reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejko brak mi słów. Tak mocno wierzyłam,że tym razem Ci się uda...Kochana,ten rak to zasniad groniasty ale nie myśl nawet o nim. Przy nim juz dawno by lekarze wiedzieli,gdyby to był on. Nie wierzę,że tak się stało :-( Przytulam Cię i życzę,byś po tym wszystkim znalazła siłę do dalszej walki. Trzymaj się!

Colly najważniejsze byś miała kilka najpotrzebniejszych rzeczy. Reszta jest nie ważna,bo Twojemu maleństwu do szczęścia najbardziej potrzebna będziesz Ty sama :happy:

Kamkaz super,że operacja udana. Dużo zdrówka dla malutkiej :tak:

Resztę póki co pozdrawiam,bo padam. Spokojnej nocy :happy:

reklama
Witajcie!
Kamkaz super że operacja się udała kciuki za szybki powrót do zdrówka dla Michasi&&&&&
ania co do skurczy nie pomogę bo chyba nigdy nie miałam , nawet jak przed cięciem cesarskim dosałam oksytocynę to mnie nie ruszyło zbytnio. A ja byłam już na 1 wizycie u dubrawskiego, mam już zalecone badania - czekam na @ i jadę do niego bo badanie ma być w 2-4 dc.
No i muszę zrobić histeroskopię. Ale postanowiliśm teraz już zrobić dniagnostykę w wersji full i do dzieła!
Magda Cieszę się ze Wam się udało i zaciskam za Was kciuki&&&&
Chciejka myślami jestem z tobą :-(
Madziara też miałam być styczniówką , ale chyba jako pierwsza odeszłam... przykro mi że i ciebie to spotkało....

Chciejka ja tam nie wierze w znaki, ja tez mialam dwie straty i tez chcialam miec dwojke. Załozylam sobie ze za trzecim razem sie uda i wierzylam w to mocno. Wszyscy mowili zebym jeszcze odczekala a ja sobie mowilam ze teraz sie uda. Nie bylo lekko plamienia, leki cała ciaze, zastrzyki, potem lezenie i przedwczesny porod ale mam moj maly cud kolo siebie. Nie rezygnuj z marzen. Ja mam 34 lata wiec nie jest jeszcze tak pozno.

Chciejka, bardzo mi przykro kochana, tak bardzo Ci kibicowałam. Nie myśl o najgorszym, trzymaj się dzielnie, ja wierzę, że uda Ci się jeszcze zajść w ciążę.
Kamkaz, super, że operacja udana, dużo zdrówka dla Michasi.

Chciejka, kochana tak bardzo mi przykro :( mam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę na kolejne starania. 33 lata to jeszcze nie jest tak dużo, starsze kobiety rodzą piękne i zdrowe dzieci. Trzymaj się.

Ania, ja w ogóle nie mam pojęcia o skurczach więc też nie pomogę.

Kamkaz, dobrze, że operacja udana.

Chciejka, a moze faktycznie idź dk innegi lekarza. Albo to zaśniad groniasty, ale Ci tego nie życzę :* bo zaśniad powoduje wzrost bety.

Ostatnia edycja:
reklama
chciejka jak beta jest wysoka to nie spadnie tak od razu, nie wiem też co Ci poradzić może tylko konsultacje u innego lekarza, my jesteśmy tu razem z Tobą więc nie poddawaj się i nie mów że więcej dzieci nie będzie

Ania co do skurczy to ja to czułam jako stawianie się brzucha i twardnienie całego a później przed samym porodem ból w pasie biodrowym i niesamowity ucisk
kamkaz cieszę się że wszystko z Michasią idzie zgodnie z planem:)

Do góry