reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Magda, no pogadałam no niby lepiej zrobimy ten roczek kurcze, że kasy więcej nie ma :baffled: Chciałam zamówić tort ale to koszt ponad 100 zł, więc moja mam zrobi, a chciałam z takimi napisami i jakąś figurką ładną...no nic może na następne urodziny.

Panikovalowa, zatestuj jutro jak masz teścik :tak:;-)

reklama
No właśnie mam ten o czułości 25, jutro zatestuje. Zobaczymy co wyjdzie, tak czy inaczej po niedzieli idę na betę no chyba ze @ przyjdzie.. :c chociaż mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie a dzisiejsze nudności rano dały mi wielkie nadzieje... Nie macie pojęcia jak ciesze się, że mogę z wami tutaj pisać i dobrze wiem, że na pewno mnie rozumiecie. Dziękuję dziewczyny! :*
Przytulam wszystkie was razem i każdą z osobna! Dobranoc. :)

PaniKovalowa to trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy:

Bluecaat rozumiem Cię jak nigdy. Kiedy moja Nelly kończyła roczek te kilka lat temu mieliśmy straszną biedę. Nie było mowy o hucznej imprezie, czy prezencie. Było mi strasznie przykro, zwłaszcza jak ludzie dookoła robili imprezy w knajpach itd...cóż. Upiekłam tort na jaki mnie stać było, zrobiłam skromny poczęstunek w domu i dziś jak oglądam zdjęcia, to uwierz....uśmiech mojego dziecka bije z nich na odległość! Nie ważne,że może inni mnie obgadali. Ważne,że jak ona na te zdjęcia dziś patrzy, to ją to cieszy :happy: Szkoda,że mieszkasz tak daleko, bo torty to moja pasja :-p Bez względu co zrobisz, ważne, żebyście ten dzień spędzili razem, rodzinnie. Nie warto się o to kłócić ;-)

Bluecaat ja Ci gwarantuje ,że dziecku jest bez znaczenia co i za ile. To rodzice uczą dzieci materializmu poprzez stwierdzenia masz lepsze ,fajniejsze i droższe...
Nie martw się na zapas bo tort to tort ,do tego pare balonów żeby było kolorowo i dziecko jest w siódmym niebie.

Dzieki dziewczyny za wasze wsparcie :) nie wiem co bym bez was zrobiła. Obawiam się jednak ,że ten śluz jest raczej niepłodny...Ale jedno jest pewne hormony buzują. W kręgosłupie ciągnie ,cyce swędzą...pewnie znów coś jest nie tak :(

Panikovalowa, jak miałaś 30 kwietnia owulkę to jest dopiero dzień po terminie, więc test może nie wyjść. Głowa do góry :tak:

reklama
Witajcie, dawno mnie nie było, ale regularnie was czytam.

MAGDA UK- ogromnie się ciesze ze wrocilas :)

Nowym brzuszkowym mamusiom gratuluję !!!

U mnie kolejny cykl i kolejne nadzieje...planowo @ ma przyjść 18..Co czuje? . Hm piersi bolą od dawna, ale nie jakoś bardzo bardzo. .Zimno mi od 2 dni wieczorem rozgrzać się nie mogę, ale robiłam trochę w ogrodzie wiec może dlatego. .Dziś mega mdłości , ale może to z nerwów. Czasami ból podbrzusza, jajnikow.Sporo śluzu białego. .podobno przed @ też jest....wiec podsumowując, nadzieje są, ale staram się nie nakręcac. .Wszystko to może oznaczać nadchodzącą @.Pozdrawiam was wszystkie.

Do góry