reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja po wizycie. Oczywiście progesteron znowu spadł z 40 na 28. Oszaleć można. Miałam zostać przy zastrzykach ale niestety nigdzie ich nie ma więc lekarka uzgadniała z apteką i zrobią mi odpowiednie czopki dopóki nie będzie zastrzyków. Z dzidzią wszystko ok. Byłam w szoku bo w zeszłym tyg wg usg był 8t3d a dziś jest 10t0d. Rośnie nam silny człowieczek.

Kamkaz ale dzidziuś przyczepił sie na stałe :) Widzisz dobrze ,ze znasz problem i mozesz z nim walczyć bo dzieki temu szanse są ogromne.

Neta81 no to jak miesiąc baterie ładowaliście to nie ma przebacz z tego musi wyjsć dzidziuś ;)

Joawa1985 trzeba ,co wiecej grupa krwi meza o ile Twoja to minus też wymagana.

Bafinka ,rozmaryn dzidziuś sam się nie zrobi działać ;) Ja to nawet jestem zdania ,że warto aż do końca cyklu próbować. Owu bywa podstępna ,a seksy nikomu nie zaszkodziły jeszcze ;)

Ania_kropla niby zbędny bajer a jak cieszy :) Pierwsza fotka dziecka i to w brzuchu bezcenna :) Śliczna jest :)

ewel87 rośnijcie dalej ;) domek pierwsza klasa :)

Magda_z_uk pisz wreszcie kobieto bo chce oficjalnie gratulować :D Trzymasz nas tu równo w niepewności :)

A z innej beczki dziewczyny jaki magnez kupić najlepiej? Czuje ,że jak stoję dłużej łapią mnie skurcze i w związku z tym oczywiście oszczędzam się. No ale wiem ,że jak są takie incydenty to magnez może bardzo pomoc.

Witam :happy:

Dziewczyny, tak jestem zabiegana, że padam na pysk :nerd::confused2: Dopiero siadłam (dosłownie!) od rana, a tu już muszę zaraz dzieci kąpać. U mnie to norma jak szkoła trwa :baffled:

Jutro termin @.........mam nadzieję,że nie przyjdzie i oficjalnie ciąża stanie się faktem ;-)

Marcepanku jutro więcej o testowaniu, bo tak sobie obiecałam...tzn,że do środy z oficjalnymi info czekam, bo jutro termin @. Jest dobrze póki co ;-) Poczekajcie ze mną do jutra, ok? :tak:

Kamkaz, żeby badanie progesteronu miało wartość diagnostyczną ( w ciąży i bez ciąży) powinno być robione kilka razy tego samego dnia. To hormon wydzielany pulsacyjnie, a wahania mogą sięgać 50%. Zresztą coraz częściej się czyta,że lekarze już od tego odchodzą :sorry: Nie stersuj się tym tak. Lada moment u Ciebie łożysko zacznie go produkować, więc już w ogóle nie ma sensu go badać. Zobaczysz kochana, że wszystko będzie dobrze :happy: Twój maluszek jest zdrowy i silny, a Ty jesteś dla niego najlepszym apartamentem :-)

Neta ja mimo wszystko czekam na dobre wieści od Ciebie! Nie teraz, to później, ale na pewno się uda kochana :tak:

Rozmaryn juz czekam na Twoje testowanie i kciuki zaciskam :happy:

Bafinko ja teraz pierwszy test robiłam 8 dpo. Wyszedł cień cienia cienia taki wiesz....widoczny tylko dla kogoś, kto zrobił trochę testów w swoim życiu ;-) Miałam tylko testy 25 także rób śmiało. Jak ma wyjść, to wyjdzie :tak: Nawet nie wiesz jakbym chciała,żebyś do mnie dołączyła :huh: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Joawa ja przy porodzie w Pl miałam grupę z wcześniejszych badań, ale lekarz zażyczył sobie z okresu ciąży. Być może teraz się zmieniło,więc nie jestem pewna :sorry: Już dziś Ci życzę powodzenia na piątkowej wizycie :-)

Ewel cudownie wyglądasz! Brzuszek zgrabniutki. Ugłaskać proszę :happy: Jak się czujesz?

Natka, Ty już w zasadzie na ostatniej prostej :-) Boziu, ale cudowny czas! Kochana, niech minie szybko, ale spokojnie :tak: Pokaż brzuszek :-p

Martocha i Tobie lekkiej końcówki! Ja lubiłam ten czas przy kolejnych dzieciach bo mi się tak nie dłużył, jak przy pierwszym :-D

Ania_kropla ale przepiękna fotka córeńki!!! Boziu....cudna :-) Niech rośnie zdrowo ku uciesze rodziców :tak:

Colly
a co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Teraz testuje najszybciej Bafinka z tego co wiem :happy: Potem Rozmaryn ;-)

Chciejko za Ciebie kciuki nieustanne! Wierzę,że niebawem przyniesiesz cudowne wieści :tak:

Bluecaat gdzieś Ty? :eek:

Ewik u Ciebie w porządku? :happy:

Ania2611 melduj się :-p Znowu coś szyjesz? Jak tak, to chwal się :-)

Izka napisz ze dwa zdania jak Ci ciąża mija ;-)

Michalinka odezwij się :tak:

Aschlee, Agaawa, Sysiq, bardzo się cieszę,że i Wy jesteście ze mną :tak: Piszcie czasem co u Was :happy:

Lecę do dzieci, bo czas goni. Miłego wieczorku for all :-)

Magda z uk dziekuje kochana. Ja ogolnie dobrze poza ciagnieciami w brzuchu i pachwinach daje mi dzis popalic to... Moze powinnam wiecej lezec sama juz nie wiem;-)

Ewel ja myślę,że to maluszek rośnie :-) Mnie tak też zawsze ciągnęło i ciągnie dziś ;-) To mija troszkę później....tzn zmienia się w inne odczucia :tak: Ale to dobry znak. Niech zdrowo rośnie! :happy:

reklama
Do góry