Zaszłam. I nie poronilam jutro zaczynam. 2 trymestr luteine brałam ze względu na wcześniejsze poronienie. Wiec kochana taki wynik nie jest zły. Doktorka pow mi owszem 10 jest super ale nie wiemy czy 10 by nie było po 2h bo ten hormon jest pulsacyjny... Pow ze taki wynik 7.5 świadczy o tym ze owulacja była i faktycznie wtedy zaszłam w ciążę i jest wszystko dobrze [emoji6]Ewel teraz zaszłaś w ciążę przy 7,5 czy jak poroniłaś?
ONA jeśli Twój lekarz nie zna zamiennika bromka, to ja bym chyba go zmieniła Lek nazywa się dostinex i ponoć o wiele lepiej go babeczki tolerują. Jest tylko droższy i to jego wada ;-)
Kamkaz kciuki za wizytę trzymam najmocniej jak umiem! Czekam na wieści ofkors
PaniKovalowa powodzenia kochana! Ja nawet się nie biorę za testy Mam jednak ogromna nadzieję,że Tobie się udało
Anncka jeszcze raz dziękuję ogromnie :-)
reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Magda ja w tej ciąży oczywiście też brałam luteinę po owulacji i 1 maja robiłam w szpitalu betę i progesteron to wtedy wyniosił ponad 30. Tak tak ponad 30. Zobaczymy ilę będzie teraz ale wiadomo że wynik jest trochę zawyżony
PaniKovalowa
Zaangażowana w BB
Dzień dobry. Właśnie niedawno testowałam i jedna kreska, teraz poczekam do piątku i będę znowu testować no chyba ze okrutna @ przyjdzie.
Dzień dobry. Właśnie niedawno testowałam i jedna kreska, teraz poczekam do piątku i będę znowu testować no chyba ze okrutna @ przyjdzie.
trzymam kciuki by jednak nie przyszla
W sumie każdej ciazy do porodu towarzyszy lek... Wiadomo że nam po stracie pewnie większy ale nie boje się je, o to ze malenstwu przestanie być serduszko raczej myślę żeby te przepływy były dobre na polowkowym usg itp ale musi być dobrze
reklama
W sumie każdej ciazy do porodu towarzyszy lek... Wiadomo że nam po stracie pewnie większy ale nie boje się je, o to ze malenstwu przestanie być serduszko raczej myślę żeby te przepływy były dobre na polowkowym usg itp ale musi być dobrze
kazda ciaza po stracie jest tzw bojąca i w stresie, ja wiem, ze bede tak samo sie bac i stresowac, tego nie da sie obejsc dookoła