reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Chciejka koniecznie idź do innego lekarza. I nie zwlekaj z tym długo, bo będziesz się jeszcze dodatkowo tym stresować. Podejrzewam że lekarz będzie kazał powtórzyć betę by sprawdzić czy nadal wzrasta czy staneła w miejscu. Trzymam kciuki bardzo mocno aby to nie było nic poważnego. Nie myśl o najgorszym, bo to nie pomaga. Wiem że łatwo się pisze ale wierzę w to, że jeszcze będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach.

chciejka bardzo mi przykro ; (

Mi sie wlasnie zaczely dni plodne... niestety bardzo bolesne. Nigdy tak nie mialam, zeby mnie  tak jajnik ciagnial :/. Naszczescie bol nie jest tak okropny, zebysmy sie ze swoim nie poprzytulali troche :).

Ja mam testowanko 26 czerwca ;)

Strasznie się dziś czułam, głowa mi pęka, mega mdłości, od rana kimalam na kanapie. Aż musiałam apap łyknać. Teraz jest troszkę lepiej. .
Obdzwonilam pół Polski, szukając dobrego lekarza, tych których znam w sumie rozkładają ręce, nie potrafią nic powiedzieć. .Koleżanka poleciła lekarza, podobno super .trzyma godz w gabinecie , super sprzęt. .Umówiłam się na jutro .100 km od mojej wiochy , ale trudno. Może on mi coś więcej powie. .

chciejka teraz musisz zrobić wszystko żeby dowiedzieć się co jest z tą ciążą i zanim dojdzie do zabiegu (a mam nadzieję że nie) to musisz mieć 100%pewność że ciąży nie da się uratować inaczej będziesz się zastanawiać do końca życia. Ja cały czas trzymam kciuki żeby było dobrze.
natka 90 ja profilaktycznie zrobię test 21czerwca

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ. .Nadzieja, już chyba umarła nie ma co się oszukiwać, ale tak, chce wiedzieć co się dzieje i co dalej. .dr n med więc chyba pojęcie ma większe od tych lekarzy którzy są w mojej okolicy. ..Wiem, że nie poddam się szybko i zapewne będę chciała próbować jeszcze raz, ale nie wiem co na to mąż.

Chciejka tu na forum już był taki przypadek,podejrzenie zaśniadu okazało się jednak ciążą i teraz dziewczyna ma zdrowego synka.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie też tak było,dobrze,że jutro jedziesz do dobrego lekarza daj znać koniecznie co powie,czekamy i &&&&&&&&&&

Mika nie wiem czy nas jeszcze czytasz ale pozdrawam Ciebie i Leosia:-)

reklama
hej:baffled: u mnie nie zaciekawię.. test jena krecha @ nadal nie ma objawów ciążowych brak bo nie chce sobie wkręcać.. pewnie @ weźmie mnie z nienacka bo nie czuję żeby miała przyjść... teraz zastanawiam sie czy owu w ogóle była.. objawy na nią były.. zresztą brałam clo więc chyba musiała być ale czemu @ nie przyłazi...

w poniedziałek miałam jechać nad morze ale w niedziele Gabiś rano dostał temperatury a jak wróciłam z pracy to zauważyłam wysypkę.. i od razu olśnienie ze to ospa.. w poniedziałek rano byłam u lekarza i rzeczywiście.. powiedziała ze jak krostek przestanie przybywać (za około 4 dni) to możemy jechać.. tylko mały żeby sie nie opalał.. ale o to mnie głowa nie boli bo nawet pogody nie ma.. więc wszystko do d...

CHCIEJKA kochana bardzo mi przykro.. wiem co czujesz.. ja przy pierwszym poronieniu zanim jeszcze wiedziałam że nic z tego tez tydz byłam w niepewności co dalej będzie.. lekarze raz dawali nadzieję raz stawiali krechę.. jest źle ale dasz rade jesteś silna masz córeczkę musisz być dzielna dla niej, jestem z tobą:* trzymam &&&&&&&& żeby to nie była jakaś poważna choroba...

rozmaryn trzymam kciuki za testowanie

natka 90 owocnych starań

kamkaz dobrze ze Michasia dobrze zniosła operacje.. pewnie wszyscy to mocno przeżywacie..a jak ty się czujesz??

ania pyt o skurcze ja miałam tak że przechodziła fala od żeber w dół i od krzyża w przód...

madzia uk fajnie że ciąza bez objawowa:) już swoje wyciepałaś..

marcepanek współczuję mdłości.. miejmy nadzieję że szybko przejdą próbowałaś imbiru?? mi pomagał..

pozdrawiam wszystkie niewymienione kobietki mam nadzię ze się nie obrazicie że sie do was nie odniosłam ale za duze zaległości mam..

Ostatnia edycja:
Do góry