reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

kamkaz tak mi przykro że nawet na chwile nie możesz odsapnąć.. ale dobrze że jesteś czujna, wytrzymaj jeszcze trochę bo nagroda jest tego warta. jesteś bardzo dzielna!!!! tulę i jestem z tobą myślami.. duże leż i bądź pozytywnie nastawiona!!! musi być dobrze!!!

rozmaryn w poniedziałek mam wizytę zobacze co lekarz powie i ewentualnie wtedy zrobię betę...

chciejka i jak się czujesz?? nadal tak boli?? biedna ciebie cały czas coś się czepia..

natka to już miesiąc!!!!! ale ten czas leci.. mój mały też miał problemy brzuszkowe ok 4 nad ranem i ja właśnie go masowałam i dmuchałam mu ciepłym powietrzem z suszarki:) super pomagało i mały zasypiał

reklama
Eska hej :) miło Cię widzieć;-)

Rozmaryn ja tydzień temu byłam przy porodzie mojej szwagierki. Byłam skupiona na niej i choć wspomnienia wracały to pomagały mi ją wspierać. Decyzja należy do Ciebie ale to naprawdę ogromny zaszczyt witać na świecie nowe życie :)

Kamkaz- jak to dobrze że masz dobrego lekarza.. jak to pokazuje doświadczenie-można się nas radzić ale najważniejsze to kierować się intuicją i jak coś doskwiera kontaktować się z lekarzem. Trzymam kciuki aby teraz brzunio się uspokoił!

Mojemu małemu też dzisiaj stuknął miesiąć :) i już ważymy 5 kg.. a urodzony 3,66 kg.. ma chłop apetycik-nie powiem..
IMG_0764.jpg

Załączniki

• IMG_0764.jpg
    IMG_0764.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 84
Bafinko dziękuję że pytasz. Byłam u lekarza i uważa, że te bóle to od kręgosłupa. Musiałam coś dzwignac, tylko nie pamiętam co. Przepisala antybiotyk, ale o dziwo nie wzielam a czuje się lepiej. .Ale ty opowiadaj, czy już masz jakieś objawy, jak się czujesz? .

Dziewczyny czy któraś z Was miała założony pessar lub znacie taką osobę? Bo chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość aby ten pessar był założony i mimo wszystko szyjka się skróciła i rozwarcie poszło? Przyznam Wam się że ogólnie jestem przerażona. Lekarka mówiła żebym dużo odpoczywała ale bez konieczności leżenia plackiem. Niby pocieszające jest to, że szyjka nie skróciła się w znacznym stopniu. Bo wg lekarzy przyjmuje się że 37mm to całkiem długa szyjka. No ale skoro to postępuje w tak szybkim tempie to chyba nie było na co czekać. Gdybyście wiedziały coś na temat tego pessara to bardzo Was proszę o informację.

Kamkaz ... no z tego co wiem to niestety może pessar puścić ale to nie moje osobiste doświadczenia ... więc nie sugeruj się na 100% ...

reklama
Do góry