reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej :-)

Ja dziś mam dzień sprzątania :-D:-p już umyłam w chałupce okna. Jak córcia pójdzie spać to umyje podłogi. Szafki w kuchni wyszorowane, jeszcze WC i łazienka no i duży pokój alt to chyba wieczorem jak już zabawki zbiorę :-p

Magda dzięki, że pytasz :) ciąża jakoś leci, póki co chyba nawet lepiej niż z Igorem, nie mam tyle czasu na leżenie, rozmyślania itp :-p standardowo nie omineły mnie twardnienia brzucha, ale i tak jeszcze nie biorę silnych leków, z Igorem na tym etapie jechałam już na fenoterolu ;-) a jak Twój dzisiejszy test? miałaś robić elektroniczny z tego co pamiętam

ewik ściskam :*

a powiedzcie mi jeszcze jedno,, ile do koperty teraz daje chrzestny? Bo wczoraj zadzwonil moj brat, ze muszą przyspieszyc chrzest, który mial byc pod koniec lipca i dzisiaj maja wpasc z zaproszeniem.. Chrzest jest w ta niedziele, a mój mąż ma byc chrzestnym

Bafinka no sama się dziwię, że taki malutki jak na ten tc :-) ale przypuszczam, że to przez to że na tej diecie niezbyt przybieram na wadze więc tylko w brzuszek lekko idzie jak mała rośnie ;-)
kciuki za jutrzejsze testowanie! &&&&&

Kamkaz dziękuję. No jeszcze trochę i powoli będę się na porodówkę zbierać :-) ale jeszcze niech mała poczeka te parę tygodni :tak:

Natka90 witaj ponownie :tak: trzymamy kciuki za Wasze starania &&&&

Ewik
oj, jeszcze z pracą tak się kiepsko poukładało... przykro mi, ale mam nadzieję i z całego serca życzę Ci żeby to był pierwszy krok ku lepszemu! Obyś szybko rozpoczęła satysfakcjonującą pracę. A my cały czas trzymamy za Was kciuki i niech Wasze marzenie się spełni! Może faktycznie inne miasto to nadzieja na to, że w końcu coś się ruszy ku dobremu.

Bluecaat ale aktywny dzień u Ciebie dzisiaj :tak:

Izka ja niestety nie doradzę ile w kopertę włożyć, bo pojęcia nie mam...

Magda i jak tam dzisiaj?:-):-)

Izka- dobrze że brzuszek spokojniejszy niż z Igorkiem.. u mnie chyba też jest lepiej niż na tym etapie ze Stellą.. już odstawiłam nawet luteinę.
My idziemy do rodziny na Chrzest i kupiliśmy monetę w Mennicy "Anioł Stróż'.. pięknie zapakowana no i w środku jest złoty aniołek który zawsze można spieniężyć.. cena 260 zł.

Ja miałam dziś dzień zakupów.. Mój mały juz obkupiony.. dziś ostatnie pranie i pewnie w weekend (skończony 32 tydz) zacznę nas pakować ;-).

Martocha Ty już 32 tydzień?? retyyyy ale zleciało!! ja jakoś w tej ciąży nawet nie mam szału na zakupy.. nie wiem czemu, ale póki co mnie nie cieszą te różowości ;-) coś mi chyba odbiło, bo wcześniej jak widziałam sukieneczki to mnie korciło żeby kupować.
Jakoś tak dobiła mnie wiadomośc o koleżance, która w 22 tc straciła synka. Wyniki amnio wyszły bardzo źle i dzisiaj miała mieć zabieg, póki co nic się dzisiaj nie odzywa, ale wcale się nie dziwię :( takie info wcale nie nastrajają mnie do zakupów i w sumie mam może 2 pary śpioszków i jakieś 2 pary spodenek typowo dla dziewczynki.

Kochane moje, już oficjalnie....jestem w ciąży :happy:

Miał być @ dziś, ale nie ma. Trochę wczoraj tempka spadła, więc się wystraszyłam, ale już jest dziś ok. Testy pozytywne jeden po drugim. Było już 8 :-D Bety nie robię. Nie mam jak jeździć prywatnie do Cardiff, a normalnie się tego tu nie robi. Zresztą, 4 ciąże dałam radę bez bety, to i teraz dam :tak:

Objawów nie mam żadnych. Kompletnie. Nic mnie nie boli (leciutko tylko ciągnie podbrzusze). Nie śpię póki co więcej niż normalnie, apetyt jak zawsze. Znając życie, po 6 tc się zacznie :szok:

Dziękuję Wam,że jesteście ze mną :tak: Że tak kibicowałyście i towarzyszyłyście na każdym kroku. Bardzo, ale bardzo Was proszę o kciuki :huh: Żeby dzidziuś był zdrowy, żeby łożysko nie przyrosło i żebyśmy wytrwali w dwupaku jak najdłużej. Trudny czas przede mną i samej z tym byłoby mi masakrycznie trudno :sorry:

Natka ale masz piękny brzuszek! Jeju.....no napatrzec się nie mogę :happy: Laseczka z Ciebie że ho ho :tak:

Bluecaat ale czemu może zaczniecie? :-p Kciuki moje na lipiec już masz :happy:

Kamkaz jak się czujesz? Kiedy zrobisz suwaczek? :happy:

Natka90 powodzenia w staraniach! :-)

Ewik w myśl zasady, że koniec czegoś to początek czegoś nowego, życzę Ci być to nowe, było lepsze! Bardzo mi przykro,że tak się wszystko posypało, ale ja wierzę,że karta się zawsze odwraca. Będę mocno trzymać za Ciebie kciuki. Los bywa okrutny, ale i zaskakujący. Niech Cię pozytywnie zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie :tak:

Izka mam nadzieję,że druga połowa ciąży minie Ci nudno :-) Pisz czasem jak idzie koniecznie :tak: Test digitala w poniedziałek wieczorem był już pozytywny :p

Martocha zazdroszczę tych zakupów :-p Ja nie umiem obojętnie przejść teraz obok stoisk niemowlęcych, ale do kupowania daleka droga :sorry:

Wszystkie pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za potrzebujące :-)

Magda no nareszcie. Daj oczy nacieszyć jak masz zdjecie ;) Digital ile tyg pokazał ? No musiało się udać :)

Ja za to dziś lekko depresyjnie...nic się niby nie stało ,a jest mi smutno ,chce się płakać i wszystko denerwuje :(

Izka okropna wiadomość :( to niesprawiedliwe :(

MartOocha piękny prezent dość oryginalny ,ale pozytywnie.

Bluecaat to moze i u mnie chcesz porobić jak już sie tak rozkręcasz ? ;?

Ewikewik kazdy z nas był na jakimś życiowym zakręcie...mam nadzieje ,że szybko uporacie się z przeciwnościami losu.

Natka90 no to do 26czerwca i oby wynik był zadowalający :)

reklama
Magda_uk serdecznie gratuluje! I trzymam kciuki!

ewiku ja nadal wierze, źe los Ci wszystko wynagrodzi. Sciskam!

Martoocha i Izka ale ten czas leci! Szok! Boże! Moj synek tez juz taki duzy, dopiero po waszych suwaczkach widze:-D Sciskam Was serdecznie.

&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki i ciężarówki!

Do góry