reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja po wizycie. Oczywiście progesteron znowu spadł z 40 na 28. Oszaleć można. Miałam zostać przy zastrzykach ale niestety nigdzie ich nie ma więc lekarka uzgadniała z apteką i zrobią mi odpowiednie czopki dopóki nie będzie zastrzyków. Z dzidzią wszystko ok. Byłam w szoku bo w zeszłym tyg wg usg był 8t3d a dziś jest 10t0d. Rośnie nam silny człowieczek.

Kamkaz ale dzidziuś przyczepił sie na stałe :) Widzisz dobrze ,ze znasz problem i mozesz z nim walczyć bo dzieki temu szanse są ogromne.

Neta81 no to jak miesiąc baterie ładowaliście to nie ma przebacz z tego musi wyjsć dzidziuś ;)

Joawa1985 trzeba ,co wiecej grupa krwi meza o ile Twoja to minus też wymagana.

Bafinka ,rozmaryn dzidziuś sam się nie zrobi działać ;) Ja to nawet jestem zdania ,że warto aż do końca cyklu próbować. Owu bywa podstępna ,a seksy nikomu nie zaszkodziły jeszcze ;)

Ania_kropla niby zbędny bajer a jak cieszy :) Pierwsza fotka dziecka i to w brzuchu bezcenna :) Śliczna jest :)

ewel87 rośnijcie dalej ;) domek pierwsza klasa :)

Magda_z_uk pisz wreszcie kobieto bo chce oficjalnie gratulować :D Trzymasz nas tu równo w niepewności :)

A z innej beczki dziewczyny jaki magnez kupić najlepiej? Czuje ,że jak stoję dłużej łapią mnie skurcze i w związku z tym oczywiście oszczędzam się. No ale wiem ,że jak są takie incydenty to magnez może bardzo pomoc.

Witam :happy:

Dziewczyny, tak jestem zabiegana, że padam na pysk :nerd::confused2: Dopiero siadłam (dosłownie!) od rana, a tu już muszę zaraz dzieci kąpać. U mnie to norma jak szkoła trwa :baffled:

Jutro termin @.........mam nadzieję,że nie przyjdzie i oficjalnie ciąża stanie się faktem ;-)

Marcepanku jutro więcej o testowaniu, bo tak sobie obiecałam...tzn,że do środy z oficjalnymi info czekam, bo jutro termin @. Jest dobrze póki co ;-) Poczekajcie ze mną do jutra, ok? :tak:

Kamkaz, żeby badanie progesteronu miało wartość diagnostyczną ( w ciąży i bez ciąży) powinno być robione kilka razy tego samego dnia. To hormon wydzielany pulsacyjnie, a wahania mogą sięgać 50%. Zresztą coraz częściej się czyta,że lekarze już od tego odchodzą :sorry: Nie stersuj się tym tak. Lada moment u Ciebie łożysko zacznie go produkować, więc już w ogóle nie ma sensu go badać. Zobaczysz kochana, że wszystko będzie dobrze :happy: Twój maluszek jest zdrowy i silny, a Ty jesteś dla niego najlepszym apartamentem :-)

Neta ja mimo wszystko czekam na dobre wieści od Ciebie! Nie teraz, to później, ale na pewno się uda kochana :tak:

Rozmaryn juz czekam na Twoje testowanie i kciuki zaciskam :happy:

Bafinko ja teraz pierwszy test robiłam 8 dpo. Wyszedł cień cienia cienia taki wiesz....widoczny tylko dla kogoś, kto zrobił trochę testów w swoim życiu ;-) Miałam tylko testy 25 także rób śmiało. Jak ma wyjść, to wyjdzie :tak: Nawet nie wiesz jakbym chciała,żebyś do mnie dołączyła :huh: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Joawa ja przy porodzie w Pl miałam grupę z wcześniejszych badań, ale lekarz zażyczył sobie z okresu ciąży. Być może teraz się zmieniło,więc nie jestem pewna :sorry: Już dziś Ci życzę powodzenia na piątkowej wizycie :-)

Ewel cudownie wyglądasz! Brzuszek zgrabniutki. Ugłaskać proszę :happy: Jak się czujesz?

Natka, Ty już w zasadzie na ostatniej prostej :-) Boziu, ale cudowny czas! Kochana, niech minie szybko, ale spokojnie :tak: Pokaż brzuszek :-p

Martocha i Tobie lekkiej końcówki! Ja lubiłam ten czas przy kolejnych dzieciach bo mi się tak nie dłużył, jak przy pierwszym :-D

Ania_kropla ale przepiękna fotka córeńki!!! Boziu....cudna :-) Niech rośnie zdrowo ku uciesze rodziców :tak:

Colly
a co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Teraz testuje najszybciej Bafinka z tego co wiem :happy: Potem Rozmaryn ;-)

Chciejko za Ciebie kciuki nieustanne! Wierzę,że niebawem przyniesiesz cudowne wieści :tak:

Bluecaat gdzieś Ty? :eek:

Ewik u Ciebie w porządku? :happy:

Ania2611 melduj się :-p Znowu coś szyjesz? Jak tak, to chwal się :-)

Izka napisz ze dwa zdania jak Ci ciąża mija ;-)

Michalinka odezwij się :tak:

Aschlee, Agaawa, Sysiq, bardzo się cieszę,że i Wy jesteście ze mną :tak: Piszcie czasem co u Was :happy:

Lecę do dzieci, bo czas goni. Miłego wieczorku for all :-)

Magda z uk dziekuje kochana. Ja ogolnie dobrze poza ciagnieciami w brzuchu i pachwinach daje mi dzis popalic to... Moze powinnam wiecej lezec sama juz nie wiem;-)

Ewel ja myślę,że to maluszek rośnie :-) Mnie tak też zawsze ciągnęło i ciągnie dziś ;-) To mija troszkę później....tzn zmienia się w inne odczucia :tak: Ale to dobry znak. Niech zdrowo rośnie! :happy:

reklama
Do góry