reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Sysiq, ta Twoja ciąża naprawdę jest nietypowa :p gratulacje córeczki :)

No to czekamy dziś na wieści z wizyt :)

reklama
Chciejka już chciałam pisać, że dobrze bo tak odpowiadam wszystkim jak się pytają ale od dwóch dni czuję się jakbym cofnęła się w czasie do pierwszego trymestru. Jakoś mi tak słabo i z moim żołądkiem nie najlepiej chociaż nie wymiotuje.
Synek kopie i to naprawdę mocno. Nie wszystkie kopniaczki są milutkie, boje się co będzie później.
A tak poza tym to dobrze. Cieszę się, że już bliżej jak dalej, myślę coraz intensywniej o wyprawce aczkolwiek jakoś mi się nie pali do zakupów. Ogólnie to chciałabym już mieć synka na rękach, denerwuje mnie to, że jeszcze muszę tyle czekać :p
Chodzę do pracy, piszę pracę licencjacką i zaglądam często na Bb, oczywiście kibicuje wszystkim staraczkom :) i dzięki temu czas w miarę szybko mi leci.

W 13 tyg stwierdził,że chłop bedzie. Pozniej dziecko juz
nie chciało się rozkraczyć i w końcu dziś to zrobiło a tu
sikulka. Mało nie zemdlałam, bo ja juz na chlopca nastawiona
bylam i zwracalam się do brzucha "Wiktorku". Oj tam wazne
ze zdrowa! Mąż chciał bardzo dziewczynę to ma :-)
Tak juz na 100% dziewczynka, dzis bylo wyraznie widać.
Gin powiedział że takiego wskazania płci we wczesnej ciąży
nie można brać za pewniaka. Także biorę się za wstawianie kokardek :p
Ta moja ciąża to od początku wielka niespodzianka.

Kamkaz ja wgl. objawow nie miałam :) Także nie ma się co przejmować!
ale Ci los niespodzianki ciagle szykuje :)

Colly boli , bo synek rośnie i uciska na różne narządy. .A kopniaki to fakt czasami aż do płaczu potrafią doprowadzić. .ale chyba lepsze to, niż strach że mało się rusza. .

Dziewczyny lekarz przyjął mnie wcześniej. Szyjka piękna. Usg. Nie chciał zrobić, bo za szybko i nie powinno się ingerować. .zrobil usg jajników, do macicy nie doszedł. .i nie wiem co myśleć, czy ma rację czy iść do innego tez dziś przyjmuje. .doradźcie coś. .

Trzeba było mu pow ze brzuch Cię boli i chcesz się uspokoić żeby potw ze pęcherzyk jest w macicy ja miałam usg w 5tyg i 4dniu i pęcherzyk był juz

reklama
Sisq a to niespodzianka!!! Dziewczyny są super ;)))

Ja wczoraj na USG byłam - Weronika już 2 kg waży, główka w dół :))

Luxuirius -
widziałam, że doszło do CIebie i dziewczyn co się wydarzyło u nas na lipcówkach.... Ja od wczoraj ledwo żyję z nerwów... Nie jestem w stanie pojąć jak to możliwe, że w XXI wieku dziewczyna idzie na cc i już nie wraca.... dziewczyna z ktorą ostatnie pół roku się rozmawiało, cieszyło, przeżywalo....

Do góry