Jestem kochane, padnięta, ale jestem
Miałam gości od piątku do wczoraj i mam dość
Całymi dniami tylko szykowałam jeść, sprzątałam, szykowałam, sprzątałam i tak w kółko
Jestem zmęczona tym strasznie. Poza tym młodsza córa ma jakąś infekcje i mi strasznie kaszlała w nocy, więc już o 5 rano była pobudka
Teraz niby dzieci mają ferie, ale ja w zamian mam kilka ważnych wizyt z nimi u specjalistów, więc znowu od rana do wieczora ganiam na szóstym biegu
Bafinko uwierz,że mam podobne odczucia
Bardzo mnie cieszą ciąże dziewczyn i z całego serca im kibicuję, ale smutno mi,że zostałam sama niemalże zw swoimi staraniami
U mnie dziś 13 dzień cyklu. To był pierwszy cykl z agnusem castusem i troszkę nie mogłam nadążyć, bo tak...testy owulacyjne mi wychodziły prawie pozytywne wczoraj i dziś pozytywne, a zazwyczaj mam szybki skok lh i szybki spadek. Tempke mierzę, ale dwa dni mierzyłam za późno, więc mało mierodajne było. Śluzu mam ubogo, ale znowu korzystam z żelu wspomagającego, więc też ciężko ocenić....normalnie meksyk z tym cyklem. Dopadłam męża w niedzielę, jak goście jedli śniadania i dziś ok 15, a po 16 tak mnie zaczął boleć jajnik prawy,że musiałam brać ibuprofen!!! W szoku jestem, bo już się bałam,że od dwóch cykli nie miałam takiego wyraźnego bólu owulacyjnego
Dziękuję za pamięć o mnie kochana :* Masz jakich konkretny plan na ten cykl?
Rozmaryn witaj wśród nas i rozgość się :-) Przykro mi,że i Ty doświadczyłaś straty. Światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Chciejka tak z doświadczenia....każda ciąża jest inna i nie w każdej musisz mieć te słynne objawy ;-) Kochana, będzie dobrze! Trzymam kciuki cały czas!
Natka brzuszek ugłaskaj i nie szalej w tym przypływie sił za bardzo ;-)
Bluecaat u mnie w sobotę urodzinki młodszej córci, także też będziemy świętować
Kamkaz tak na przyszłość....stan zapalny jest groźniejszy dla dziecka niż środek p/bólowy ;-) Ja w III ciąży po wypadku samochodowym brałam silne środki przeciwbólowe od 8tc do 14 tc i Marcelek jest zdrowiusieńki
Mam nadzieję jednak,że ząb już nie będzie dawał popalić
Jaowa cieszę się razem z Tobą z pikającego serduszka :-) Gratuluję!!!
Agaawa miło czytać,że Piotruś tak ślicznie rośnie! Buziaki dla niego :tak;
PaniKovalowa gdzieś Ty?
Colly, Marcepanku, Ewel jak się czujecie?
Ania2611 Ty tak nie szalej kochana! Trzeci trymestr to już nie przelewki ;-) Odpoczywaj jak najwięcej
Neta 2,5 roku to bardzo długo...co na to lekarze?
Ania_kropla dobrze,że jesteś czujna! Mam nadzieję,że maluszek już nie będzie robił psikusów mamusi i zwiększy swoją aktywność
Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam. Wszystkie, bez wyjątku ściskam i pozdrawiam :-)