reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny, co do wózków.. bo ja czuję się całkiem 'na czasie'. Ogromnie polecam kupowanie najlepszych na rynku wózków używanych.
Ja jeżdzę od ponad półtora roku Bugaboo Cameleon 3. Jest to moim zdaniem najlepszy wózek jako gondola a potem super spacerówka. Jest zwrotny, lekki, ładny, ma porządne koła (nie nadają się na piach tylko).
Cena używanego to nieco ponad 2000 zł (spacerówka i gondola).
Ja osobiście będę sprzedawać swój i kupię Bugaboo Donkey używany (dla dwóch robaczków)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamkaz u mnie też nie ma co liczyć z OM bo owulację miałam w 26dc :-) jak od owu minęły 3 tyg to będzie gdzieś 5tydz plus ewentualnie dzień/dwa :-)

Martoocha już kiedyś ktoś mi ten wózek polecał właśnie ale u nas koła muszą być pompowane bo piankowe chyba nie dadzą rady. A poza tym ten wózek to obecnie nie na naszą kieszeń niestety. Ja jakoś nie potrafię się przekonać do używanych wózków i innych przedmiotów o takiej wartości (no chyba że naprawdę znałabym osobę od której kupuję). Kiedyś ścięłam się na używanych rzeczach i teraz wolę zapłacić więcej ale mieć pewność że wszystko będzie ok. Chociaż wiem też że czasem trafi się na używane perełki w fajnym stanie, ale ja chyba nie mam talentu do wyszukiwania tego:-)

Ania_kropla trzymamy kciuki:-)

90-natka, ale to ja znajdę jakąś aukcję na allegro (ważne żeby sprzedawca był w moim regionie) i normalnie jadę i oglądam.. plus jest taki że te wózki naprawdę dobrze się trzymają i za bardzo nie ma co się popsuć.. bądź co bądź to w końcu tylko wózki;-).
Pamiętaj też że kupując przez internet masz prawo zwrotu w przeciągu 2 tygodni nie podając przyczyny.

Fajnie się was czyta jak tak piszecie kiedy która miała owulacje, i ile tygodni ciąży i wózki :tak: A mój Aniołek odszedł bo chyba coś z łożyskiem było.

Martoocha mam nadzieję, że my z naszego wózka będziemy tak zadowoleni jak Wy ze swojego :-) u nas w okolicy (do 50km sprawdzałam) nie było nawet jednego używanego z tych wózków które braliśmy pod uwagę, ale może dlatego że to stosunkowo nowe modele i w ogóle mało używanych jest w sprzedaży.
A w ogóle co tam u Ciebie kochana? Jak się czujesz? I jak tam Mała? :-)

Bluecaat ale znasz jakieś szczegóły, wiesz czy można temu jakoś zapobiec w kolejnej ciąży?

dziewczyny, ja dzisiaj mam na17:00 wizyte kontrolna u lekarza..... dzis mijaja 2 tygodnie po poronieniu i jestem bardzo zestresowana i smutna....jakos sie bardzo denerwuje:((((((

A ja wpadam przesłać fluidki ------------------- i powiedzieć ze wciąż trzymam kciuki za wszystkie Staraczki.

Kamkaz bardzo mi przykro z powodu siostry.

Michalina jak się dziś czujesz? Mam nadzieje że wszystko w porządku.

Ja dziś uszylam misia dla mojego synka, to aż nie możliwe jak ja już bardzo go kocham.....a ostatnio jakieś czarne myśli mnie dopadaja, że znowu coś się wydarzy, że to takie wielkie szczęście ale nie jest mi pisane......ech te obawy są całą ciążę...jeszcze 3 miesiące, musi byc dobrze, chciałbym już przytulić moje Szczęście.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wpadam przesłać fluidki ------------------- i powiedzieć ze wciąż trzymam kciuki za wszystkie Staraczki.

Kamkaz bardzo mi przykro z powodu siostry.

Michalina jak się dziś czujesz? Mam nadzieje że wszystko w porządku.

Ja dziś uszylam misia dla mojego synka, to aż nie możliwe jak ja już bardzo go kocham.....a ostatnio jakieś czarne myśli mnie dopadaja, że znowu coś się wydarzy, że to takie wielkie szczęście ale nie jest mi pisane......ech te obawy są całą ciążę...jeszcze 3 miesiące, musi byc dobrze, chciałbym już przytulić moje Szczęście.

Aniu pamietasz poczatki ciazy, jak sie balas, jak stresowalas sie przed kazdym usg? Zobacz jak wysoko juz jestes w ciazy, wszystko jest dobrze, Maluszek rosnie i jest git :-)

Do góry