reklama
Bafinka
Fanka BB :)
natka dzięki za dobre słowo
bluecaat jedziemy na tym samym wózku
kamkaz!??? jak się czujesz??
bluecaat jedziemy na tym samym wózku
kamkaz!??? jak się czujesz??
chciejka, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sysiq, jedź sprawdzić co się dzieje i daj znać co Ci powiedzieli, będzie dobrze.
ewel, mnie też ciągnie i brzuch pobolewa dość mocno.
Ja mam mdłości, ale smak do jedzenia też haha
kamkaz, jak tam?
sysiq, jedź sprawdzić co się dzieje i daj znać co Ci powiedzieli, będzie dobrze.
ewel, mnie też ciągnie i brzuch pobolewa dość mocno.
Ja mam mdłości, ale smak do jedzenia też haha
kamkaz, jak tam?
Ostatnia edycja:
Bluecaat no właśnie nie wiem czy przy takiej dawce magnezu jeszcze mi się te skurcze pojawiać powinny :-( już się denerwuję czy to nie przez to, że krew bardziej gęsta przez to, że leki już jej nie rozrzedzają... w sumie wczoraj długo mi krew pobierali bo tak wolno do tej fiolki leciało, że masakra. Zresztą sama widzę różnicę jak glukometrem cukier badam, że ledwo tą próbkę krwi mogę jakoś wycisnąć bo leci jakby chciała a nie mogła :/ mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodzi... w przyszłym tyg mam wizytę i zapytam na pewno ale mam nadzieję, że do tego czasu zawału ze stresu nie dostanę chociaż dziwne że te skurcze to tylko w nocy hmm...
Hej dziewczyny
Kamkaz i jak po zastrzyku? Biedaku walcz o tą dzidzie. Pani doktor dała nadzieję więc trzeba się jej trzymać. A nie myślałaś o konsultacji z innym lekarzem? Ściskam Cię mocno.
Sysiq ja tak jak dziewczyny, pojechałabym na IP. Nie ma co ryzykować.
Mnie dopadła choroba i kiepsko się czuję. Katar, kaszel, ból gardła. Z tego wszystkiego aż mi niedobrze.
Trzymam kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kamkaz i jak po zastrzyku? Biedaku walcz o tą dzidzie. Pani doktor dała nadzieję więc trzeba się jej trzymać. A nie myślałaś o konsultacji z innym lekarzem? Ściskam Cię mocno.
Sysiq ja tak jak dziewczyny, pojechałabym na IP. Nie ma co ryzykować.
Mnie dopadła choroba i kiepsko się czuję. Katar, kaszel, ból gardła. Z tego wszystkiego aż mi niedobrze.
Trzymam kciuki za nasze staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
chciejka32
Fanka BB :)
Bafinko bardzo Ci kibicuje kochana. .Pamiętajcie, żeby PO nie lecieć zaraz do WC, niech żołnierze siedzą tam trochę:-) .
Za resztę dziewczyn tez oczywiście trzymam kciuki. .
Dziś byli u nas znajomi z 2,5 miesięczna Majka, jakie to maleństwo, miło było trzymać takiego małego krasnalka. .
Kamkaz jak się czujesz? .
Za resztę dziewczyn tez oczywiście trzymam kciuki. .
Dziś byli u nas znajomi z 2,5 miesięczna Majka, jakie to maleństwo, miło było trzymać takiego małego krasnalka. .
Kamkaz jak się czujesz? .
reklama
Martoocha piję w sumie dużo, tak ze dwa-trzy litry wody dziennie (zależy od dnia). Pierwsze właśnie co pomyślałam to że może za dużo i wypłukuję magnez. No ale brzuch w sumie rzadko twardnieje, skurczy poza tymi łydkami to żadnych nie mam. No i to, że tylko w nocy mi się to pojawia... Dziwne to. Przed ciążą miałam podejrzenie zakrzepicy (i dlatego ten acard) i też takie bóle i skurcze miewałam i się tak jakoś zdenerwowałam czy jakieś mini zakrzepy mi się nie robią albo coś.