reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bafinka najczulsze są pepino - 10mIU/ml, do kupienia w kauflandzie, tesco i auchan. W aptece z tego co się orientuję są tylko te o czułości od 20mIU wzwyż.

Joawa taka grupa krwi na starym wypisie ze szpitala nie wystarczy. Musisz mieć oryginalny wynik z laboratorium.

Ewel co do DHA to ja mam w kapsułkach.

Kamkaz dobrze, że ginka Ci załatwiła i będziesz miała chociaż te czopki. I super, że maluszek tak ładnie rośnie :tak:

Marcepanek ja też magne B6 biorę, bo tak mi polecił mój ginekolog.

Magda to oczywiście czekamy na wieści jutro rano! Ale ja i tak czuję, że @ już nie nadejdzie a kreska z każdym dniem będzie coraz wyraźniejsza :-) i jestem pewna, że na dniach już będziemy mogły Ci oficjalnie gratulować! A co do brzuszka... to proszę bardzo, na życzenie świeżutkie zdjęcie bo w niedzielę robiłam :-)
Zobacz załącznik 693881
i tak to prawda, ja już praktycznie na ostatniej prostej... już zaczynam się zastanawiać jaki szpital wybrać, znaczy gdzie rodzić... czym się sugerować przy wyborze szpitala i w ogóle.. bo waham się między dwoma.

miłego wieczoru:-)

bluecaat dziękuję :-) termin mam na przełom lipca/sierpnia także jeszcze trochę. Choć lekarz mówi, że raczej mam nastawiać się na lipiec bo mała szybko rośnie ;-)

Natka śliczny domek ma Twoje szczęście. Czyli Ty praktycznie szykujesz się powoli na porodówkę bo skoro w lipcu.masz rodzić to już w przyszłym miesiącu... A ja pamiętam jak byłaś na samym początku... masakra, cieszę się razem zTobą

reklama
Magda gratuluję II !
Dziękuję za pamięć. Straciłam właśnie pracę, mam straszne problemy ze zdrowiem i w ostatnim akcie desperacji będziemy się starać z mężem o inseminację w odległym mieście. Bo u mnie pod względem wspomagania rozrodu to pustynia jest... Psychicznie jestem wrakiem.
Pozdrawiam
Netka ściskam
Madziorrku, Agaawko, Celto wielkie uściski.

Do góry