reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

W 13 tyg stwierdził,że chłop bedzie. Pozniej dziecko juz
nie chciało się rozkraczyć i w końcu dziś to zrobiło a tu
sikulka. Mało nie zemdlałam, bo ja juz na chlopca nastawiona
bylam i zwracalam się do brzucha "Wiktorku". Oj tam wazne
ze zdrowa! Mąż chciał bardzo dziewczynę to ma :-)
Tak juz na 100% dziewczynka, dzis bylo wyraznie widać.
Gin powiedział że takiego wskazania płci we wczesnej ciąży
nie można brać za pewniaka. Także biorę się za wstawianie kokardek :p
Ta moja ciąża to od początku wielka niespodzianka.

Kamkaz ja wgl. objawow nie miałam :) Także nie ma się co przejmować!

reklama
Dzień dobry. Trzymajcie kciuki za wizytę o 16.Jestem przerażona. Plecy nadal bolą :( .dziś mam płaczliwy dzień.

Marcepanku a ty jak się czujesz? Kiedy wybierasz się do lekarza?

Chciejka będzie dobrze zobaczysz trzymam i daj znać po a ja właśnie też przed wizytą i stres.... Jak tego nie lubie

Ewel, dziękuję za twoje wsparcie, obyś miała rację kochana.Dla mnie najważniejsze, żeby pecherzyk był w macicy. .byłabym spokojniejsza, dziś 4 tydz i 4 dzień, mam nadzieje że będzie coś widać. .
Za ciebie tez trzymam kciuki, będzie dobrze. ..Haha łatwo się pisze to komuś, a samemu chodzi się po scianach z nerwów. .

Racja... Ale. Wiem jak. Ja miałam prosiłam tylko żebym potwierdziła ze ciąża jest w macicy.... Nie poza... Jak się potwierdziło ze serduszko bije znowu czekalam na następne usg żeby dzidzia zdrowa była teraz czekam znowu żeby dalej było dobrze....
Buuuuu stres i ciężko się cieszyć... Łatwo nie jest ale razem damy rade

Hej :-)

Chciejka, na pewno będzie wszystko okej :tak:

Ewel, ja tez się zawsze stresowałam przed wizytą, i u lekarza ciśnienie wysokie :-p

U mnie to samo ale doktorka wie ze wizyty są stresujące dla. Mnie.... I się śmieje ze wychodzę pewnie ciśnienie 110

reklama
Do góry