reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lux może faktycznie stres,choć na mnie nigdy nie miał takiego wpływu :huh:

Rozmaryn ja jeszcze nie miałam takiej lekkiej,bezobiawowej ciąży i nie wierzę,że mogłabym mieć ;-) Niemniej jednak cieszę się,że na razie mnie wszystko omija :tak:

Kamkaz trzymam kciuki&&&& na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Magda oj zdrówka dla córci!
Co do cukrów to właśnie próbuję trochę zmieniać dietę tak jak ania_kropla pisze bo coraz niższe więc trochę zwiększam porcje albo zamieniam czasem np. ciemny makaron na jasny. Byle się mieścić do tych 120, no a trochę odmiany też dobrze mi zrobi bo już mi się zbrzydło jedzenie w kółko tego samego ;-)

Ania_kropla zdrówka dla małej! I oby skurcze jednak odpuściły. Ja jakoś po 20 tc też miałam kilka gorszych tygodni, skurcze, bóle, twardnienia brzucha.. potem na trochę odpuściło :-)

Luxuorius wpływ może mieć i stres, i upały, i jakieś problemy z hormonami. No albo mimo wszystko los Wam sprawił niespodziankę i to ciąża :-) jak przez kilka dni nic się nie zmieni to ja bym powtórzyła test i jeśli negatyw to do gina na kontrolę czy nic się nie dzieje.

Kamkaz trzymam &&&&&& za Michasie.
A Ty jak się czujesz?

Magda dużo zdrówka dla dzieci i oby było bezobjawowo jak najdłużej.

Ja miałam dziś ciężką noc. Nie wiedziałam czy to skurcze czy mały tak daje czadu ale brzuch twardy miałam przez pół nocy. Nospa i magnez niewiele dały. Pomogło wtulenie się w ramie przystojnego mężczyzny ;) ale przyznam, że przeszedł mi przez myśl szybki nocny wypad na IP. Możliwe, że to było na tle nerwowym? Bo zaczyna się robić poważnie, coraz bliżej do porodu a ja nie wiem czy dam radę :/

Hej kobietki.

Kamkaz trzymam kciuki za malutką &&&& stres w rodzinie napewno nie do opisania. .ale musi być dobrze. .

Bafinko odezwij się. .

Magda ciesz się że nic cię nie męczy. A córcia na co chora?

Moja też kaszle, aż na wymioty ja ciągnie, po południu idę z nią do lekarza. .
Ja czuję się dobrze. Piersi duże, pełne, ale nie bolą. .jajniki/ pachwiny czasami bolą i senna jestem.Dziś już drzemka była. ..w środę wizyta. .

Colly pewnie że od stresu brzuch może się napinac...nie denerwuj się, ja sobie tłumaczyłam, że tyle kobiet urodziło to i ja dam rade. .pewnie ze bolało, dałam radę bez znieczulenia. .a jak kładą dzidzie przy piersi to wszystko znika..Dasz rade nie martw się. .

Magda, dziękuję, fajnie, że nie masz objawów, u mnie też super, poza osłabiebiem, zdrówka dla dzieciaczków :*
Kamkaz, trzymam &&&&&&&&&&&&&&& musi być dobrze.
Chciejka, również zdrówka dla córci,mnie też piersi prawie nie bolą, ale są duże :)
Marcepanku, współczuję, trzymaj się kochana :)

A ja jestem zła, byłam dzisiaj u diabetologa w sprawie tej pompy i okazało się, że mi się nie należy bo mam za dobre cukry, co za teoria, przecież później będzie trudniej utrzymać cukry w ryzach :crazy:

Colly a który Ty masz teraz tydzień?:-) bo widzę, że suwaczka nie masz a nie pamiętam :-) ile masz jeszcze do porodu że już się zaczynasz stresować? Spokojnie, tyle kobiet przed nami to przeżyło że i nam na pewno się uda ;-) będzie dobrze! Damy radę :tak:
a co do skurczy to ja miałam po 20 tc przez kilka tygodni i towarzyszyło temu twardnienie brzucha. Jeśli twardnieje cały brzuch i podbrzusze to to właśnie to, a jeśli tylko miejscami jest twardy to dziecko się tak wypina :-)

Luxuorius wszystko zależy kiedy owulacja była bo jak później niż zwykle to i @ się o tyle opóźni.

Chciejka trzymam kciuki za środową wizytę &&&&

Joawa normalnie takie rzeczy to tylko u nas się mogą dziać :/ może jest jeszcze szansa, że jednak tą pompę dostaniesz?

reklama
Do góry