reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kamkaz to babcia przesadziła z tym tekstem:crazy: .......ale Ty sie już nie zamartwiaj,wszystko jest dobrze,fajnie,że mocno kopie:-) zobaczysz jak szybko zleci druga połówka ciąży i już niedługo też bedziesz tulić Kruszynkę:-)

Dziewczyny co robić gdy w piersiach zrobią się guzki,takie zastoje mleczne,rozgrzewać?wyciskać?masować?nie masować?chłodzić? już tyle rad słyszałam że sama nie wiem co szkodzi a co pomaga:baffled:
Mam guzek w jednej piersi,boli ale nie bardzo....także nie jest źle,ale jeśli sie powiekszy to jak sie ratować?

przystawiaj malrństwo do bolącej piersi..standardowo i pod pachą- jak najczesciej. Nic nie naciskaj ani nie wyciskaj..przed karmieniem możesz delikatnie rozgrzać guzka

reklama
Bafinka super no tak beta musi być powyżej 1000 żeby coś zobaczyc:)) ale na pewno skoro tak ładnie rośnie wszystko będzie dobrze

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry