reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
tak mi przykro:( tule.. ja znam ten stres związany z brakiem @ Bardzo dobrze więc mam nadzieję że tak wredna @ niedługo przyjdzie i nie będziesz się martwić.. zaczniesz
starania i od razu humor ci się poprawi...

ja nadal umierająca.. w kulminacyjnym momencie temp miałam 39,5 i pali mnie u dołu gardła + mokry kaszel.. więc poszłam do lekarza ale nic konkretnego się nie dowiedziałam podobno jakaś wirusówka.. zwolnienie wzięłam tylko do soboty bo w weekend pracuje po 12 godz i trudno byłoby o zastępstwo.. bo już 2 dziewczyny sa na zwolnieniu.. ja jestem trzecia..

lux chciejka rozmaryn co tam u was??

kamkaz jak Piotruś spokojniejszy?? .

hej mam wyniki badan, ktore robilam przez te bole glowy nieustajace, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2

A robili Tobie jakieś eeg czy coś w związku z bólami głowy?

Akitek to że w 13 dc nie ma objawów owu to jeszcze o niczym nie świadczy :) zresztą możesz przecież nie odczuwać żadnych dolegliwości przy owu. Jeszcze jest czas na jej pojawienie się, spokojnie. Moja Julcia jest z owulacji którą miałam w 26dc także nie ma rzeczy niemożliwych :)

Tak, tak ja wiem, że na owu jest jeszcze czas, tym bardziej, że mam cykle 32- dniowe. Jednak przeważnie wiem kiedy jest TEN dzień, bo przed mam 3 dni z śluzem płodnym, potem czwartego dnia ból brzucha, a po 14 dnia @. Więc czekam i mimo, że nic na razie się nie pojawia to przytulamy się, a co .... nie zaszkodzi :)

Beti matka natura jest czasem podła i lubi sprawdzać naszą cierpliwość :crazy:

Natka nie badalam tamtych,ale chyba to zrobie zeby zobaczyc co sie swieci
Bafinka u mnie zle, neurolog mnie nie przyjal, musze isc do innej przychodni
Beti a do dupy, nooooo i nie placz, podnies sie i walcz!!!
Akitek, nie nie mialam tego badania

Lux opadam juz z sił :( naprawdę już nie wiem co robic z tej bezsilności :( :( :( mam za duże parcie na dziecko :( :( :( po co mi to wszystko :(

lux niesamowita jesteś skąd bierzesz te pokłady optymizmu:) czemu neurolog cię nie przyjął? zbadaj sobie te ts3 i 4 nie duży koszt a już będziesz wiedzieć na czym stoisz..

coś mi się zdaje że na wiosnę będą nowe ciążowe brzuszki:)

lux niesamowita jesteś skąd bierzesz te pokłady optymizmu:) czemu neurolog cię nie przyjął? zbadaj sobie te ts3 i 4 nie duży koszt a już będziesz wiedzieć na czym stoisz..

coś mi się zdaje że na wiosnę będą nowe ciążowe brzuszki:)
wymysilil se, ze za malo na skierowaniu jest napisane itp a skad mam optymizm? a co mam zrobic? zalamac sie? wiesz mi tez jest ciezko jak sie komus dziecko rodzi, tez se poplacze, bo mi smutno, ale sie nie poddaje, bo wiem, ze ja tez zasluguje na ciaze i wiem, ze wygram ta walke!

Lux pytam o to badanie, bo za dawnych czasów też miałam ciągłe bóle głowy. Neurolog skierował mnie na eeg, to było podstawą dalszej diagnostyki i na koniec okazało się, że mam... migreny. Dzięki Bogu na starość zarówno migreny jaki problemy z hormonami same przeszły:-) :).

reklama
Lux pytam o to badanie, bo za dawnych czasów też miałam ciągłe bóle głowy. Neurolog skierował mnie na eeg, to było podstawą dalszej diagnostyki i na koniec okazało się, że mam... migreny. Dzięki Bogu na starość zarówno migreny jaki problemy z hormonami same przeszły:-) :).
no u mnie tez lekarka rodzinna migreny podejrzewa, oby to bylo tylko to

Do góry