reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

cześć dziewczynki :) chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości :) gratuluję świeżo zaciążonym i Mamusiom,które mają już swoje skarby przy sobie, przepraszam nie pamiętam imion wszystkich dlatego tak ogólnie piszę :)
Sysiq, trzymam kciuki, żeby malutka w końcu wyszła na świat :)
U mnie wszystko ok, 19 tydzień, wczoraj kupiliśmy wózek 2 w 1 za 100 zł, super okazja się trafiła, może jeszcze za wcześnie ale żal byłoby nie skorzystać :) ja mam usg połówkowe 14 września.
Trzymam &&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki oczywiście :)

reklama
Sysiq ja bym wzięła Twój brzuszek ale starania zaczynamy za jakieś 8-9 miesięcy może rok ale tyle chyba nie będziesz czekać ;). Mam nadzieję że wszystko pójdzie po Twojej myśli :)

Cześć dziewczyny,
My w szpitalu, dalej w dwupaku.
Lena malo sie rusza i siedze pod ktg z 2 godziny. Jeszcze nic konkretnego nie wiemy.
Czekamy, doktor stwierdził ze 4 dni po terminie to malo :-) Skurcze sa na pograniczu 50% ale nieregularne. Ujście sie nie otwiera.

Wysylam wiec ostatnie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Łapcie i zabierajcie ten brzucholek ode mnie wkoncu! :-)

zycze szybkiego porodu :-)
zaciazionym gratuluję dwoch kresek, widze, ze juz kwietniowki rzadza, tak z pozytywów to w kwietniu ciocia zostane, moja bratowa jest w ciazy, wpadli i ciezko im sie pogodzic z ta ciaza, takie zycie jest przewrotne :-)

luxodius a jak u ciebie idą starania?? robiłaś jakieś badania?? wspomagasz się czymś??

sysiq i jak ???

ja od maja mam przerwe w staraniach, wznawiamy starania za rok w maju, bo czekalam na zmiane pracy, by miec zus oplacany, jestem drugi tydzien na bezrobociu, bo z poprzedniej pracy odeszlam i zaczynam jesienia nowa prace i juz doczekac sie nie moge :-D

ja od maja mam przerwe w staraniach, wznawiamy starania za rok w maju, bo czekalam na zmiane pracy, by miec zus oplacany, jestem drugi tydzien na bezrobociu, bo z poprzedniej pracy odeszlam i zaczynam jesienia nowa prace i juz doczekac sie nie moge :-D

to jesteśmy prawie na takim samym etapie z tym że ja jeszcze nie rzuciłam pracy ale rozglądam się za nową

Hej kobietki! Pamiętacie mnie jeszcze? :) Widzę, że nie nadrobię raczej wszystkiego. Wybaczcie, że zniknęłam bez słowa, w sumie nie pamiętam nawet dlaczego przestałam pisać. Pewnie te wahania nastroju po tragedii, która mnie spotkała w lutym. Co tam u Was? Której się udało? Opowiadajcie! U mnie bez zmian na razie. Dalej się staramy, bez skutków. Udało mi się zarejestrować w końcu do endokrynologa, zaczniemy leczyć niedoczynność tarczycy. Nie wiem co jeszcze Wam napisać. ;) Jak macie jakieś pytania to śmiało. :) Miłego popołudnia. :)

reklama
luxorius nie chcę rezygnować z pracy zanim nie znajdę nowej bo po pierwsze łatwiej szuka się pracy mając już jakąś, po drugie nie chcę siedzieć bezczynnie w domu bez pracy, nie bardzo też chcę rejestrować się w pupie i jeszcze do tego kasa, która zawsze jest potrzebna

Do góry