reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć laski.

Kamkaz uwierz kobieto przy takim pięknym przyroście bety musi być dobrze :)

Ja mam 20dc i tak jak zwykle dłuży mi się i pragnę usłyszeć ,że ciąża i że wszystko dobrze. Ale coś czuje ,że już się tego nie doczekam.

reklama
Natka też mam taką nadzieję, ale mimo wszystko się stresuję :sorry:

Marcepanku mi chwilami też brak wiary,ale to chyba tylko przez to czekanie. Chciałabym już teraz tej ciąży... ehh.... :huh: Kiedy masz termin @? Ja na przyszły piątek-sobotę. Podbrzusze ciągnie, ale wiem, że to nic nie znaczy :sorry:

Ona
, a czemu ma się coś dziać? Ja też mam takie krótkie okresy czasami. Wiele razy pytałam lekarza, ale on mówi,że to nic złego nie znaczy ;-) No i pamiętaj...nowy cykl,nowa szansa :tak:

Ostatnia edycja:
Magda, mi się rozwój dzieciątka zatrzymał na 10 tygodniu, i dwa tygodnie chodziła nie wiedząc o tym... Nie wiem czy to przez łożysko tak było napisane na wyniku...

Magda_z_uk
Na 16.05 sobotę czy jakoś tak i na betę pójdę w piątek albo poniedziałek. Bo testy dalej mogą dawać pozytywny wynik nawet gdyby ciąży nie było.

Bluecaat u mnie jedno z bliźniąt też zatrzymało się w rozwoju :(
Przyczyn może być wiele ,nigdy nie ma się 100%pewności dlaczego. Trzymaj się.

Marcepanku, to jedziemy na tym samym wózku :-) Ja na betę nie pójdę, bo musiałabym jechać do innego miasta, ale testy już mam ;-)

Martoocha ja tez mam zmiany z grupy II i to pierwszy raz takie cos.lekarz tez mi zrobil badania na obecnosc wirusa HPV.okropnie sie przestraszylam.nic mi niedal narazie.musze czekac na wyniki i potem w sierpniu kontrola wiec pewnie bedzie cos nietak znowu to wtedy cos dostane.boje sie okropnie ze znowu bedzie cos nietak.wczoraj jakos chyba to niedotarlo do mnie ale dzisiaj masakra tak sie boje i juz mysle co bedzie jesli...niby lekarz nam dal zielone swiatlo na starania ale dopoki niebeda wiedziala ze jest wszystko ok niebedziemy sie starac.mam szyjke uszkodzona juz po pierwszym porodzie gdzie umarl nasz synus przez dwie operacje wiec niebede ryzykowac.ale co obiecalam sobie niebede nic z rzeczy o ktorych mi powiedzial lekarz czytac na necie i tego sie trzymam narazie.chociaz gdybym moze przeczytala wiedzialabym na czym stoje
Kamkaz ogromnie sie ciesze ze wszystko ok na wizycie.trzymam kciuki za wizyte serduszkowa
Trzymam kciuki za dziewczyny testujace w najblizszym czasie

Hej dziewczyny u mnie 24dc, od dwóch dni czuje te kłucie w okolicach lewego jajnika jak wtedy na początku ciąży pozamacicznej.. Boje się strasznie, że znowu to samo będzie. ;c Jak myślicie, czekać na @ a termin na 12.05 czy juz iść na betę a jak dostane wyniki to od razu do gina? No niby to nie są jakieś mocne bóle ale coś odczuwam, nie wiem czy przewrażliwiona jestem czy coś się jednak dzieje. ;/

Pani Kovalowa na tym etapie kochana lekarz o tak na usg nic nie zobaczy ja bym poczekala z beta do poniedzialku na Twoim miejscu. Na pewno jestesmy wszystkie przerazliwione... Ja tez czasami mam mysli zle jak wczoraj.... Mialam takie klucia w lewym boku w prawym.boku wzdecia zaparcia i mam nadzieje ze to była kolka jelitowa.... I z dzidzia jest dobrze bo podbrzusze nie bolalo. Dzis mam wirczorem usg trzymajcie prosze kciuki kochane

reklama
Hej :-)

Mnie od rana boli głowa, Mała się drze i nie wiem o co jej chodzi,ja chodzę wkurzona, może @ przylezie...

Panikovalowa, idź na betę w poniedziałek, będziesz miała pewniejszy wynik jak coś :tak: Oby to nie była ciąża pozamaciczne :tak:

Do góry