reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda, no pogadałam no niby lepiej zrobimy ten roczek kurcze, że kasy więcej nie ma :baffled: Chciałam zamówić tort ale to koszt ponad 100 zł, więc moja mam zrobi, a chciałam z takimi napisami i jakąś figurką ładną...no nic może na następne urodziny.

Panikovalowa, zatestuj jutro jak masz teścik :tak:;-)

reklama
No właśnie mam ten o czułości 25, jutro zatestuje. Zobaczymy co wyjdzie, tak czy inaczej po niedzieli idę na betę no chyba ze @ przyjdzie.. :c chociaż mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie a dzisiejsze nudności rano dały mi wielkie nadzieje... Nie macie pojęcia jak ciesze się, że mogę z wami tutaj pisać i dobrze wiem, że na pewno mnie rozumiecie. Dziękuję dziewczyny! :*
Przytulam wszystkie was razem i każdą z osobna! Dobranoc. :)

PaniKovalowa to trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy:

Bluecaat rozumiem Cię jak nigdy. Kiedy moja Nelly kończyła roczek te kilka lat temu mieliśmy straszną biedę. Nie było mowy o hucznej imprezie, czy prezencie. Było mi strasznie przykro, zwłaszcza jak ludzie dookoła robili imprezy w knajpach itd...cóż. Upiekłam tort na jaki mnie stać było, zrobiłam skromny poczęstunek w domu i dziś jak oglądam zdjęcia, to uwierz....uśmiech mojego dziecka bije z nich na odległość! Nie ważne,że może inni mnie obgadali. Ważne,że jak ona na te zdjęcia dziś patrzy, to ją to cieszy :happy: Szkoda,że mieszkasz tak daleko, bo torty to moja pasja :-p Bez względu co zrobisz, ważne, żebyście ten dzień spędzili razem, rodzinnie. Nie warto się o to kłócić ;-)

Bluecaat ja Ci gwarantuje ,że dziecku jest bez znaczenia co i za ile. To rodzice uczą dzieci materializmu poprzez stwierdzenia masz lepsze ,fajniejsze i droższe...
Nie martw się na zapas bo tort to tort ,do tego pare balonów żeby było kolorowo i dziecko jest w siódmym niebie.

Dzieki dziewczyny za wasze wsparcie :) nie wiem co bym bez was zrobiła. Obawiam się jednak ,że ten śluz jest raczej niepłodny...Ale jedno jest pewne hormony buzują. W kręgosłupie ciągnie ,cyce swędzą...pewnie znów coś jest nie tak :(

Panikovalowa, jak miałaś 30 kwietnia owulkę to jest dopiero dzień po terminie, więc test może nie wyjść. Głowa do góry :tak:

reklama
Witajcie, dawno mnie nie było, ale regularnie was czytam.

MAGDA UK- ogromnie się ciesze ze wrocilas :)

Nowym brzuszkowym mamusiom gratuluję !!!

U mnie kolejny cykl i kolejne nadzieje...planowo @ ma przyjść 18..Co czuje? . Hm piersi bolą od dawna, ale nie jakoś bardzo bardzo. .Zimno mi od 2 dni wieczorem rozgrzać się nie mogę, ale robiłam trochę w ogrodzie wiec może dlatego. .Dziś mega mdłości , ale może to z nerwów. Czasami ból podbrzusza, jajnikow.Sporo śluzu białego. .podobno przed @ też jest....wiec podsumowując, nadzieje są, ale staram się nie nakręcac. .Wszystko to może oznaczać nadchodzącą @.Pozdrawiam was wszystkie.

Do góry