reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
CCześć kobietki. Ja zaglądam mniej ze względu na sporo pracy. Piniaty, dekoracje świąteczne i codzienne obowiązki zajmują cały mój czas, wręcz mam go za mało.
Starania? Hmm coś jest ale bez liczenia dni itp, od tak małżeńskie przytulania. Właśnie jestem przed @.niby bzzz było mało, a i tak się nakrecam, czy się udało. Bo piersi duże, bo rycze z byle powodu itp...Chociaż wiem, że @przyjdzie.

Kamkaz jestem z ciebie dumna że po tylu przejściach jesteś już tak bliziutenko :*
Doris ciesze się razem z tobą :)
Bafinko jak u ciebie?

Oczywiście myślę również o reszcie dziewczyn. Pozdrawiam

Chciejko Kochana i dla Ciebie zaświeci słońce. Jestem tego pewna. Jeszcze planowo raptem 4 tyg i mój brzuszek będzie do przejęcia więc licze na to, że go przejmiesz. No chyba że przejęłaś już ale jeszcze o tym nie wiesz. No wtedy to Ci wybaczę:))

Dziewczyny ja baaardzo mocno chcenWam podziękować za to, że poprostu jesteście. Wielokrotnie mnie wspierałyście i postawiałyście do pionu. Nie wiem czy bez Was dałabym radę:* Jesteście cudowne... Dziękuję:))

hej kochane jestem i ja:) trochę się zdystansowałam do mojego bólu po stracie... wróciłam do wiru życia codziennego dlatego też mniej mnie tutaj.. ale za to już się pozbierałam.. nie rozpamiętuje bólu po stracie.. obecnie biorę luteinę (od wczoraj ) jeszcze 10 dni i czekam na @ może w końcu przyjdzie.. no i zaczynam starania:) chciałabym zajść styczeń luty... nie wiem jak to jest z tymi sterydami na przeciwciała czy to od razu w pierwszym cyklu starań one już zabijają te przeciwciała czy trzeba je trochę pobrać?? pewnie bezpiecznie byłoby pobrać z miesiąc zanim zaciążę ale gin mówi że od razu mogę zacząć się starać.. tak czy inaczej zaczynam brać leki od 1 dc i niby seks będzie ale nie nastawiam się na ciąże w pierwszym cyklu..

CZY SĄ JAKIEŚ STARACZKI GRUDNIOWE???

kamkaz kochana ja znowu twoją ciążę przeżywam jak swoją:) bardzo się cieszę że już końcówka i wszystko jest ok :)

doris ja już ci pisałam wiedziałam ze ci się uda!!!! panikara z ciebie straszna ale ja pewnie też zeświruję jak zobaczę II kreski:)

chciejka kochana ja uważam ze takie starania bez parcia na ciążę są najbardziej owocne:) a nóż się udało??:) kiedy testujesz??

lux rozmaryn co u was???

magda uk znowu zniknęłaś :sorry: :sorry: daj znać co u ciebie i

ewel pochwal się córeczką:)

mamusie jak tam wasze słodkie maleństwa??

Witam się i ja :)
Niestety pochłonęły mnie przygotowania ślubne (to już w sobotę) aaaaaaaa ale mam stresa a po ślubie zaczynamy kolejne podejście do IUI :) POZDRAWIAM i całuski dla was :)

Beti to już w sobotę? Dopiero niedawno pisałaś że jeszcze trochę czasu jest a tu się okazuje że już nie ma za bardzo czasu. Masakra. Życzę Ci powodzenia w przygotowaniach i bez żadnych problemów między czasie. A my czekamy na relacje :)) Niech ta sobota będzie naszczęśliwsza w Twoim życiu:))

reklama
Hej,
Ja też jestem, zaglądam i czytam praktycznie codziennie. Nie odzywam się bo u mnie ostatnio trochę problemów, kryzysów itd.
Julka rośnie zdrowo, fajna się zrobiła już, ciągle chce kontaktu i cały czas się śmieje. Tylko noce się popsuły bo tak jak dotychczas spała po 10-12 godz tak od paru dni budzi się co dwie. Ale mam nadzieję, że to tylko przejściowe i się ustabilizuje spowrotem heh.

Doris no faktycznie, stresujesz się co nie miara! Spokojnie, stres też nie jest dobry :) skreślaj sobie dni w kalendarzu do wizyt to może czas będzie Ci szybciej leciał :)

Kamkaz Ty też wyluzuj i się porodem nie stresuj :) będzie dobrze i już niedługo będziesz tulić maleństwo. Rodzisz sn?

Chciejka trzymam kciuki :) i fajnie, że tak dużo pracy masz-może dzięki temu uda się mniej myśleć i skupiać na staraniach a tp tylko ma plus! Wierzę, że i Wasze marzenie się spełni i fasolka zagości (a może nawet już zagościła ;)) pod Twoim sercem.

Bafinko z tymi przeciwciałami to nie wiem jak jest. Ale jak tak sobie myślę, to może to właśnie jest tak, że leki działają od razu blokując te przeciwciała? To byłoby nawet logiczne. Cieszę się, że u Ciebie psychicznie jest lepiej i oby już tak pozostało :) trzymam kciuki za Wasze marzenie!

Beti oj, pamiętam jaki my mieliśmy zalatany ten ostatni tydzień przed ślubem... ale teraz już przeleci :) to już tak blisko!

Do góry