reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
begi :( ale wiesz jak to jest do puki nie ma @ jest nadzieja;)

olcia ja przy owu miałam różowy śluz.. na pewno wszystko jest ok:)

doris kochana a ty jak?? uwierzyłaś już w swoją Malutką?? przestałaś się stresować choć trochę?? macie już imię??

Beti, zrób test facelle z rossmana, są teraz w promocji i sa najdokładniejsze. Kreski nie wychodzą nawet na tych bardziej czułych a ten facelle pokaże zawsze jak jest coś na rzeczy.
Bafinka, no pewnie, że wierzę w moją Malutka. Stres jest oczywiście ale mam detektor tętna więc on bardzo mnie odstresowuje i mogę spokojnie wytrzymać od wizyty do wizyty.
Jeśli chodzi o imię to będzie Antosia, Zuzia lub Wiktoria :-)

Beti moja sliczna glupi test, noooo :no: moze zrob ta betke to bedzie czarno na bialym

hej mam wyniki badan, ktore robilam przez te bole glowy nieustajace, sa o dziwo w normie, ale tsh mi wzroslo, mialam 1,76, mam 3,07, jednak nadal w normie, nigdy nie chorowalam na tarczyce i mam sie martwic, ze sie podnioslo? norma wedlug lab to 4,2

Beti mimo wszystko trzymam kciuki :)

Lux dla starań najlepiej żeby tsh było w granicach 1. Co do tego czy ten wynik powinien Cię martwić to wszystko zależy od tego jaki masz poziom ft3 i ft4. Badałaś te hormony też? Samo tsh nie mówi o ewentualnych problemach z tarczycą.

Bafinko a jednak nie borelioza! Strasznie się cieszę, że wszystko się wyjaśniło :)

Akitek to że w 13 dc nie ma objawów owu to jeszcze o niczym nie świadczy :) zresztą możesz przecież nie odczuwać żadnych dolegliwości przy owu. Jeszcze jest czas na jej pojawienie się, spokojnie. Moja Julcia jest z owulacji którą miałam w 26dc także nie ma rzeczy niemożliwych :)

reklama
Do góry