reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewik kochana co się dzieje? Kiepskie wieści?

Duda zaleca się 14 dni po zastrzyku najwcześniej testować bo wcześniej test może być fałszywie dodatni. Ja tak mniej więcej robiłam-wypadał mi wtedy 11-12 dpo.

Chciejka cuda! Masz kobieto talent :) :)

Cześć dziewczyny dołączam do Waszego wątku jedno poronienie za mną prawie dwa lata temu obecnie jestem w ciąży ale niestety moja ciąża sie nie rozwija dobrze i prawdopobnie po moim wtorkowym skanie bede miała zabieg , jestem załamana bo pierwsze poronienie jak to lekarz mówi zdarza sie bardzo często itp wiec liczyłam ze następnym razem bedzie wszystko ok ale niestety . Poradzicie jakie badania mam zrobić teraz jak bede juz po ?

kazimiera witaj wśród nas:( bardzo mi przykro że i ciebie to spotkało:( ja sama dopiero co to przechodziłam po raz trzeci.. najważniejsze w pierwszej kolejności to chyba przeciwciała plemnikowe jądrowe kardiolipidowe .. choroby odzwierzęce toxo cytomegalia różyczka, borelioza.. i hormony.. niestety bardzo dużo tego.. i koszty nie są małe.. no i kariotyp ale państwowo bardzo długo się na to czeka..

Dzięki Bafinka i przykro ze przechodzisz przez to po raz trzeci [emoji20]mieszkam w UK tutaj badania robią dopiero po 3-4 poronieniu ale muszę iść do lekarza rodzinnego o zobaczyć co wskóram mam juz swoje lata i jeśli znów mi sie to przydarzy i wtedy zaczną mi robić badania to 40 mi stuknie [emoji17] mam juz jedno dzieciątko i bardzo chciałabym mieć drugie zreszta mój synek mi mówi zechciałby mieć rodzeństwo ale niestety nie zawsze tak wychodzi jak sie chce ale trzeba mieć nadzieje ze zostaniemy w końcu mamusiami w odpowiednim czasie [emoji173]️

reklama
Do góry