reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marcepanek gratuluję!!!! Chciejka tobie też oczywiście.... to tsh dziwne przy takich ft3 i ft4...
Ania ja na punkcie cukrzycy jestem przewrażliwiona i jeśli masz taką możliwość to zrób ten test na własną rękę... ja jestem szczupła, wiek też jeszcze ok, glukoza na czczo poniżej 90 a cukrzyca wyszła dopiero po obciążeniu... a skutki niewykrytej bywają tragiczne... a jak nie masz możliwości to może ktoś z otoczenia ma glukometr...
w czasie pobytu u rodziców mierzyłam sobie cukier i po jednym śniadaniu miałam 132 a do testu jeszcze 1,5 m-ca... tragedii jeszcze nie ma ale dieta nadchodzi wielkimi krokami....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...

okazało się dzisiaj że mam jednak kobietkę w sobie.
A ja juz ubranka na chlopca mam... Moj mąż wniebowzięty.
A do mnie to nie moze dojść! Zdrowa 800 g dziewczynka!
Dogoniła do 25 tyg i 3 dnia :)

Sysiq to niespodzianka:-D ja tez mam już masę ubranek aż do rozmiru 74 i wszystkie dla chłopca i jak jutro sie okaże że jednak dziewczynka to bedę barwić na różowo i wszywać wstążeczki:-D
Super że zdrowo rośnie.

Natka gratuluję udanej wizyty,cieszę się,że u Was ok:-)

Ostatnia edycja:
Ja znów się martwię. Bo na początku ciąży nie miałam żadnych objawów ciążowych no ale ostatnio zaczęłam mieć wrażliwe i.pełne piersi więc sie trochę uspokoiłam. Ale już dziś przestały być tkliwe i pełne. Oczywiście mam pełno czarnych myśli w głowie a wizyta dopiero za tydzień. Ja chyba oszaleje...

reklama
Magda nie wiem co z tym imieniem. W sumie mamy jeszcze czas ale ja już bym chciała po imieniu mówić do mojego syna i o moim synu.
Sysiq ale numer. Jak to się stało? Teraz jest już wiadomo na 100%? Zawsze łatwiej jest barwić na różowo i wszywać kokardki niż przerabiać sukienki na spodenki ;)

Do góry