reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz, trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze, nie martw się tym śluzem.
Magda, bardzo się cieszę i nieustanne &&&&&&&&&&
Ja mam wizytę w piątek i nie mogę się już doczekać, choć też się boję, ale to normalne, każda z nas tak ma.
Wczoraj śniła mi się córeczka, byłam na usg, ale dziwne, bo miała już ze dwa latka, ślicznie się do mnie uśmiechała, miała niebieskie oczka i długie brązowe włosy:) piękny sen.
Od rana miałam okropne mdłości, dopiero teraz powoli przechodzą.

reklama
Dziewczynki ale grono nam sie powieksza będziemy wszystkie szczesliwymi mamami. A tu dzis moj brzuszek 16t i 4 dzien;-)

Załączniki

• 1433770539824.jpg
    1433770539824.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 39
chciejka spokojnie! jeśli owulacja była późno to faktycznie lekarz mówi dobrze, że dopiero wszystko może zaczynać pięknie rosnąć :tak: trzymamy kciuki cały czas i na pewno wszystko będzie dobrze :-)

magda teścik ciemnieje bez dwóch zdań! Kciuki cały czas zaciskam &&&&&&&&&& i naprawdę bardzo się cieszę :-)

kamkaz ja taki śluz też miałam na początku ciąży i nie był związany z żadną infekcją choć oczywiście warto sprawdzić na wszelki wypadek. Kup sobie może probiotyk- lacibios femina można w ciąży przyjmować (ja biorę cały czas odkąd mam luteinę dopochwową).

ewel ładny już brzuszek masz:-)

ja dziś byłam odwiedzić koleżanki w pracy bo i tak zwolnienie zanosiłam i pierwsze co to mnie powitały słowami "ale schudłaś!" :p czyli to widać, że waga mi leci ... no cóż. a wczoraj odebraliśmy wózek, dzisiaj poprzychodziły zamówione paczki i chyba wszystko już mamy pokupione.

hej ho- widzę że nowe teściki:) z całego serca gratuluję!
Wiem że rzadko się odzywam, ale po prostu brak mi czasu na pisanie..a przede wszystkim na nadrobienie zawsze wszystkiego.. staram się przeglądać za każdym razem 2 lub 3 ostatnie strony ale i tak na bieżąco to ja raczej nie jestem..

U mnie w każdym razie wszystko w porządku :) Już leci 32 tydzień..dziś byłam u lekarza, bo przestraszyłam się krosty 'tam na dole'..okazało się że to żylak sromu i nie ma na to lekarstwa..często się zdarza u kobiet które mają ciąże blisko siebie tak jak ja..a tak to nic mi nie dolega.. napięcia brzucha się wyciszyły po luteinie na noc..czasem też od czasu do czasu biorę nospę. Tempo dnia codziennego dość intensywne z 20 miesieczną córeczką;-)-więc raczej nie mam możliwości się oszczędzać..
Co do zakupów i szykowania torby.. to:
-torba totalnie nie przygotowana..
-dokupiłam parę śpioszków i kocyk (letni) a reszta będzie po Stelli- więc ubranka na sam początek mam.. nie chcę za dużo kupować bo nie wiem jak duży dzidziol się urodzi.. Butelki, itp to wszystko po Stelce mam ;)

Kamkaz- ja też miałam parę razu żółtą galaretkę na początku i to nic nie oznaczało.. ale konsultacja nigdy nie zaszkodzi bo zawsze warto się badać dla Świętego spokoju ;)

Ewel- śliczny brzunio! :)

Martoocha dobrze, że ta krosta to nic groźnego ale dobrze też, że byłaś sprawdzić :tak: lepiej dmuchać na zimne :tak: Ty też już byś powoli mogła torbę szykować bo wiesz jak to jest :-D nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebna ;-)

Kamkaz no czekamy czekamy... niby z jednej strony wydaje mi się, że jeszcze dużo czasu, ale z drugiej strony już tak niewiele... zwłaszcza, że jeszcze stresuje mnie remont i przeprowadzka i wszystko z tym związane. Zwariować można :-)

reklama
Magda, kochana, gratulacje!!! Cieszę się bardzo :) teraz ładnie musisz o siebie zadbać i nie stresować fasolki, widać te przeziębienia na początku to dobry znak. Jeszcze raz gratulacje i życzę spokojnej ciąży :)

Chciejka trzymam kciuki za Twoją fasolke &&&&&&

Kamkaz, cieszę się że progresteron lepszy. Widać trzeba czasami organizmowi trochę pomóc, na szczęście żyjemy w 21 wieku i jest to możliwe :) tym śluzem bym się nie martwiła ale bym skonsultowała z lekarzem.

Ewel jaka ładna rezydencja :) ja mam chyba takiej samej wielkości.

Ania_kropla cudne te zdjęcie :) chyba też się wybiorę na 3d.

Staraczki nasze kochane, mam nadzieję że już niedługo przeczytam o Waszych pozytywnych testach :) kto teraz będzie najszybciej testował?

Do góry