reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE;* już sie otrząsnełam ze złudzeń.. to przecież niemożliwe żeby tak szybko się udało.... nie u mnie....

madzia a jednak:) cień cienia ale jest ( po cichu gratuluję i trzymam kciuki) :)

chciejka wszystko będzie dobrze!!! MUSI trzymam &&&&&&&&&&&

natka joawa bardzo wam współczuję tej cukrzycy.. dla mnie to czarna magia w ogóle się na tym nie znam ale widzę że potrzeba mega silnej woli i wielki rygor trzeba zachować więc BARDZO was podziwiam i trzymam &&&&&&&&&&&za pozostałe miesiące w dwupaku

reklama
Magda jak tescik?

Dziewczyny bardzo was proszę o modlitwę, żeby wszystko było ok.Ostatni tydz byłam spokojna aż sama się dziwię, ale dziś żołądek ściska się co chwile. .Cała noc miałam sny o usg i po żadnym niczego nie mogłam się dowiedzieć, tylko na 1 widziałam małe rączki i nóżki. .Co ta psychika robi z nami. ...Myślę, że o 10 będę jechać..

Hej
Chciejka ...mocno trzymam kciuki, daj znać jak tylko wrócisz.
Kamkaz...u mnie @ przyszła wczoraj jak w zegarku. Cykle.mam 28 dniowe a wczoraj był właśnie 28 dzień. Wiedziałam że.ten cykl.stracony, zrobiłam betę wcześniej i było poniżej 0,1 wiec czekałam spokojnie na @.
Kolejny cykl.rozpoczęty.

Pozdrawiam całą resztę Dziewcząt!

Bafinko no niestety, przyznać trzeba że ta cukrzyca to nic przyjemnego :-( ale najgorsze początki, potem z każdym tygodniem jest coraz łatwiej. Choć ciężko jest jak ma się jakąś zachciankę a tu nie można tego zjeść bo w kółko trzeba to samo...
a Ty spokojnie czekaj :-) a my trzymamy kciuki &&&&&&&&

Chciejka &&&&&&

Doris bardzo mi przykro, że i tym razem @ przyszła. Trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&

Magda, jaki wynik testu? Czekam na dobrą wiadomość :)
Suwaczek zaraz będzie ;)
Chciejka, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bafinka, z cukrzycą nie jest łatwo ale trzeba sobie jakoś radzić, dzięki :*
Doris, trzymam &&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl :)

wyszłam. ..nadal niepewność. Tzn pecherzyk pięknie rośnie i chyba pojawia się pecherzyk zoltkowy. Obstawil mnie lekami, luteina dopochwowo plus duphaston. .On jest pozytywnie nastawiony. ...Wszystko późno ale mówi, że nie ma reguły. .owulacja mogła być późno plus długie cykle. .czekamy

Doris szkoda że i tym razem @ przyszła. Wierzę jednak że już niedługo spotka Cię szczęście w postaci II kreseczek na teście. Trzymam mocno kciuki &&&&

Chciejka32 skoro lekarz jest dobrej myśli to tym bardziej Ty musisz być pozytywnie nastawiona. Wiem, że jest Ci ciężko. Każda z nas gdyby była na Twoim miejscu też pewnie cholernie by się bała. Jednak Ty musisz być silna. Nie dla siebie, ale dla Twojego Kropka.
Skoro beta ładnie przyrasta, pęcherzyk też to musi być dobrze. Ja w to głęboko wierzę. Dobrze że dostałaś leki. One teraz pomogą. Kiedy następna wizyta?
Kiedy miałaś ostatni @? Bo jeśli owulka była późno to tak właśnie się dzieje.
W pierwszej ciąży owulację miałam w 28 dc a w tej ciąży w 23 dc czyli też późno więc głowa do góry.

Ostatnia edycja:
hej hej melduję się:) czekamy na owulację ale nie spoczywamy na laurach tylko przytulamy się możliwie jak najwięcej (dobrze że płodzenie dziecka jest przyjemne:) obowiązkowo co drugi dzień
Magda trzymam kciuki&&& mam nadzieję że te 9 miesięcy będzie naprawdę nudnych;)

chciejka póki piłka w grze trzeba mieć nadzieję, nie z takimi problemami lekarze sobie radzili- zaufaj lekarzowi bo dobrze gada!!!a spokój działa cuda

Kamkaz wiedziałam że będzie dobrze, teraz możesz się zrelaksować i czekać na drugi trymestr

Bafinko nie zakładaj że nie jesteś w ciąży, zrelaksuj się w końcu urlop się zbliża ;)

więcej nie pamiętam ale za wszystkie trzymam kciuki

reklama
Magda_z_uk czy mnie oczy myla czy ja widzę pozytywny test :D

Kamkaz mam nadzieje że rośniecie ładnie ;)

Chciejka mówiłam tu wystarczy tydzien pozniej owu i różnica kolosalna. Niestety w takich przypadkach jedynym rozwiązaniem jest czas. && za silnego kropka :)

Karolaaaa robienie tego testu 2tyg przed czasem nie ma sensu. Uważam ,że Twój gin powinien dostać kopa w doope za nuepotrzebne denerwowanie Cie.

Bafinko a kiedy ewentualna @ ma byc? Ja bede miała nadzieje do końca i kciuki trzymać bede puki nie przeczytam że jest kropek :)

Doris no to za nowy cykl i nowa nadzieje &&

Rozmaryn za owocne starania &&

A u mnie ostatnio cieżko. Sił mi brak i czuje sie okropnie. Niestety pojawiły się częste zawroty głowy. Mdłości i wymioty robią swoje. Tak więc ostatnie dni zasypiam gdzie się da.

Śle oczywiście ~~~~~~~~ co by któraś się zaraziła ;)

Do góry