Witam
Dziewczyny, tak jestem zabiegana, że padam na pysk
Dopiero siadłam (dosłownie!) od rana, a tu już muszę zaraz dzieci kąpać. U mnie to norma jak szkoła trwa
Jutro termin @.........mam nadzieję,że nie przyjdzie i oficjalnie ciąża stanie się faktem ;-)
Marcepanku jutro więcej o testowaniu, bo tak sobie obiecałam...tzn,że do środy z oficjalnymi info czekam, bo jutro termin @. Jest dobrze póki co ;-) Poczekajcie ze mną do jutra, ok?
Kamkaz, żeby badanie progesteronu miało wartość diagnostyczną ( w ciąży i bez ciąży) powinno być robione kilka razy tego samego dnia. To hormon wydzielany pulsacyjnie, a wahania mogą sięgać 50%. Zresztą coraz częściej się czyta,że lekarze już od tego odchodzą
Nie stersuj się tym tak. Lada moment u Ciebie łożysko zacznie go produkować, więc już w ogóle nie ma sensu go badać. Zobaczysz kochana, że wszystko będzie dobrze
Twój maluszek jest zdrowy i silny, a Ty jesteś dla niego najlepszym apartamentem :-)
Neta ja mimo wszystko czekam na dobre wieści od Ciebie! Nie teraz, to później, ale na pewno się uda kochana
Rozmaryn juz czekam na Twoje testowanie i kciuki zaciskam
Bafinko ja teraz pierwszy test robiłam 8 dpo. Wyszedł cień cienia cienia taki wiesz....widoczny tylko dla kogoś, kto zrobił trochę testów w swoim życiu ;-) Miałam tylko testy 25 także rób śmiało. Jak ma wyjść, to wyjdzie
Nawet nie wiesz jakbym chciała,żebyś do mnie dołączyła
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Joawa ja przy porodzie w Pl miałam grupę z wcześniejszych badań, ale lekarz zażyczył sobie z okresu ciąży. Być może teraz się zmieniło,więc nie jestem pewna
Już dziś Ci życzę powodzenia na piątkowej wizycie :-)
Ewel cudownie wyglądasz! Brzuszek zgrabniutki. Ugłaskać proszę
Jak się czujesz?
Natka, Ty już w zasadzie na ostatniej prostej :-) Boziu, ale cudowny czas! Kochana, niech minie szybko, ale spokojnie
Pokaż brzuszek
Martocha i Tobie lekkiej końcówki! Ja lubiłam ten czas przy kolejnych dzieciach bo mi się tak nie dłużył, jak przy pierwszym
Ania_kropla ale przepiękna fotka córeńki!!! Boziu....cudna :-) Niech rośnie zdrowo ku uciesze rodziców
Colly a co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Teraz testuje najszybciej
Bafinka z tego co wiem
Potem
Rozmaryn ;-)
Chciejko za Ciebie kciuki nieustanne! Wierzę,że niebawem przyniesiesz cudowne wieści
Bluecaat gdzieś Ty?
Ewik u Ciebie w porządku?
Ania2611 melduj się
Znowu coś szyjesz? Jak tak, to chwal się :-)
Izka napisz ze dwa zdania jak Ci ciąża mija ;-)
Michalinka odezwij się
Aschlee, Agaawa, Sysiq, bardzo się cieszę,że i Wy jesteście ze mną
Piszcie czasem co u Was
Lecę do dzieci, bo czas goni. Miłego wieczorku for all :-)