reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochane witam :happy:

Zrobiłam kolejny test, ale nie z pierwszego siusiania, bo zapomniałam :-D Jest chyba dobrze. Kreska ciemnieje. Mąż potwierdza :tak: Bardzo Wam dziękuję za kciuki i wsparcie! Teraz to dopiero będzie mi trudno :-p

DSC_3069.jpg

Jak jutro wyjdzie elektroniczny, to muszę przekazać tę wiadomość do wszystkich, którzy trzymają za mnie kciuki. Wiem,że mnie podczytujecie i bardzo Wam za to dziękuję :-)

Marcepanku no chyba tak, choć wciąż boję się uwierzyć.... :sorry: Przykro mi,że tak się paskudnie czujesz, ale mam nadzieję, że II trymestr będzie łaskawszy dla Ciebie. Kochana, zrób suwaczek, bo nie wiem na jakim etapie jesteś :sorry:

Agaawa aż się boję napisać.....więc na razie ściskam Cię i buziaki ślę :*** :tak:

Rozmaryn co drugi dzień najlepiej ;-) Owocnych starań kochana! :tak:

Kamkaz
jak się czujesz? :happy:

Chciejko ta niepewność musi być straszna, ale jestem pewna,że już lada moment wszystko się wyjaśni. Z tym spokojem, to ja w tym cyklu właśnie byłam nad wyraz spokojna. Myślę,że to dobry znak :happy:

Bafinko, Ty tu nic nie przesądzaj :-p Jak starałam się o Kaję, to żeśmy zaliczyli z mężem jeden szybki spontan i zaszłam. Mąż do dziś się śmieje, że dobrze sobie nie użył i już zaskoczyłam :-D Także czekaj cierpliwi i nie marudź ;-) :-)

Doris przytulam i kciuki zaciskam dla Ciebie na ten kolejny cykl. Nawet nie wiesz jak Ci mocno kibicuję :huh:

Anncka :******* Pozdrów resztę ekipy ode mnie ;-) Ogarnę się po chorobie i do Was przydreptam :happy:

Joawa śliczny suwaczek :happy:

Kochane, dziękuję , że jesteście i wspieracie :tak: Trudny czas przede mną i pewnie będę Wam tu nie raz marudzić, ale wiem,że Wy rozumiecie. Za każdą z Was trzymam kciuki. Każdej z całego serca życzę spełnienia TEGO marzenia :-)

Załączniki

• DSC_3069.jpg
    DSC_3069.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Magda_z_uk nawet nie wyobrażasz sobie jak się ciesze z Twoich kreseczek :)
Zrobie zrobie ;)
Tez mam nadzieje ze drugi trymestr bedzie łaskawszy. A jak nie to zniosę i to bo dla dzidzi wszystko.

KAŻDEJ Z WAS zycze takich samych cudownych emocji :)

Magda, super, bardzo się cieszę &&&&&&&
Marcepanek, tak to jest w pierwszym trymestrze, ale damy radę dla dzidzi :) choć u mnie ostatnio lepiej, mdłości nie mam, za to ciągle jestem głodna :D ale niech maluszek rośnie tylko boję się, że mnie się też za dużo urośnie :D

Dziewczyny spać już uciekam, ale chcę Wam napisać,że cieszę się że jesteście :tak: Rano powtórzę test. Trzymajcie kciuki proszę. Ja oczywiście trzymam za Was :happy:

Dziewczyny ja znowu mam problem. Od kilku dni zauważyłam nasilony śluz koloru żółtego. Jest bezwonny i przypomina trochę rozciągliwą galaretę. Co to może być? Boję się, że jest to już czop śluzowy który przepowiada mi znów poród we wczesnych tygodniach ciąży.

reklama
Do góry