reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

cześć dziewczynki :) chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości :) gratuluję świeżo zaciążonym i Mamusiom,które mają już swoje skarby przy sobie, przepraszam nie pamiętam imion wszystkich dlatego tak ogólnie piszę :)
Sysiq, trzymam kciuki, żeby malutka w końcu wyszła na świat :)
U mnie wszystko ok, 19 tydzień, wczoraj kupiliśmy wózek 2 w 1 za 100 zł, super okazja się trafiła, może jeszcze za wcześnie ale żal byłoby nie skorzystać :) ja mam usg połówkowe 14 września.
Trzymam &&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki oczywiście :)

reklama
Sysiq ja bym wzięła Twój brzuszek ale starania zaczynamy za jakieś 8-9 miesięcy może rok ale tyle chyba nie będziesz czekać ;). Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli :)

Cześć dziewczyny,
My w szpitalu, dalej w dwupaku.
Lena malo sie rusza i siedze pod ktg z 2 godziny. Jeszcze nic konkretnego nie wiemy.
Czekamy, doktor stwierdził ze 4 dni po terminie to malo :-) Skurcze sa na pograniczu 50% ale nieregularne. Ujście sie nie otwiera.

Wysylam wiec ostatnie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Łapcie i zabierajcie ten brzucholek ode mnie wkoncu! :-)

zycze szybkiego porodu :-)
zaciazionym gratuluję dwoch kresek, widze, ze juz kwietniowki rzadza, tak z pozytywów to w kwietniu ciocia zostane, moja bratowa jest w ciazy, wpadli i ciezko im sie pogodzic z ta ciaza, takie zycie jest przewrotne :-)

luxodius a jak u ciebie idą starania?? robiłaś jakieś badania?? wspomagasz się czymś??

sysiq i jak ???

ja od maja mam przerwe w staraniach, wznawiamy starania za rok w maju, bo czekalam na zmiane pracy, by miec zus oplacany, jestem drugi tydzien na bezrobociu, bo z poprzedniej pracy odeszlam i zaczynam jesienia nowa prace i juz doczekac sie nie moge :-D

ja od maja mam przerwe w staraniach, wznawiamy starania za rok w maju, bo czekalam na zmiane pracy, by miec zus oplacany, jestem drugi tydzien na bezrobociu, bo z poprzedniej pracy odeszlam i zaczynam jesienia nowa prace i juz doczekac sie nie moge :-D

to jesteśmy prawie na takim samym etapie z tym że ja jeszcze nie rzuciłam pracy ale rozglądam się za nową

Hej kobietki! Pamiętacie mnie jeszcze? :) Widzę, że nie nadrobię raczej wszystkiego. Wybaczcie, że zniknęłam bez słowa, w sumie nie pamiętam nawet dlaczego przestałam pisać. Pewnie te wahania nastroju po tragedii, która mnie spotkała w lutym. Co tam u Was? Której się udało? Opowiadajcie! U mnie bez zmian na razie. Dalej się staramy, bez skutków. Udało mi się zarejestrować w końcu do endokrynologa, zaczniemy leczyć niedoczynność tarczycy. Nie wiem co jeszcze Wam napisać. ;) Jak macie jakieś pytania to śmiało. :) Miłego popołudnia. :)

reklama
luxorius nie chcę rezygnować z pracy zanim nie znajdę nowej bo po pierwsze łatwiej szuka się pracy mając już jakąś, po drugie nie chcę siedzieć bezczynnie w domu bez pracy, nie bardzo też chcę rejestrować się w pupie i jeszcze do tego kasa, która zawsze jest potrzebna

Do góry