reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

No niby obserwuje,ale w tym cyklu miałam podejść do 4 iui,ale jajco nie urosło zatrzymało sie na 14 mm. Byłam stymulowana puregonem,i lekarz mi powiedział ze moze tak być ze @ sie spuzni nawet do 8 tygodni :o wiec już zgłupiałam i czekam :( wcześniej bolał mnie brzuch na @ ale już przestał :( a objawów ciążowych brak,zresztą jakim códem jak cykl bezowulacyjny :(

reklama
Kiedyś jakieś 15 lat temu miałam @ co dwa miesiące,nigdy nie wiedziałam kiedy przyjdzie :o ale teraz od paru lat mam raczej regularne co 30 dni.Lekarz mówił że to pi tym puregonie moze tak być,ale 8 tygodni!!!!!!?????? Powiedział że wtedy jak nie bedzie @ to przepisze tabletki na wywołanie :( nie wiem,pierwszy raz tak mi sie zdażyło :(

Nie wiem też się nie znam. Bo jak przeszłam do mojej lekarki i zrobiła monitorowanie cyklu to też myśleliśmy że cykl bezowulacyjne a tu w 24dc pojawiła się dopiero owu. Wtedy wiem że lekarka dała czas na pojawienie nie owu a potem jak nic nie da to kazała przyjść po tabl na wywoływanie. Dlatego też przez niepękające pęcherzyki tworzą się torbiele a tego chcieliśmy uniknąć

No niby tak, tylko jak lekarz przerwał stymulację,bo nic nie rosło to byłam u niego na usg dwa dni po przerwaniu puregnu,to powiedział że tu już nic nie ma i już nie bedzie :( Bo mówił że czasem sie zdarza że po odstawieniu leku same pęchole zaczynają rosnąć,ale u mnie ponoć nic sie nie ruszyło :( a już zgłupłam :( nic pozostaje mi czekać :(

reklama
Do góry