reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny witajcie.
Błagam Was mocno o kciuki i modlitwę. Moja bratanica Michasia została zabrana na operację serduszka. Cholernie się boimy. Chodzę z kąta w kąt i nie mogę sobie znaleźć miejsca.

reklama
Hej dziewczyny :-)

U mnie bez sensacji,poza tym, że córcia chora :-( Objawów wciąż brak. Tzn apetytu nie mam,ale nic poza tym.

Rozmaryn dobrze,że chociaż dałaś znać ;-)

Marcepanku strasznie Ci współczuję :sorry: Byle jak najszybciej do II trymestru! :tak: Trzymaj się!

Bafinko w porządku u Ciebie? Testowałaś? :confused:

Natka ładne masz cukry! Czasem ciężko je utrzymać poniżej 150, a u Ciebie proszę...super :happy:

Bluecaat, Colly staram się oszczędzać,ale to przy 3 dzieci bardzo trudne :sorry:

Dziewczyny, meldujcie się. Co u reszty?

Kamkaz &&&& za dzielną dziewczynkę, dzieci są silniejsze niż na się wydaje....

90_natka jak masz takie ładne cukry, to ja bym się pokusiła o delikatne zwiększenie porcji, a nuż będziesz mogła trochę więcej jeść...

U nas na razie bez zmian, młoda zaczyna kaszleć, ale mam nadzieję, że nic większego się z tego nie wykluje, bo w niedzielę wybieramy się na tydzień do moich rodziców. Żeby znowu nie skończyło się na antybiotyku... A ja mimo upałów czuję się bardzo dobrze, bóle brzucha całkiem przeszły, natomiast zaczęły się nocne skurcze na tylnej stronie ud, tak jak przy Kinguli...

Joawa śliczna kropeczka! Niech zdrowo rośnie :happy:

Kamkaz kciuki trzymam najmocniej jak umiem! Musi być dobrze &&&&&&&&&&&&

Ania_kropla zdrówka dla córci! :tak:

Rozmaryn szczerze? Nie czuje się ciążowo ani troszkę :-p Mnie to w sumie cieszy póki co :-) Zdrowia Ci życzę!

Lux a zdarzało Ci się już tak? Ile dni juz masz cykl? :sorry:

reklama
Do góry