reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marcepanek gratuluję!!!! Chciejka tobie też oczywiście.... to tsh dziwne przy takich ft3 i ft4...
Ania ja na punkcie cukrzycy jestem przewrażliwiona i jeśli masz taką możliwość to zrób ten test na własną rękę... ja jestem szczupła, wiek też jeszcze ok, glukoza na czczo poniżej 90 a cukrzyca wyszła dopiero po obciążeniu... a skutki niewykrytej bywają tragiczne... a jak nie masz możliwości to może ktoś z otoczenia ma glukometr...
w czasie pobytu u rodziców mierzyłam sobie cukier i po jednym śniadaniu miałam 132 a do testu jeszcze 1,5 m-ca... tragedii jeszcze nie ma ale dieta nadchodzi wielkimi krokami....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...

okazało się dzisiaj że mam jednak kobietkę w sobie.
A ja juz ubranka na chlopca mam... Moj mąż wniebowzięty.
A do mnie to nie moze dojść! Zdrowa 800 g dziewczynka!
Dogoniła do 25 tyg i 3 dnia :)

Sysiq to niespodzianka:-D ja tez mam już masę ubranek aż do rozmiru 74 i wszystkie dla chłopca i jak jutro sie okaże że jednak dziewczynka to bedę barwić na różowo i wszywać wstążeczki:-D
Super że zdrowo rośnie.

Natka gratuluję udanej wizyty,cieszę się,że u Was ok:-)

Ostatnia edycja:
Ja znów się martwię. Bo na początku ciąży nie miałam żadnych objawów ciążowych no ale ostatnio zaczęłam mieć wrażliwe i.pełne piersi więc sie trochę uspokoiłam. Ale już dziś przestały być tkliwe i pełne. Oczywiście mam pełno czarnych myśli w głowie a wizyta dopiero za tydzień. Ja chyba oszaleje...

reklama
Magda nie wiem co z tym imieniem. W sumie mamy jeszcze czas ale ja już bym chciała po imieniu mówić do mojego syna i o moim synu.
Sysiq ale numer. Jak to się stało? Teraz jest już wiadomo na 100%? Zawsze łatwiej jest barwić na różowo i wszywać kokardki niż przerabiać sukienki na spodenki ;)

Do góry