reklama
Izka87
Fanka BB :)
Magda oooo brawo gratuluję!!!
Kamkaz w ciąży zazwyczaj jest więcej sluzu, a czop to taka konkretna galareta. Mi odchodzil najpierw bezbarwny a pozniej pozbawiony krwia i ze sluzem go na pewno nie pomylisz
Kamkaz w ciąży zazwyczaj jest więcej sluzu, a czop to taka konkretna galareta. Mi odchodzil najpierw bezbarwny a pozniej pozbawiony krwia i ze sluzem go na pewno nie pomylisz
ania_kropla
kamkaz to nie czop, ja miałam taką ilość żółtego śluzu w czasie infekcji, ale miałam też inne objawy, kup sobie probiotyk dopochwowy, na początku ciąży tylko tym się ratowałam... nie zaszkodzi, a jeśli coś tam się dzieje, to pomoże...
kamkaz
Jutro mam wizytę u swojego gina więc napewno to z nią skonsultuję. W zeszlą środę na wizycie mówiła abym przyszła jutro i zrobimy kontrolny wymaz bo jakoś miesiąc temu by£o czysto. Cholernie się boję. Błagam trzymajcie kciuki
chciejka32
Kamkaz, nic nie boli, nie swędzi wiec jest ok.Zresztą w ciąży infekcje pochwy są częste to przez zmianę pH. .Nie martw się, będzie dobrze. .
kamkaz
Wróciłam teraz z laboratorium i już w samochodzie poczułam jakby coś ze mnie wyszło. Myślałam że znowu ten śluz ale na szczęście nic nie ma. Dzisiaj tylko raz był.
Kamkaz nie martw się to pewnie zwykłe upławy tylko nasilone przez ciąże,przy infekcji na pewno śluz miałby nieprzyjemny zapach albo odczuwałabyś jakieś swędzenie,ja całą ciąże mam dziwnie ze śluzem,raz nie mam wcale a raz wylatuje naprawdę dużo na raz,też gęstego i żółtego czasem.
Jutro na wizycie napewno się uspokoisz,póki co nie stresuj fasolki!
Magda jak tam powtarzałaś test?? hop,hop....!
Jutro na wizycie napewno się uspokoisz,póki co nie stresuj fasolki!
Magda jak tam powtarzałaś test?? hop,hop....!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kochane u mnie kreska nadal blada, ale już widoczna od razu :-) Luteiny nie odstawiam. W środę powtórzę testy i wtedy zrobię elektroniczny, bo to termin @. Oby nie pszyszła!
Kamkaz spokojnie. Trzymam kciuki,żeby to było nic poważnego &&&&&&&&&&&&&&&&
Później napiszę więcej, bo dzisiaj w biegu znowu
Miłego dnia kochane!
Kamkaz spokojnie. Trzymam kciuki,żeby to było nic poważnego &&&&&&&&&&&&&&&&
Później napiszę więcej, bo dzisiaj w biegu znowu
Miłego dnia kochane!
Marcepanek
Magda nie chce kusić ,ale mi przy moich bladych elektroniczny już wyszedł
Mysle że mozesz zacząć się cieszyć
Powiem z własnego doświadczenia ,że długo nie mogłam uwierzyć i szukałam przyczyny ,a moze test się myli...A tu już ponad 7tyg za mną.
Czyli o ile dobrze myśle to łapiesz się na luty?
Kamkaz Ty zaraz na doope dostaniesz. Co to za czarne myśli? Czop sluzowy do 10tyg jest niezauważalny. Bo go prawie nie ma. Dopiero po 10 zaczyna być go więcej. Ktory tydzien ciazy u Ciebie?
Mysle że mozesz zacząć się cieszyć
Powiem z własnego doświadczenia ,że długo nie mogłam uwierzyć i szukałam przyczyny ,a moze test się myli...A tu już ponad 7tyg za mną.
Czyli o ile dobrze myśle to łapiesz się na luty?
Kamkaz Ty zaraz na doope dostaniesz. Co to za czarne myśli? Czop sluzowy do 10tyg jest niezauważalny. Bo go prawie nie ma. Dopiero po 10 zaczyna być go więcej. Ktory tydzien ciazy u Ciebie?
reklama
kamkaz
Marcepanek cały czas liczyłam tygodnie ciąży od czwartku jednak już na dwóch poprzednich wizytach wg usg był tydzień +2 dni więc jeśli nic się nie zmueniło to jestem w 9 tc ale licząc od owulacji i wg usg. Jeśli licząc od ostatniej @ to 12 tc