Ania jak ja Ci zazdroszczę, że masz takie zdolności i sama możesz uszyć rożek i pościel... ja to w życiu nic nie uszyłam
choć bardzo bym chciała :-)
Dziewczyny mam pytanie do tych które brały acard w ciąży. Bo ja w 30tc miałam odstawić i od tego czasu mam straszne skurcze łydek w nocy, budzi mnie to kilka razy :-( magnezu biorę sporo bo i w witaminach dla ciężarnych i dodatkowo 4 tabl dziennie magne b6... to może mieć związek z ttm acardem czy to raczej zbieg okoliczności, że pojawiło się właśnie teraz?
Sysiq niedobrze, że takie skurcze miałaś... ja na Twoim miejscu tak jak dziewczyny piszą pojechałabym jednak na IP sprawdzić czy na pewno wszystko ok z szyjką.
Bafinka u mnie w miarę ok, poza tymi skurczami łydek w nocy w sumie czuję się ok. Przyzwyczaiłam się do diety, cukier się w miarę ustabilizował. Tylko mała czasem tak wywija w brzuchu, że aż boleć zaczyna mnie wszystko po kolei ;-)
A u Ciebie na pewno owulacja się pojawi, brałaś przecieź CLO :-) trzymam kciuki za Was! A to że się nie wpatrujesz w objawy, nie doszukujesz to może tylko pomóc bo będziesz bardziej na luzie do tego podchodzić :-) a im większy luz w okolicy owulacji tym lepiej