reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ewel mysle ze to dzidziuś i jego domek ,mnie też czesto ciągnie i pobolewa.

Sysiq jak dla mnie na czczo masz prawie idealnie.

Co do tajemnicy mojej ciąży to właśnie minęła. Moja teściowa znow użyła mocy i zadzwoniła do męża z pytaniem czy ja aby w ciąży nie jestem :D Ta kobieta zaczyna mnie przerażać ,albo podczas ostatniej wizyty założyła kamery ,albo to jakieś archiwum X :D
Dodam tylko ,że ona jak któraś z rodziny zajdzie w ciąże wie o tym niewiadomo skąd.

Miłego dnia kobietki :)

reklama
Marcepanku a na kiedy Ty masz termin? Ja wieczorem też miałam problemy okropne z forum, więc poszłam spać :-p

Ewel to oszczędzaj się troszkę więcej ;-) Super,że u dzidzi wszystko ok! Niech zdrowo rośnie :tak:

Sysiq jak po obciążeniu ok, to wszystko w porządku! Nic tylko się cieszyć :-)

Ania2611 ja po cc to nic nie poradzę co do porodu, ale gratuluję udanej wizyty! Pięknie synuś rośnie :-)

Ja mam dzisiaj wizyte u ginekologa. Nikt w irlandii po poronieniu mnie nie zbadal wief w sumie nie wiem co sie tam dzieje. Zdecydowalam sie ze przylece na kilka dni do pl i zrobie pare badan bo na wyspach niczego sie nie doprosze.

Magda 23 styczeń. Pokręciło mi się wszystko bo nie wiedzieć czemu stwierdziłam ,że rodzę miesiąc po Tobie zamiast przed ;) Ciążowy mózg :D

Natka90 pewnie że warto zajrzeć czy wszystko ok. Dziwne ,że podchodzą do tego w taki sposób.

STARACZKI która kiedy działa i testuje bo muszę sobie zapisać :) Nie chce przeoczyć waszych pozytywów ;)
Takie dwie kreski ,plusik albo nawet tyg ciąży ,a radość ogromna.

Natka skoro i tak prywatnie w Pl masz iść,to idź prywatnie na wyspach. To nie kraj 3 świata. Tu są super lekarze. Ja ciężki zawodnik w temacie,bo jakoś nie narzekam na tutejszy system. Państwowa służba w Pl,tez nie ma szału,więc nie rozumiem tych porównań. Gp może Ci wydać odpowiednie skierowania. Wystarczy dobrze pogadać. Powodzenia :-)

Marcepanku ja miałam z synkiem termin na 23 stycznia :-) Usg mi potem wyznaczyło na 16. Cc miałam 8 :happy: Być może mnie pokroja wcześniej,więc ja dogonie Ciebie ;-)

Magda a ja oczywiście zapeszyłam i dziś cukier ponad normę. Zachciało mi się obiadu u babci:-( ale za to cały tydzień było zawsze poniżej 100.

Ania super, że wszystko dobrze po wizycie! Mały ładnie rośnie :tak:

Sysiq ładne wyniki cukru! Nie masz czym się martwić :-)

A ja dziś pakuję torbę do szpitala i zamawiam koszule żeby tylko je dołożyć jak dojdą. W nocy miałam skurcze, to chyba te przepowiadające bo zaczynało się od góry i schodziło w dół. No i brzuch masakrycznie twardniał, nie był to może mega ból ale strasznie nieprzyjemne to było. Pół nocy nie spałam bo ponad trzy godziny mnie to męczyło... aż w końcu zasnęłam o rano już luz.

Ja po wizycie, wszystko ok, serduszko pięknie bije ale fotka kiepskiej jakości, na monitorze widać było a tu nic nie widzę.
A i mam już grupę krwi, ginekolog mi powiedziała, żeby iść do laboratorium szpitalnego, gdzie w sierpniu miałam operację i rzeczywiście dostałam bez problemu odpis :)
Kolejna wizyta za 2 tygodnie już na nfz :) wtedy dostanę skierowanie na badania.

Ostatnia edycja:
Natka takie jednorazowe wzrosty to nic groźnego. Na pewno nie zaszkodzą ;-) Ważne, że pojadłaś smacznego obiadku :huh: :-) Ile masz po posiłku jak Ci skoczy?

Joawa pokaż fotkę! Kochana, super wieści przynosisz. No oby tak dalej :-)

Bluecaat
zazdroszczę pogody....u nas leje!!! I ma lać cały weekend :eek: Ehhh....

Kochane padam na pysk już dziś. Dopiekę ciacho na zamówienie i spadam do wyrka, bo ledwo na oczy widzę :confused2: Udanego weekendu wszystkim życzę :-)

reklama
Do góry