reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

W 13 tyg stwierdził,że chłop bedzie. Pozniej dziecko juz
nie chciało się rozkraczyć i w końcu dziś to zrobiło a tu
sikulka. Mało nie zemdlałam, bo ja juz na chlopca nastawiona
bylam i zwracalam się do brzucha "Wiktorku". Oj tam wazne
ze zdrowa! Mąż chciał bardzo dziewczynę to ma :-)
Tak juz na 100% dziewczynka, dzis bylo wyraznie widać.
Gin powiedział że takiego wskazania płci we wczesnej ciąży
nie można brać za pewniaka. Także biorę się za wstawianie kokardek :p
Ta moja ciąża to od początku wielka niespodzianka.

Kamkaz ja wgl. objawow nie miałam :) Także nie ma się co przejmować!

reklama
Dzień dobry. Trzymajcie kciuki za wizytę o 16.Jestem przerażona. Plecy nadal bolą :( .dziś mam płaczliwy dzień.

Marcepanku a ty jak się czujesz? Kiedy wybierasz się do lekarza?

Chciejka będzie dobrze zobaczysz trzymam i daj znać po a ja właśnie też przed wizytą i stres.... Jak tego nie lubie

Ewel, dziękuję za twoje wsparcie, obyś miała rację kochana.Dla mnie najważniejsze, żeby pecherzyk był w macicy. .byłabym spokojniejsza, dziś 4 tydz i 4 dzień, mam nadzieje że będzie coś widać. .
Za ciebie tez trzymam kciuki, będzie dobrze. ..Haha łatwo się pisze to komuś, a samemu chodzi się po scianach z nerwów. .

Racja... Ale. Wiem jak. Ja miałam prosiłam tylko żebym potwierdziła ze ciąża jest w macicy.... Nie poza... Jak się potwierdziło ze serduszko bije znowu czekalam na następne usg żeby dzidzia zdrowa była teraz czekam znowu żeby dalej było dobrze....
Buuuuu stres i ciężko się cieszyć... Łatwo nie jest ale razem damy rade

Hej :-)

Chciejka, na pewno będzie wszystko okej :tak:

Ewel, ja tez się zawsze stresowałam przed wizytą, i u lekarza ciśnienie wysokie :-p

U mnie to samo ale doktorka wie ze wizyty są stresujące dla. Mnie.... I się śmieje ze wychodzę pewnie ciśnienie 110

reklama
Do góry