reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Doris gratulacje!

kasiuuuuuuu rownież serdeczne gratulacje!

Sysiq piekna księżniczka. Cudeńko. Mam nadzieje, ze problemy ze zdrowiem sie zaraz skończą. &&&&&&&

reklama
Dziewczyny, mam dziś mega stres bo czuję się lepiej, a poza tym w maju w zeszłym roku właśnie w tym dniu dowiedziałam się, że serduszko nie bije.
Bardzo się denerwuję, już kombinuję żeby pojechac gdzieś do innego gina zrobić usg ale dopiero w piatek miałam a mój gin twierdzi że na tym etapie robienie usg tak często nie jest dobre.
Dziś rozpoczęłam 8 tc.

Doris nie panikuj bo wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wiem, łatwo się mówi osobie z zewnątrz. Ale uwierz mi że tym razem będzie dobrze :)
Co do Twojego samopoczucia to niestety musisz przetrwać te mdłości i złe samopoczucie. A Twoje hormony szaleją i stąd takie zawirowania. Ale pocieszę Cię organizm się przyzwyczai do hormonów i będzie już dobrze.... Głowa do góry, pierś do przodu i walczymy, walczymy i jeszcze raz walczymy. A my kobiety się nie poddajemy:))

Doris grtuluje,tym razem wszystko bedzie dobrze:-)

Sysiq piękna księżniczka, a czas faktycznie leci za szybko, aż żal jak trzeba chować za małe ubranka, my juz mamy rozmiar 68 :)

Kamaz a Ty już tuż, tuż :-D cieszę się bardzo

Witam nowe dziewczyny, nie doczytam was niestety ale życzę każdej dużo wiary w o że w końcu się uda... bo się uda

My juz za tydzień kończymy 4 miesiące, urwis rośnie zdrowo, a uparty jak nie wiem.....to po mnie:sorry: dzięki niemu poznaje też siebie bardziej i znamię na nóżce będzie miał takie samo jak ja:-)...kopia normalnie.

A to mój Skarb aktualnie, uśmiech specjalnie dla cioć z BB

20151120_115634.jpg

Załączniki

• 20151120_115634.jpg
    20151120_115634.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 113
Doris grtuluje,tym razem wszystko bedzie dobrze:-)

Sysiq piękna księżniczka, a czas faktycznie leci za szybko, aż żal jak trzeba chować za małe ubranka, my juz mamy rozmiar 68 :)

Kamaz a Ty już tuż, tuż :-D cieszę się bardzo

Witam nowe dziewczyny, nie doczytam was niestety ale życzę każdej dużo wiary w o że w końcu się uda... bo się uda

My juz za tydzień kończymy 4 miesiące, urwis rośnie zdrowo, a uparty jak nie wiem.....to po mnie:sorry: dzięki niemu poznaje też siebie bardziej i znamię na nóżce będzie miał takie samo jak ja:-)...kopia normalnie.

A to mój Skarb aktualnie, uśmiech specjalnie dla cioć z BB

Zobacz załącznik 720472
mlody jest boski, sle buziaczki :*

reklama
Do góry