reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kamkaz mnie sie skracala szyjka od 26 tygodnia, tylko nie mialam pessara. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak lezalam to bylo ok, jak troche pofolgowalam to sie skracała. Wytrzymalam do 34 tygodnia, ale to tez pewnie dlatego ze dzien przed porodem pojechalam do sklepu meblowego a potem na urodziny mamy. Troche pochodzilam a w nocy sie zaczeło. Takze ja mimo wszystko bym sie oszczedzala i lezala.

Kamkaz przykro mi że jednak coś się dzieje, ale tak jak dziewczyny piszą leżenie działa cuda. ..
Chciejka jest taki krem rozgrzewający, Dip Hot się nazywa i jest o niebo lepszy niż te wszystkie końskie maści, ja polecam...

Czesc dziewczyny wczoraj o 17.05 przyszla na swiat moja coreczka! Ma (!) 4 kg i 54 cm :-) Widzialam ja tylko chwile. Wlasnie do siebie dochodze po cc bo jednak tak skonczyl sie moj porod. Walczylam dzielnie ale szyjka nie wspolpracowala. Pozdrawiamy :* Zdjęcie będzie jak w końcu mi ja dadzą.

Sysiq- ogromne gratulacje! :) a czemu Ci ją zabrali? ja Maxa i Stellę nie widziałam tylko 1 godzinkę jak byłam na pooperacyjnej..

Dla chętnych mój blog do czytania.. dopiero teraz się wezmę porządnie za tworzenie- więc może coś komuś się przyda z moich wypocin..
yummy mum! | Bycie mamą :)

Czesc dziewczyny wczoraj o 17.05 przyszla na swiat moja coreczka! Ma (!) 4 kg i 54 cm :-) Widzialam ja tylko chwile. Wlasnie do siebie dochodze po cc bo jednak tak skonczyl sie moj porod. Walczylam dzielnie ale szyjka nie wspolpracowala. Pozdrawiamy :* Zdjęcie będzie jak w końcu mi ja dadzą.

aaa gratki Kochana, czekamy na foto ksiezniczki :-)

Bafinko dziękuję że pytasz. Byłam u lekarza i uważa, że te bóle to od kręgosłupa. Musiałam coś dzwignac, tylko nie pamiętam co. Przepisala antybiotyk, ale o dziwo nie wzielam a czuje się lepiej. .Ale ty opowiadaj, czy już masz jakieś objawy, jak się czujesz? .

objawy?? czułe piersi zmęczenie i zawroty głowy.. no i teraz zauważyłam że mam problem z wypróżnieniem.. kamkaz jak się wspomagasz?? aaa i najgorsze ciągle myślę o jedzeniu!!!! z Gabisiem nie chciało mi się jeść przez pierwszy trymestr przytyłam 1,5 kg a teraz aż się boję bo cały czas coś jem.. i chodzi za mną paprykarz.. już trzeci dzień go jem.. a normalnie nie przepadam...

chciejka na kręgosłup są takie plastry rozgrzewające są naprawdę polecam

sysiq gratuluję córeczki uparciuszek z niej:) może dobrze ze cc jak ona taka duża:) jak się czujesz??

kamkaz jak się dzis czujesz??

reklama
Sysiq gratuluję ! Doczekalas się .Dużo zdrówka dla was.

Bafinko, kamkaz znam niestety problem z zaparciami, wy niestety nie macie dużego pola do popisu, Na pewno pijcie dużo wody.Zapytajcie ginow lub w aptece o syrop. .

Dzięki dziewczyny, dziś wstałam prawie bez bólu, więc nie wykupilam antybiotyku. .

Do góry