reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda rozmawiałam z moją lekarką i ciocią która jest położną i obie twierdzą że jest to praktycznie to.samo, z tą różnicą że dupka musisz polykać a co za tym idzie jego działanie się opóźnia no i ma wpływ na wątrobę a lutek nie, ponieważ lutrina działa miejscowo. Ale podejrzewam, że na ten temat jest wiele różnych opinii.
Doris witaj. Szkoda że tym razem się nie udało ale cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie. Co do suwaczka to będzoe, ale troszkę później jak będzie widać już serduszko. Błagam o kciuki

reklama
Magda ja po stracie, tzn po pozytywnym teście z Maćkiem brałam luteine 2x1, myślę że w Twojej sytuacji teraz wystarczy takie branie, po pozytywnym teście myślę że powinnaś brać 2x2.
Jak tylko znajdę chwilę to napiszę wam coś więcej moje kochane:*

Magda ja obecnie biorę 2x1 tab (50) i póki co wystarcza. W poprzedniej ciąży po piereszym krwawieniu miałam zwiększoną na 100 ale teraz póki co 50 wystarcza. Jutro robię badanie więc w czwartek będe znała wyniki

Magda ja miałam progesteron 7.5 i wtedy zaszłam w ciążę moja doktorka pow ze wynik poniżej 5 mówi ze owu nie było a 7.5 to nie... I że mogło być 10 a ze ten hormon jest pulsacyjny o każdej porze jego wynik. Może być inny

Hej.Troszkę mie nie było a dzisiaj nie nadrobię wszystkiego:(może jutro:(
Moja historia z bromergonem sie zakonczyła,którejś nocy o 3 zbudziłam sie z kołataniem serca jak na zawał,zimne poty,mdłości,prawie wymioty,zadzwoniłam do gin kazała mi przestać to brac,jak zapytałąm o cos innego na te dolegliwosc powiedziała ,ze nie ma.naprawde nic innego nie ma?:(

reklama
Ewel teraz zaszłaś w ciążę przy 7,5 czy jak poroniłaś?

ONA jeśli Twój lekarz nie zna zamiennika bromka, to ja bym chyba go zmieniła :sorry: Lek nazywa się dostinex i ponoć o wiele lepiej go babeczki tolerują. Jest tylko droższy i to jego wada ;-)

Kamkaz kciuki za wizytę trzymam najmocniej jak umiem! Czekam na wieści ofkors :happy:

PaniKovalowa
powodzenia kochana! Ja nawet się nie biorę za testy :sorry: Mam jednak ogromna nadzieję,że Tobie się udało :tak:

Anncka
jeszcze raz dziękuję ogromnie :-)

Do góry