaje, bo wiem, ze ja tez zasluguje na ciaze i wiem, ze wygram ta walke!lux niesamowita jesteś skąd bierzesz te pokłady optymizmu czemu neurolog cię nie przyjął? zbadaj sobie te ts3 i 4 nie duży koszt a już będziesz wiedzieć na czym stoisz..
coś mi się zdaje że na wiosnę będą nowe ciążowe brzuszki
no u mnie tez lekarka rodzinna migreny podejrzewa, oby to bylo tylko toLux pytam o to badanie, bo za dawnych czasów też miałam ciągłe bóle głowy. Neurolog skierował mnie na eeg, to było podstawą dalszej diagnostyki i na koniec okazało się, że mam... migreny. Dzięki Bogu na starość zarówno migreny jaki problemy z hormonami same przeszły.