reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziękuję dziewczyny. .Staram się robić dokładnie, nie spała bym po nocach wiedząc, że sprzedaje badziewie :-)..A tak śpię spokojnie:)

Jutro będzie ciężki dzień dla nas wszystkich. Pomodle się za wszystkie nasze aniołki .Trzymajcie się cieplo.

reklama
Heeej:)

Sorki że dopiero teraz się odzywam. Niestety dziś i jutro pewnie będę sporadycznie. Mimo wszystko ciężki dzień się szykuję. Dziś od rana wzięłam się z mamą i przygotowałyśmy jedzenie na jutro, bo będziemy mieli gości. Razem z nami 14 osób no i plus 3 popołudniu. Tak wię tyle ile mogłam to zrobiłam. Popołudniu pojechaliśmy na cmentarz. Mój mąż posprzątał u naszej Niuni bo znowu liście opadły. Znicze już pozawoziliśmy a jutro od rana lecimi z kwiatami. Dla Majeczki kupiłam 15 białych róż i będzie miała śliczny duży bukiecik. Bo róże mają duże łepki więc pięknie to w wazonie wygląda. Teraz się wykąpałam i odpoczywam. To już drugie wszystkich świętych kiedy nie jestem przy grobie taty tylko u mojej córeczki. Mam nadzieję że zbyt mocno się nie rozkleję...
Kazimiera witaj wśród nas:) Przykro że i Ciebie to musiało spotkać.
Chciejka masz zdolności dziewczyno:) możesz wystawiać na allegro i sprzedawać.
Ewik dobrze,że u Ciebie wszystko dobrze bo już się przestraszyłam, zresztą nie tylko ja :)
Bafinko pozdrawiam Cię i czekamy na dobre wieści :)

hej kochane.. ja dziś sama mąż w pracy,,, a tu taki smutny dzień...:( niby słoneczko ale.. spotkałam dzis starego przyjaciela.. jego żona zaszła równo ze mną i jest już w czwartym miesiącu:( ale też jej ciężko bo to ciąża bliźniacza i jedno maleństwo umarło..:( takie to wszystko smutne.. mam już niektóre badania i na razie wszystko ok.. dziś minął miesiąc od zabiegu @ nie przyszła więc od dziś biorę luteinę zgodnie z zaleceniem gin.. w piątek powinnam mieć wyniki przeciwciał i na następny tydzień kolejna wizyta... tak bym chciała już coś wiedzieć....

Bafinko rozumiem Cię bardzo dobrze. Każdy chciałby wiedzieć dlaczego straciliśmy maleństwo, by w kolejnej ciąży wyeliminować ten problem. Czasem niestety tak sięnie da i szkoda.

Ja jestem :-)

Dzieczyny, jaką dawkę eythyroxu trzeba brać przy podwyższonym tsh? Mam w granichach 4 :-(

Ostatnia edycja:
Doris ja biorę 50 i 75 na zmiane. .ale i tak czasami tarczyca szaleje. ..

@ przyszła co do dnia..coraz częściej myślę o powrocie do starań, ale tym razem bez ciśnienia. .Mam kolejne zamówienia na piniaty :) tylko kasa dopiero jak się sprzedadzą wrrrr ..

Jak dziś się czujecie? .

Ewik ja też jestem :) zaglądam mimo, że czasem się nie odzywam. Co tam u Ciebie? Jakieś nowe wieści?

Doris dawkę lekarz ustala, zazwyczaj nie na podstawie samego tsh ale też uwzględniając ft4.

Chciejka fajnie, że z piniatami tak się kręci :)

Dziewczyny, w czwartek mamy u małej zabieg na zatkane kanaliki łzowe... ja już cała w nerwach... także proszę o kciuki żeby wszystko było dobrze!

Dziewczyny podczytuje Was od dłuższego czasu i bardzo dziękuję za wsparcie :-) bardzo miło . Minęło 7mc od maszej najciezszej sytuacji z jaką przyszło nam się zmierzyć. Dziś dowiedzieliśmy się ze znowu mamy szansę spełnić marzenia. Test wyszedł pozytywnie w czwartek mam robić badania krwi a ja umieram bardzo się cieszę i boję.

reklama
Do góry