reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczyny.tyle czasu mmie tu niebylo, pewno juz mmie nikt niepamieta
Kamkaz zcze szczegolnie tobie szczesliwych i nudnych 9 miesiecy.tyle przezylas ale teraz bedzie dobrze.zapalam tez swiatelko [*]dla Aniolka twojej siostry.
Wszystkim zaciazonym dziewczyna oczywiscie rowniez dzczesliwych miesiecy do rozwiazania
Staraczkom duzo dily w siebie a napewno die uda
Dziewczynom ktore stracily swoje Aniolki [*]swiatelko
Przepraszam ze niewypowiem die do kazdej z osobna ale czasami nieogarniam
Niewiem czy pamietacie.kiedys pisalam wam ze moja ostatnia cytologia niewyszla za bardzo i dzisiaj mialam wlasnie kontrole.po wszystkim co przeszlam wyszly mi male zmiany w dzyjsce macicy ktore nieobserwowanie i nkeleczone moglyby foprowadzic do szyjki macicy.czulam sie jakby ktos wyrok wydal na mnie.ale lekarz mi wytlumsczyl ze nsrazie tylko zmiany zapaleniowe.musimy obserwowac.ale dzieki temu ze chodze na czeste kontrole jest to wczesnie wykryte i byc moze pozbedziemy sie tego calkiem.bardzo balam sie ze to wplynie na nasze plany starania sie o dzidziusia ale lekarz powiedzial ze jesli tylko chcemy mamy zaczynac starania.jedyna rzecz ktora mnie ucieszyla bardzo

P.s Kamkaz kciuki za jutro&&&&&&

reklama
Hej :-)

Kamkaz, jak Ty masz w pracy dużo dźwigania i noszenia to lepiej idź na zwolnienie.

Karo, no wyniki niepokojące, ale jak lekarz dał zielone światło na starania to może działajcie ;-)

Ania_kropla najważniejsze, że maleństwo zdrowe, reszta nie ma znaczenia i na pewno szybko zaczniesz się cieszyć z córeczki :-)

Bluecaat niestety z infekcją nie pomogę bo się nie znam. Ale bakterie w moczu często kobiety w ciąży mają więc nie wiem czy aż tak wpłynęło by to na łożysko, zwłaszcza że infekcja była leczona. Ale tak jak mówię, to przypuszczenia moje bo się nie znam.

Kamkaz beta ładna i to bardzo! Przy takiej wartości to i serduszko już może być uwidocznione na usg choć pewności nie ma :-) trzymam kciuki i czekam na wieści z wizyty!

Karo najważniejsze że wiesz na czym stoisz, będziesz się obserwować i na pewno nic złego się z tego nie rozwinie:-) super, że zielone światełko dla starań dostaliście, trzymam kciuki!

Czesc dziewczyny.tyle czasu mmie tu niebylo, pewno juz mmie nikt niepamieta
Kamkaz zcze szczegolnie tobie szczesliwych i nudnych 9 miesiecy.tyle przezylas ale teraz bedzie dobrze.zapalam tez swiatelko
[*]dla Aniolka twojej siostry.
Wszystkim zaciazonym dziewczyna oczywiscie rowniez dzczesliwych miesiecy do rozwiazania
Staraczkom duzo dily w siebie a napewno die uda
Dziewczynom ktore stracily swoje Aniolki
[*]swiatelko
Przepraszam ze niewypowiem die do kazdej z osobna ale czasami nieogarniam
Niewiem czy pamietacie.kiedys pisalam wam ze moja ostatnia cytologia niewyszla za bardzo i dzisiaj mialam wlasnie kontrole.po wszystkim co przeszlam wyszly mi male zmiany w dzyjsce macicy ktore nieobserwowanie i nkeleczone moglyby foprowadzic do szyjki macicy.czulam sie jakby ktos wyrok wydal na mnie.ale lekarz mi wytlumsczyl ze nsrazie tylko zmiany zapaleniowe.musimy obserwowac.ale dzieki temu ze chodze na czeste kontrole jest to wczesnie wykryte i byc moze pozbedziemy sie tego calkiem.bardzo balam sie ze to wplynie na nasze plany starania sie o dzidziusia ale lekarz powiedzial ze jesli tylko chcemy mamy zaczynac starania.jedyna rzecz ktora mnie ucieszyla bardzo

