reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

No niby obserwuje,ale w tym cyklu miałam podejść do 4 iui,ale jajco nie urosło zatrzymało sie na 14 mm. Byłam stymulowana puregonem,i lekarz mi powiedział ze moze tak być ze @ sie spuzni nawet do 8 tygodni :o wiec już zgłupiałam i czekam :( wcześniej bolał mnie brzuch na @ ale już przestał :( a objawów ciążowych brak,zresztą jakim códem jak cykl bezowulacyjny :(

reklama
Kiedyś jakieś 15 lat temu miałam @ co dwa miesiące,nigdy nie wiedziałam kiedy przyjdzie :o ale teraz od paru lat mam raczej regularne co 30 dni.Lekarz mówił że to pi tym puregonie moze tak być,ale 8 tygodni!!!!!!?????? Powiedział że wtedy jak nie bedzie @ to przepisze tabletki na wywołanie :( nie wiem,pierwszy raz tak mi sie zdażyło :(

Nie wiem też się nie znam. Bo jak przeszłam do mojej lekarki i zrobiła monitorowanie cyklu to też myśleliśmy że cykl bezowulacyjne a tu w 24dc pojawiła się dopiero owu. Wtedy wiem że lekarka dała czas na pojawienie nie owu a potem jak nic nie da to kazała przyjść po tabl na wywoływanie. Dlatego też przez niepękające pęcherzyki tworzą się torbiele a tego chcieliśmy uniknąć

No niby tak, tylko jak lekarz przerwał stymulację,bo nic nie rosło to byłam u niego na usg dwa dni po przerwaniu puregnu,to powiedział że tu już nic nie ma i już nie bedzie :( Bo mówił że czasem sie zdarza że po odstawieniu leku same pęchole zaczynają rosnąć,ale u mnie ponoć nic sie nie ruszyło :( a już zgłupłam :( nic pozostaje mi czekać :(

reklama
Do góry