reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Colly a ty jak się czujesz? Pisz nam wszystko
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Kamaz, Chciejka, Marepanek gratuluję i trzymam kciuki byle do 38tc.
Sysiq ale psikus lepiej teraz niz na porodówce.
Sysiq ale psikus lepiej teraz niz na porodówce.
Chciejka już chciałam pisać, że dobrze bo tak odpowiadam wszystkim jak się pytają ale od dwóch dni czuję się jakbym cofnęła się w czasie do pierwszego trymestru. Jakoś mi tak słabo i z moim żołądkiem nie najlepiej chociaż nie wymiotuje.
Synek kopie i to naprawdę mocno. Nie wszystkie kopniaczki są milutkie, boje się co będzie później.
A tak poza tym to dobrze. Cieszę się, że już bliżej jak dalej, myślę coraz intensywniej o wyprawce aczkolwiek jakoś mi się nie pali do zakupów. Ogólnie to chciałabym już mieć synka na rękach, denerwuje mnie to, że jeszcze muszę tyle czekać
Chodzę do pracy, piszę pracę licencjacką i zaglądam często na Bb, oczywiście kibicuje wszystkim staraczkom i dzięki temu czas w miarę szybko mi leci.
Synek kopie i to naprawdę mocno. Nie wszystkie kopniaczki są milutkie, boje się co będzie później.
A tak poza tym to dobrze. Cieszę się, że już bliżej jak dalej, myślę coraz intensywniej o wyprawce aczkolwiek jakoś mi się nie pali do zakupów. Ogólnie to chciałabym już mieć synka na rękach, denerwuje mnie to, że jeszcze muszę tyle czekać
Chodzę do pracy, piszę pracę licencjacką i zaglądam często na Bb, oczywiście kibicuje wszystkim staraczkom i dzięki temu czas w miarę szybko mi leci.
ale Ci los niespodzianki ciagle szykujeW 13 tyg stwierdził,że chłop bedzie. Pozniej dziecko juz
nie chciało się rozkraczyć i w końcu dziś to zrobiło a tu
sikulka. Mało nie zemdlałam, bo ja juz na chlopca nastawiona
bylam i zwracalam się do brzucha "Wiktorku". Oj tam wazne
ze zdrowa! Mąż chciał bardzo dziewczynę to ma :-)
Tak juz na 100% dziewczynka, dzis bylo wyraznie widać.
Gin powiedział że takiego wskazania płci we wczesnej ciąży
nie można brać za pewniaka. Także biorę się za wstawianie kokardek
Ta moja ciąża to od początku wielka niespodzianka.
Kamkaz ja wgl. objawow nie miałam Także nie ma się co przejmować!
chciejka32
Colly boli , bo synek rośnie i uciska na różne narządy. .A kopniaki to fakt czasami aż do płaczu potrafią doprowadzić. .ale chyba lepsze to, niż strach że mało się rusza. .
chciejka32
Dziewczyny lekarz przyjął mnie wcześniej. Szyjka piękna. Usg. Nie chciał zrobić, bo za szybko i nie powinno się ingerować. .zrobil usg jajników, do macicy nie doszedł. .i nie wiem co myśleć, czy ma rację czy iść do innego tez dziś przyjmuje. .doradźcie coś. .
reklama
michalina_ch
Sisq a to niespodzianka!!! Dziewczyny są super ))
Ja wczoraj na USG byłam - Weronika już 2 kg waży, główka w dół )
Luxuirius - widziałam, że doszło do CIebie i dziewczyn co się wydarzyło u nas na lipcówkach.... Ja od wczoraj ledwo żyję z nerwów... Nie jestem w stanie pojąć jak to możliwe, że w XXI wieku dziewczyna idzie na cc i już nie wraca.... dziewczyna z ktorą ostatnie pół roku się rozmawiało, cieszyło, przeżywalo....
Ja wczoraj na USG byłam - Weronika już 2 kg waży, główka w dół )
Luxuirius - widziałam, że doszło do CIebie i dziewczyn co się wydarzyło u nas na lipcówkach.... Ja od wczoraj ledwo żyję z nerwów... Nie jestem w stanie pojąć jak to możliwe, że w XXI wieku dziewczyna idzie na cc i już nie wraca.... dziewczyna z ktorą ostatnie pół roku się rozmawiało, cieszyło, przeżywalo....