reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

rozmaryn, poczekaj jeszcze kilka dni, może @ przyjdzie, albo powtorzysz test :).A jak się czujesz?

Kamkaz jak się czujesz kochana?

U mnie jutro wizyta, proszę o kciuki

reklama
kamkaz ja też krwawiłam w pierwszym trymestrze i to tak mocno ze byłam pewna ,że to kolejna strata ale udało się...u Ciebie też sie uda,musisz uwierzyć,bardzo dobrze że probem został wykryty w porę,zastrzyki na pewno pomogą trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&

Chciejka za same dobre wieści na wizycie &&&&&&&&&&&

Rozmaryn witaj , dla Aniołka (*)

U nas wszytko ok,rośniemy grzecznie,już mi ciężko w łóżku się przeracać:-D ale jestem cierpliwa jeszcze 2 miesiące ,obecnie zajmuję się szyciem rożka bo pościelki już skończyłam....zauważyłam,że w ciąży uaktualniają się nieznane do tąd zamiłowania:-D

Pozdrawiam!!

Magda z uk Kochana Ty jestes nie samowita zawsze pamietasz o kazdej jak to robisz:)
Ja kiepsko ciut sie mam bo od wczoraj strasznie mnie ciagnie w pachwinach az do ud bola jakos nogi reka mi dretwiala wczoraj fakt ze raz tylko i sie przestraszylam ale siostra mi pow ze tez tak miala ze macica uciska na jakas zyle jest slabe krazenie i tak sie dzieje...ale jednak wrocil niepokoj....jutro moze uda mi sie umowic do doktorki mam nadzieje ze to wszystko normalne.

Pozdrawiam wszystkie:)
Kamkaz bedzoe wszystko dobrze zobaczysz.

Cześć dziewczyny...

ja dziś w nie najlepszym humorze.
Miałam ciężką noc, skurcze to mnie chyba lubią.
Tydzień temu byłam na wizycie i wszystko okej.
W nocy dostałam znów skurczy, nieregularnych ale czułam je dość mocno.
Zaczynały się na górze brzucha kończyły na dole. + do tego biegunka.
Już brałam się do szpitala jak nagle wszystko przeszło.
Dzisiaj od rana żadnych skurczy, biegunki itd. Ciśnienie niskie bo 100/60
leże w łóżku naszpikowana magnezem i czekam. Mała na szczęście się rusza.
Czasami zadaje mocne kopniaki w pęcherz. Obserwuje i czekam. Jeśli się
to dziś powtórzy będę musiała niestety jechać do szpitala...

Sysiq nie chce straszyć ,ale biegunka i skurcze to zły znak. Może lepiej to skonsultuj z lekarzem. Nawet jeśli przeszło lepiej dmuchać na zimne.

Ewel87 bo ciąża to wbrew pozorom wcale nie taki piękny stan tu boli tu mdli i inne takie. Najgorsze ,że objawy mogą być albo normalne albo przyczyną jakichś problemów. Jedynie lekarz może ocenić. Oby jednak się okazało ,że to te UROKI ciąży ;)

hej kochane

kamkaz musi być dobrze ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&& jak się czujesz??

ewel pewnie więzadła ci się rozciągają ale masz racje skontroluj to będziesz spokojniejsza:)

sysik koniecznie zadz do lekarza i skonsultuj to biegunka i skurcze to częsty objaw zaczynającego się porodu.. &&&& kciuki żeby się nie powtórzyły

chciejka śliczny suwaczek:) niebieski?? chcesz chłopa?? &&&&&za wizytę

natka a ty jak się czujesz??

rozmaryn ja od poronienia każdy okres mam wywoływany bo nie chce przyjść.. ale może u ciebie dzidzia się chowa:)

madzia uk co tam u ciebie?? odpoczęłaś trochę po gościach??

bluecaat jak tam u ciebie? który to dzień cyklu??

ja mam około 10dc (staram się nie liczyć) ale objawów owulacji nie widzę wcale..:( mam nadzieje że po lekach postanowi się zjawić...:sorry:

Sysiq jedź na IP to skontrolować,trzymam kciuki żeby to nie było nic groźnego i daj koniecznie znać jak sprawa się ma,buziaki

reklama
Ania jak ja Ci zazdroszczę, że masz takie zdolności i sama możesz uszyć rożek i pościel... ja to w życiu nic nie uszyłam :p choć bardzo bym chciała :-)

Dziewczyny mam pytanie do tych które brały acard w ciąży. Bo ja w 30tc miałam odstawić i od tego czasu mam straszne skurcze łydek w nocy, budzi mnie to kilka razy :-( magnezu biorę sporo bo i w witaminach dla ciężarnych i dodatkowo 4 tabl dziennie magne b6... to może mieć związek z ttm acardem czy to raczej zbieg okoliczności, że pojawiło się właśnie teraz?

Sysiq niedobrze, że takie skurcze miałaś... ja na Twoim miejscu tak jak dziewczyny piszą pojechałabym jednak na IP sprawdzić czy na pewno wszystko ok z szyjką.

Bafinka u mnie w miarę ok, poza tymi skurczami łydek w nocy w sumie czuję się ok. Przyzwyczaiłam się do diety, cukier się w miarę ustabilizował. Tylko mała czasem tak wywija w brzuchu, że aż boleć zaczyna mnie wszystko po kolei ;-)
A u Ciebie na pewno owulacja się pojawi, brałaś przecieź CLO :-) trzymam kciuki za Was! A to że się nie wpatrujesz w objawy, nie doszukujesz to może tylko pomóc bo będziesz bardziej na luzie do tego podchodzić :-) a im większy luz w okolicy owulacji tym lepiej :tak:

Do góry