cześć dziewczyny
trochę mnie tu nie było bo chcialam zapomnieć o tych poporonieniowych zmartwieniach ale niestety nie idzie to tak łatwo.
Byłam wczoraj u lekarza z nadzieją, że poznam płeć ale niestety kicha. W sumie wiadomości dobre są takie że wyniki z krwi mam dobre no i szyjka taka jak być powinna. powinnam sypiać już tylko na lewym boku więc żeby to ułatwić i zrobić sobie przyjemność kupiłam poduchę w kształcie litery C
Michalina, byłaś na IP? Ty się nie wygłupiaj tylko zaciskaj nogi. Jeszcze na Was za wcześnie. trzymaj się tam
Kamkaz strasznie mi przykro z powodu Twojej siostry. Napewno Tobie też ale staraj się teraz myśleć o swojej fasolce bo jej takie nerwy i smutki nie służą.
Ewik, bardzo bym chciała jakoś Cię pocieszyć ale nie wiem jak. Trzymaj się i staraj o bobasa mimo wszystko.
Ewel, w piątek masz usg genetyczne? Czy nie robisz?
Dziewczyny staraczki, oczywiście trzymam za Was &&&&&&&&&&& i nie przejmujcie się tym doszukiwaniem objawów itp. Jest to normalne i każda z nas przez to przechodziła. Wiadomo, lepiej jest się wyluzować ale gdyby to było takie proste...
wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Teraz tak sobie myślę, że.ja w tej ciąży ani razu bety nie sprawdzalam. Raz tylko testem a później to już czekałam na usg.