reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny, mam dziś mega stres bo czuję się lepiej, a poza tym w maju w zeszłym roku właśnie w tym dniu dowiedziałam się, że serduszko nie bije.
Bardzo się denerwuję, już kombinuję żeby pojechac gdzieś do innego gina zrobić usg ale dopiero w piatek miałam a mój gin twierdzi że na tym etapie robienie usg tak często nie jest dobre.
Dziś rozpoczęłam 8 tc.
Bardzo się denerwuję, już kombinuję żeby pojechac gdzieś do innego gina zrobić usg ale dopiero w piatek miałam a mój gin twierdzi że na tym etapie robienie usg tak często nie jest dobre.
Dziś rozpoczęłam 8 tc.
Bafinka
Fanka BB :)
doris nie panikuj!!! to tylko twoja psychika na pewno jest dobrze daj maleństwu odpocząć.. myśl pozytywnie a my się martwimy za ciebie
już lepiej ze mną///a gorzej z moim samopoczuciem...znowu mi niedobrze!!!!!! bleeeeeeeeeee
kamkaz
Doris nie panikuj bo wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wiem, łatwo się mówi osobie z zewnątrz. Ale uwierz mi że tym razem będzie dobrze
Co do Twojego samopoczucia to niestety musisz przetrwać te mdłości i złe samopoczucie. A Twoje hormony szaleją i stąd takie zawirowania. Ale pocieszę Cię organizm się przyzwyczai do hormonów i będzie już dobrze.... Głowa do góry, pierś do przodu i walczymy, walczymy i jeszcze raz walczymy. A my kobiety się nie poddajemy)
Co do Twojego samopoczucia to niestety musisz przetrwać te mdłości i złe samopoczucie. A Twoje hormony szaleją i stąd takie zawirowania. Ale pocieszę Cię organizm się przyzwyczai do hormonów i będzie już dobrze.... Głowa do góry, pierś do przodu i walczymy, walczymy i jeszcze raz walczymy. A my kobiety się nie poddajemy)
Doris grtuluje,tym razem wszystko bedzie dobrze:-)
Sysiq piękna księżniczka, a czas faktycznie leci za szybko, aż żal jak trzeba chować za małe ubranka, my juz mamy rozmiar 68
Kamaz a Ty już tuż, tuż cieszę się bardzo
Witam nowe dziewczyny, nie doczytam was niestety ale życzę każdej dużo wiary w o że w końcu się uda... bo się uda
My juz za tydzień kończymy 4 miesiące, urwis rośnie zdrowo, a uparty jak nie wiem.....to po mnie dzięki niemu poznaje też siebie bardziej i znamię na nóżce będzie miał takie samo jak ja:-)...kopia normalnie.
A to mój Skarb aktualnie, uśmiech specjalnie dla cioć z BB
Sysiq piękna księżniczka, a czas faktycznie leci za szybko, aż żal jak trzeba chować za małe ubranka, my juz mamy rozmiar 68
Witam nowe dziewczyny, nie doczytam was niestety ale życzę każdej dużo wiary w o że w końcu się uda... bo się uda
My juz za tydzień kończymy 4 miesiące, urwis rośnie zdrowo, a uparty jak nie wiem.....to po mnie dzięki niemu poznaje też siebie bardziej i znamię na nóżce będzie miał takie samo jak ja:-)...kopia normalnie.
Załączniki
mlody jest boski, sle buziaczki :*Doris grtuluje,tym razem wszystko bedzie dobrze:-)
Zobacz załącznik 720472
kamkaz
Maleństwo jest cudne )ten uśmiech dla cioć....bezcenny
reklama
a Wy gdzie Dziewczęta? Co tu taka cisza?