P.s Kamkaz kciuki za jutro&&&&&&

Kochana, u mnie kiedyś wyszła cytologia III ze zmianami grupy II. Okazało się że globulki brane przez miesiąc wszystko tam zaleczyły.. antygrzybiczne i antyzapalne itd.. miałam ogromnie dużo strachu bo mnie jeszcze straszyli HPV (a szczepiona byłam w 2006r).
Więc ja też przez to przeszłam i od tamtej pory zawsze grupa 1 ;-).

a u mnie:
czas szybko leci..od paru dni znów zaczęły mi się częste napięcia brzucha.. czasami jest ciągle twardy..więc znów odpaliłam nospę.
Mały od tygodnia rusza się już bardzo często :)
Stella jest kochana, ale robi się mega urwis ;) Dlatego tak rzadko zaglądam..
Nie mogę doczekać się pierwszych zakupów dla juniorka..ale jeszcze czekamy.

Dziewczynki..czy któraś miała kontakt z Pietruszką.. często o niej myślę..i serce mi pęka na myśl o tym co ona może przeżywać..i jeszcze mąż za granicą..

Witamy się już po wizycie.
Pęcherzyk widziałam, ale serducha niestety jeszcze nie. Moja lekarka twierdzi, że serducho pojawia się przy becie ok 5 tyś więc dała skierowanie na wtorek na badanie bety, progesteronu, tsh i ft4. No i na kolejną wizytę za tydzień tj 14 maja. Wtedy wg moich obliczeń serduszko powinno już być. No i oczywiście dostałam zwolnienie do 27 maja więc teraz nie będę się stresować, że będę musiała dźwigać czy coś. No a póki co i oby tak zostało przyrost bety jest bardzo dobry.
Nieustannie proszę o kciuki a za wszystkie staraczki ja trzymam mocno kciuki:-)

Witajcie :-)

U mnie lekki wzrost tempki dzisiaj. Podbrzusze ćmi, ale nie jakoś szczególnie. Od jutra rzucam się w wir szykowania imprezki urodzinowej dla mojej córci, więc chociaż dwa dni mi szybciej zlecą :-D Jutro jadę też oddać krew na progesteron i już mam stresa,że znowu wyjdzie owulacja mało prawdopodobna :-(

Kamkaz jak miło czytać takie dobre wieści! Zobaczysz,że już niedługo serduszko będzie cudownie pikać :tak: Kciuków nie puszczam, a do tego całym sercem jestem z Tobą :happy:

Ewel
super,że i u Ciebie wszystko jak trzeba :happy: Niech okruszek rośnie zdrowo!

MArtocha fakt, te droższe wózki są super. Ja swojego mutsy kupiłam za dużą kasę 6 lat temu i do dziś jest rewelacyjny! Mimo wszystko, podobnie jak Natka wolę tańszą nówkę, niż używkę z górnej półki :sorry: ;-) Mam nadzieję, że te Twoje napinania brzuszka, to nic złego. Daj znać, czy przeszły :happy:

Bluecaat a na jakim etapie straciłaś maleństwo,że coś było nie tak z łożyskiem? Tak z czystej ciekawości pytam :sorry: Powodzenia na jutrzejszej wizycie! :tak:

Migduch i jak po wizycie? Daj znać co lekarz powiedział :happy:

Ania2611 pochwal się misiem dla synka :-) Uwielbiam takie uszytki!

Ania_kropla jak dobrze,że wszystko w porządku po wizycie :happy: Kochana, nie bądź zła na siebie. Bez względu na płeć i tak zakochasz się na zabój ;-)

Ewik dziękuję i życzę Ci spełnienia marzeń :tak:

Karo
owocnych starań :-) Wszystko będzie dobrze!

Brzuchatki proszę ugłaskać brzuszki ode mnie :tak: Dla wszystkich oczywiście udanego popołudnia :happy:

Hej:)

AniaKropla ważne że maleństwo zdrowe,a co do płci to różnie jeszcze może być:)

Karo kciuki za staranka:)

Ja ostatnio lekko nieprzytomna,wczoraj sie dobrze czułam a dzisiaj znowu mnie mdliło,przeleżałam pół dnia;/ I kurde dostałam @ w poniedziałek na wieczór ,cały wtorek iśroda miałam normalny okres a od wieczora do dzisiaj juz nic...;/ znowu coś się dzieje?:(

reklama
Martoocha też myślałam ostatnio co u Pietruszki...

Kamkaz
super, że wszystko ok! Teraz tylko czekać na wizytkę serduszkową i na pewno wszystko już będzie dobrze:-)

Magda moim zdaniem wynik progesteronu tylko potwierdzi owulację:-)

Do góry